עבור לתוכן

וירוס השתלט לי על המחשב,מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס!

Featured Replies

פורסם

לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה :pissed:)החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה..

אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)...

לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום:

NOD32

KASPERSKY

. BitDefender

G data

Mcafee

הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ...

תודה.

פורסם

את כולן אתה יכול לרכוש מהאתר הרשמי שלהן, אבל חוץ מהשתיים הראשונות (Nod32, Kaspersky) שאר התוכנות מחורבנות.

אחרי התקלה הראשונה שלך היית אמור ללמוד את הלקח ולקנות אנטי-וירוס מקורי.

אני אישית ממליץ לך על Nod32, הוא קל אבל שומר על המחשב יפה מאוד, ומתעדכן באופן קבוע כל יום. (וגם תעיין בנושא הנעוץ שמדבר על תוכנות האנטי וירוס)

פורסם

nod32 +1

פורסם
  • מחבר

את כולן אתה יכול לרכוש מהאתר הרשמי שלהן, אבל חוץ מהשתיים הראשונות (Nod32, Kaspersky) שאר התוכנות מחורבנות.

אחרי התקלה הראשונה שלך היית אמור ללמוד את הלקח ולקנות אנטי-וירוס מקורי.

אני אישית ממליץ לך על Nod32, הוא קל אבל שומר על המחשב יפה מאוד, ומתעדכן באופן קבוע כל יום. (וגם תעיין בנושא הנעוץ שמדבר על תוכנות האנטי וירוס)

אפשר קצת פירוט למה השאר מחורבנות??

אני דווקא הבנתי שBITBitDefender- מצוינת..

פורסם

תחפש antivirus reviews

אני גם ממליץ על NOD32, אני משתמש בה כבר שנים.

פורסם

אני ממליץ לך על AVIRA חברה גרמנית שיצרה את "ה"אנטיוירוס.

היה לי בזמנו NOD 32 ואחרי שהתקנתי את הAVIRA הוא מצא לי עוד כמה טרויינים ווריוס אחד שהנוד בכלל לא מצא. הAVIRA ממש נוחה ולא מפריעה והיא מאוד משוכללת מבחנת אפשרויות. היא גם קיבלה מקום ראשון בעיתון מחשבים שיצא לעיין.

אני מאוד מבסוט ממנה!

פורסם

אני ממליץ לך על AVIRA חברה גרמנית שיצרה את "ה"אנטיוירוס.

היה לי בזמנו NOD 32 ואחרי שהתקנתי את הAVIRA הוא מצא לי עוד כמה טרויינים ווריוס אחד שהנוד בכלל לא מצא. הAVIRA ממש נוחה ולא מפריעה והיא מאוד משוכללת מבחנת אפשרויות. היא גם קיבלה מקום ראשון בעיתון מחשבים שיצא לעיין.

אני מאוד מבסוט ממנה!

אני לא חושב שהעצה שלך תיכנס לפועל אחרי שהוא כתב את זה:

לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום:

אפשר קצת פירוט למה השאר מחורבנות??

אני דווקא הבנתי שBITBitDefender- מצוינת..

אני משתמש באינטרנט כבר שנים, והתנסיתי בסוגים שונים של אנטיוירוסים ככה שאני מכיר את רוב האנטיוירוסים המובילים בשוק. על BITBitDefender בחיים לא שמעתי.

Mcafee יש לי נסיון מר איתם, היה לי רשיון מקורי איתם והם החליטו תקופה מסויימת להפסיק להפיץ עידכונים והמחשב שלי הפך למקלט וירוסים.. כמובן אמרו לי שזאת בעיה שלי.

כמו שאמרתי, תעיין בנושא הנעוץ הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332666.0

שם מדברים על כל סוגי האנטי וירוסים המומלצים בשוק ואיזה מהם גם הכי נוח וקל למחשב.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי בנעוץ, הרוב בחרו בנוד לפי הסקר אבל לא ראיתי בסקר את G DATA ו-BITBitDefender ..

הסתכלתי בכמה מבחני אנטי וירוסים וכל אחד בוחרים משהו אחר באחד מהם -BITBitDefender יצא מקום ראשון בשני VIPRE Antivirus-שלא שמעתי עלייה בחיים..

אני רק אציין שאני מעוניין בתוכנה שלא תשאל אותי אם למחוק או לא פשוט תעשה את העבודה שלה ברגע שיש איום תמחק אותו ישר בלי שאלות..

פורסם

מחיקה אוטומטית ללא שאלות = לא חכם במיוחד (בלשון המעטה) גם התוכנות המובילות עלולות ליפול בזהוי שגוי, ויעלה לך ביוקר.

לכל אנטוירוס טוב יש אפשרויות הגדרה כיצד לפעול.

ללא עדכוני אבטחה שוטפים של מיקרוסופט, תוכנות האנטויורוס לא יעשו את העבודה במקום.

תוכנה מומלצת : avira וכן, Microsoft Security Essentials - עם כל הכבוד לנוד 32 , אין צורך לשלם עבור משהו שאפשר

לקבל בחינם .

פורסם

אני לא חושב שכדאי לקנות אנטי וירוס כשיש את החינמים הלא רעים.

דרך אגב גם comodo מספק הגנה טובה ומגיע בחבילה חינמית של אנטי וירוס וחומת אש.

מידי פעם(בייחוד לקראת החגים של הנוצרים/השקות של תוכנות חדשות) יש חברות שמספקות את התוכנה שלהם בחינם בהרשמה בימים מסוימים!

לדוגמא אני אישית משתמש בpanda internet security 2010 לשנה על 3 מחשבים שקיבלתי בהשקת ווינדוס 7, ולפניו השתמשתי בגירסא 2009.

לפני שבוע BullGuard עשו משהו דומה ליומיים בהם יכלת להתקין את התוכנה ולקבל רישיון לשנה.

פורסם
  • מחבר

עוד המלצות חבר'ה??

פורסם

אני אישית ממליץ על NORTON 2010 תוכנה קלה וחזקה מתקינים ושוכחים מצויינת נגד וירוסים , אני יודע שלתוכנה יש עבר לא הכי טוב. היא היתה מכבידה ובלה בלה אבל לא עוד ! אישית ניסיתי את כל המותגים ה"מומלצים" של הרבה אתרים, כמו ה ביטדיפנדר אחלה אבל קצת מסורבל משו בו איכזב אותי קספירסקי כן סוס נגד וירוסים אבל דורש גם כזה מחשב , ואז הגיע הגיע נוד32 השתמשתי בו תקופה ארוכה בהחלט . ואז! יצא נורטון 2009 שקיבל מחמאות בכל הרשת .ואני פשוט אוהב לנסות דברים חדשים. ניסיתי אהבתי יש לי שתי מחשבים בבית אחד הריץ נורטון והשני נוד 4 כיום שתיהם עם נורטון . ו אני יוזר מאושר :)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום מכל הגרפים האלו ..אתה יכול פשוט להגיד לי מה הכי מומלץ מכל המבחנים האלו?!

פורסם

כל אנטי וירוס יעשה פחות או יותר אותו דבר, מה שאנטי וירוס אחד לא מוצא שני ימצא וכך הלאה. אני הייתי הולך על אנטי וירוס חינמי כדוגמת הAVIRA ובנוסף מוריד ומתקין את malewarebytes . עם שניהם מותקנים מעודכנים וסרקים פעם בשבוע אתה מקבל הגנה והסרה כמעט אופטימלית (כי עוד פעם אין פה באמת אופטימלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים