עבור לתוכן

מאסטופ- מישהו הזמין פעם מוצר מחו"ל איתם ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את האתר הזה:

http://www.mustop.co.il/

וקצת נשמע לי חשוד.

מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?

פורסם

אני הזמנתי, השירות טוב היה לי חבילה ששקלה 2 קילו אבל המשקל "הנפחי" היה יותר גדול אז אתה משלם לפיו, יש נוסחא שם באתר.

הם התקשרו ואמרו לי שהם מנסים להקטין את החבילה ככל שניתן וכו' אבל עדיין יצא לי יקר.

פורסם

הזמנתי מספר פעמים דרך Mustop ו-ushops. לדעתי ushops עדיפים בהרבה. תעריפים יותר נמוכים ואחרי קבלת המוצר למחסן בארצות הברית מפרסמים באתר בדיוק כמה החבילה שוקלת וכמה יעלה המשלוח לארץ. החברה לא שולחת עד שאתה בוחר אמצעי משלוח (ים או אוויר) ומשלם. אין הפתעות. Mustop פשוט שולחים בלי לשאול שום דבר.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת מה יהיה המשלוח לפני הקנייה ? מה אם אתה קונה ובסוף מגלה שהמשלוח הוא גניבה ?

פורסם

כל חברה מספקת מחשבון עלויות. במחשבון אתה מזין פרטים כגון מחיר בדולרים, משקל, גודל, קטגוריה ומקבל מחיר משלוח + מיסים משוער. מניסיוני המחיר הסופי תמיד יותר גבוהה בגלל משקל החבילה. ushops מקבלים את המוצר למחסן, שקולים אותו, מציגים את המשקל ועלויות המשלוח הסופיים. הם לא שולחים עד שאתה בוחר אמצעי משלוח ומשלם. Mustop פשוט מקבלים, מחייבים ושולחים לארץ בלי לשאול אף אחד שום דבר. יום בהיר אתה מקבל הודעה משליח שיש לו עבורך חבילה וזהו.

פורסם

לפי נסיון אישי מאסטופ ממש טובים...תוך שבוע וחצי המוצר כבר היה אצלי ...והעלות הייתה אפילו נמוכה ממה שהראה מחשבון העלויות

השירות היה מעולה אתה מקבל את כתובות המעקב אחר החבילה שלך והכל...

פורסם
  • מחבר

וואלה, נשמע טוב, אפשר דוגמאות ספציפוית לעלויות משלוח של מוצרים שהזמנתם ?

פורסם

אני קניתי מוצר ב20 דולר (גריל לרכב שנשבר לי) ושילמתי משלוח 150 דולר.

פורסם

זאת אשמתך כי הזמנת משהו זול, וענק... זאת לא דוגמה לכלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים