פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים אהלן,אני לא כל כך מכיר את לינוקסאבל התקנתי עכשיו 9.10 בשביל להתחיל להכיר אותו והוא לא מזהה לי את הכרטיס WIFIהמחשב זה DELL STUDIO 1535
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים במקרה שלך צריך להשתמש ב NDIS wrapper ככל הנראה.מה הפלט של:sudo lshw -C networksudo lspci -nnsudo ndiswrapper?יש ל Broadcom כבר אגב דרייברים ללינוקס שיכולים לעבוד.תקרא קצת פה.בכל מקרה לכל שאלה של אובוטו כמעט תמיד יש תשובה בגוגל בגלל הקהילה הגדולה של ההפצה הזאת.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר sudo ndiswrapperהוא לא מכיר את הפקודה הזאת,ובלינק שנתת, אני מצאתי את הקובץ, הורדתי אותו, וגם בהוראות שלהם הוא לא מכיר חלק מהפקודות....הגיוני?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים הגיוני אם לא מותקן NDIS wrapper מראש (אני כבר לא זוכר איך זה הולך עם 9.10). תתקין אותו דרך synaptic.מה לגבי שאר הפקודות?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר השאר היו סבבה.אני אבהיר משהו, אין לי מושג כרגע בלינוקס, התקנתי אותו בשביל ללמוד,אז אין לי מושג איך לעשות את מה שאמרת.אם תוכל לפרט יותר זה יהיה מעולה.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים לא שאלתי מה שלומן של הפקודות אלא מה הפלט שלהן.תעתיק ותדביק את הפלט לפה.להשתמש במנהל חבילות אתה יודע?
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים כמשתמש מתחיל אחד לשני, ככה תתקין את ה-ndiswrapper:תפעיל System -> Administration -> Synaptic Package Managerבחלון של חיפוש מהיר תכתוב "ndiswrapper", אצלי (9.10) מופיעים שלושה קבצים, כפתור ימני על הראשון (ndisgtk) ותבחר באופציה היחידה שמוצגת - התקנה, זה יתקין לבד את שני "הקבצים" האחרים. יותר מזה לצערי לא אוכל לעזור בנושא, אבל מקווה שתוכל להתקדם בכוון לפחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.