עבור לתוכן

7VTX-H אייכה?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE 7VTX-H והודיעו לי היום שוב בחנות שתהיה דחייה בהספקה בגלל מחסור.

לא חשוב שהבטיחו לי בהזמנה שתוך יום יומיים הכל מגיע אבל כמעט שבועיים לחכות מתחיל

להיות מוגזם. :-(

מישהו נתקל בבבעיה דומה עם הלוחות הספציפיים האלה?

פורסם

לא ידוע על מחסור בוח הסםציפי הזה אצל ניבואן.

פורסם
  • מחבר

לא ידוע על מחסור בוח הסםציפי הזה אצל ניבואן.

מיהו?

פורסם

הזמנתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE 7VTX-H והודיעו לי היום שוב בחנות שתהיה דחייה בהספקה בגלל מחסור.

תן לי לנחש, קנית את זה מחנות מקומית, נכון?

GIGABYTE 7VTX-H <- כבר יצא אותו דגם עם + שתומך בATA133 ועולה אותו דבר, כנראה מישהו מנסה לקבור ולישתול אותך עם הלוח הישן יותר במכוון.

פורסם
  • מחבר

תן לי לנחש, קנית את זה מחנות מקומית, נכון?

GIGABYTE 7VTX-H <- כבר יצא אותו דגם עם + שתומך בATA133 ועולה אותו דבר, כנראה מישהו מנסה לקבור ולישתול אותך עם הלוח הישן יותר במכוון.

אכן חנות מקומית אבל התעניינתי בעניין הפלוס ונאמר לי גם שיקר וגם אין בארץ. במילא לא חושב שהדיסקים הנוכחיים שלי

תומכים ב-ATA133. ולא הבנתי את את ענין הקבורה, אני הזמנתי את ה-H ולא את ה-H+. לא להפך.

פורסם

מצטער להודיע לך, אבל בארץ קיימים כבר דגמי ה+ שתומכים בתקן ATA133.

יקר?

ממש לא, חיפוש קל שבקלים יראה לך שלוח 7VTXH+ אפילו זול יותר מלוח 7VTXH (בארץ!).

הצעה שלי, תבטל את ההזמנה הזאת, ותקנה את המחשב שלך מחנות מכובדת וידועה (זיגזג, פלונטר, SOS וכו')

פורסם

אכן חנות מקומית אבל התעניינתי בעניין הפלוס ונאמר לי גם שיקר וגם אין בארץ. במילא לא חושב שהדיסקים הנוכחיים שלי

תומכים ב-ATA133. ולא הבנתי את את ענין הקבורה, אני הזמנתי את ה-H ולא את ה-H+. לא להפך.

רק לחנויות המקומיות תמיד יש מחסר, וכשבעוד שבוע הוא יביא לך לוח בלי כרטיס קול מובנה ובלי כרטיס רשת מובנה, אני מציע שלא תסכים לקחת אותו. בעיקר אם הוא יציע לך איזה כרטיס קול קיברי כתחליף לקריאטיב המשובח שיש לך מובנה על הלוח.

לגבי הפלוס, זה לא יקר ולא שאין בארץ, אני מכיר משהו שקנה את המחשב שלו מזיגזג לפני כמה ימים והיית לו אפשרות לבחור בלי תוספת תשלום אם לקחת את ה+ או את הרגיל, כך שיכול להיות שאין הפרש בכלל או אם יש הפרש זה של כמה עשרות שקלים. והנה זה בדיוק מתחבר לך כאן לעניין הקבורה: בעל החנות המקומית מנסה למכור לך לוח-ישן שכנראה יוצא לו יותר זול ממה שאתה שילמת עליו/המחיר שרשום לגביו בהזמנה, כי בטח היבואן הוריד את מחירי הדילרים על הלוחות מהסדרה הישנה יותר כי הוא רוצה לחסל את הסטוק.

פורסם
  • מחבר

רק לחנויות המקומיות תמיד יש מחסר, וכשבעוד שבוע הוא יביא לך לוח בלי כרטיס קול מובנה ובלי כרטיס רשת מובנה, אני מציע שלא תסכים לקחת אותו. בעיקר אם הוא יציע לך איזה כרטיס קול קיברי כתחליף לקריאטיב המשובח שיש לך מובנה על הלוח.

לגבי הפלוס, זה לא יקר ולא שאין בארץ, אני מכיר משהו שקנה את המחשב שלו מזיגזג לפני כמה ימים והיית לו אפשרות לבחור בלי תוספת תשלום אם לקחת את ה+ או את הרגיל, כך שיכול להיות שאין הפרש בכלל או אם יש הפרש זה של כמה עשרות שקלים. והנה זה בדיוק מתחבר לך כאן לעניין הקבורה: בעל החנות המקומית מנסה למכור לך לוח-ישן שכנראה יוצא לו יותר זול ממה שאתה שילמת עליו/המחיר שרשום לגביו בהזמנה, כי בטח היבואן הוריד את מחירי הדילרים על הלוחות מהסדרה הישנה יותר כי הוא רוצה לחסל את הסטוק.

אני לא מודאג מהחנות. סומך עליהם שיביאו את מה שהזמנתי 7VTX-H עם כרטיס הרשת והקריאייטיב. כמובן שלא אקח משהו

אחר. גם לא נראה לי שעשקו אותי במחיר. שילמתי עליו 100$ ונראה מחיר סביר. אני אנסה שוב לברר אם בכל זאת יוכלו להביא את

הפלוס.

פורסם
  • מחבר

בדקתי. בוודאות הדיסקים שלי לא תומכים ב-ATA133. כמובן שתמיד צריך לתכנן לעתיד...

פורסם

בכל מקרה, אם אתה יכול לקבל פיצ'ר נוסף ללא תוספת תשלום, אז למה לא להתעקש או לפחות לנסות לקבל את הלוח שתומך ב ATA133?

פורסם
  • מחבר

אנחנו בהסכמה גמורה.

פורסם

קריאייטיב משובח?? אנחנו לא מדברים פה על ה-Vibra128??

פורסם

כרטיס קול משובח של קריאטיב התומך ב- 4 רמקולים ויציאה דיגיטלית.

פורסם

הרמ

:P

אופס ;D

תומך ב=4 רמקולים זה אומר שהוא יוכל נניח לפעול עם ה-ATP5 אבל ב-4.1 ולא יוכל להפעיל אותם ב-5.1, נכון?

פורסם

הרמ

:P

אופס ;D

תומך ב=4 רמקולים זה אומר שהוא יוכל נניח לפעול עם ה-ATP5 אבל ב-4.1 ולא יוכל להפעיל אותם ב-5.1, נכון?

תומך בארבעה רמקולים זה אומר שמוותרים על ה-LINE IN. אם אתה לא מתכוון לחבר שום התקן קול חיצוני לכרטיס הזה (למשל את היציאה מהממיר הדיגיטלי של הכבלים או YES) אז זה לא נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים