פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים יש לי שני הארד דיסקים על המחשב,ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס.ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים.אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש,איך ניתן לעשות את זה ?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר לא מצאתי אפשרות של clone.בחרתי באפשרות של copy my hard drive ובחרתי לגבות את הכונן C לכונן בהארד דיסק החדש,הופיעו לי האפשרויות הבאות:http://img200.imageshack.us/img200/6262/14112009153156.pngמה לבחור ?ואחרי הגיבוי הזה,איך למחוק את C,כך שהXP יעלה ישירות מההארד דיסק החדש ?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים tתה צריך להפעיל את זה מחוץ למערכת ההפעלה שלך בעזרת LIVE CD, אתה יכול להשתמש ב HIRENS יש לך בתוכו GHOST.בשביל שהדיסק השני יעשה BOOT אתה צריך להגדיר בביוס שיעשה BOOT מהדיסק השני.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אוקיי,אז עשיתי גיבוי והצלחתי לשחזר אותו למחיצה ריקה בהארד דיסק החדש.אבל כשמחשב עולה אין לי אפשרות לבחור איזה מערכת להפעיל והוא מריץ את הווינדוס מהכונן הישן,מה לעשות ?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר ניסיתי גם לנטרל את ההארד דיסק הראשי (הישן) דרך הביוס,ובמקרה הזה לא נמצאה מ.הפעלה...
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר שנייהם סאטא,אתה מתכוון שממש צריך לפתוח את המחשב ולשנות את החיבורים של הכאבלים ? אפשר לעשות את השינוי בהגדרות דרך ביוס/תוכנה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.