עבור לתוכן

סקירות קצרות על ראד סטיל 1\Baten Kaitos \וCOD4 גרסת הWII

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני יעשה את זה בקצרה ואלו סקירות ולא ביקורות ככה שאין ציון למרות שלCOD4 אני מתכנן לעשות ביקורת אחרי שאני יעבור את הסינגל כולל מצב הארקיד וגם ישחק מספיק במולטי -בניגוד למבקרים "מקצועים" שנותנים ציון למשחקים בסגנון ישר בהשקה ...

והמבין יבין

בכל מקרה נתחיל בראד סטיל

True-Red-Steel-Box-Art-1.jpg

ראד סטיל הראשון יצא בערך בהשקה של הWII ומאז הצליח למכור מעל מיליון עותקים

בכל מקרה יצא לי לשחק בערך שעתיים והמשחק להתרשמותי לא טוב ולא רע

redsteel_1.jpg

יש לו סגנון גרפי די מגניב והוא משחק שרובו FPS אם קצת קרב חרבות אבל זה החלק החלש של המשחק

כFPS בWII הוא לא טוב כמו COD5 או קונדואיט -אין לו מולטיפליר מקוון (בכלל אין מולטי ) \הכוונת לא משהו \ובכלל זה מרגיש כמשחק בינוני

יש לו גימיק אחד שהיה יכול להיות נחמד אבל לא פועל בצורה נוחה וזה שאפשר לקרב את הכוונת אם מזיזים את היד קדימה

אבל זה פשוט לא נוח לסגנון כזה של משחק

חוץ מזה אין הרבה מה להגיד על המשחק -זה משחק רק סינגל ובלי דברים מיוחדים ויותר שיחקתי בו בגלל שאני בהיפ לקראת ראד סטיל 2 שניראה לפי סרטונים ודיבורים הרבה יותר טוב

וגם עושה שימוש במושאן פלוס

בכל מקרה נאבד לי הדיסק אז הפסקתי לשחק -בכל מקרה לא משחק מומלץ תדלגו ישר לראד סטיל 2

Baten Kaitos

256px-BatenKaitosCover.jpg

Baten Kaitos הוא JRPG (משחק תפקידים בסגנון יפני) שמבוסס על קלפים במקום הדברים הסטנדרטים

בכל מקרה שיחקתי בו רק שעה בערך ופשוט לא אהבתי -זה לא הדרך לבדוק משחקים בסגנון הזה אבל אני מחכה יותר למשחקים אחרים כמו טאל אופ גראס

וגם יש לי את המאריו RPG האחרון לDS שעוד לא סימתי (שם אחר אבל זה מאריו RPG מבחינתי)

בכל מקרה אהבתי את העיצוב האומנותי אבל הגרפיקה ניראתה כאילו זה רץ על רזולוציה נמוכה (יותר מהרגיל למשחקי WII )

אולי זה בגלל שניסיתי את המשחק על CRT גנרית אבל זה מה שהרגשתי

חוץ מזה לא אהבתי את המערכת קרבות ואני בכללי לא אוהב משחקים שהמערכת קרבות שלהם הם דרך קלפים

בכל מקרה בזמנו המשחק קיבל ביקורות טובות ואולי אם הייתי משחק יותר הייתי אוהב אותו -אבל אני בתקופה שאין לי יותר מידי זמן\כוח לשחק בכל משחק שקיים עד הסוף

baten_kaitos_wings_screenshot_6.jpg

טוב עכשיו נעבור לCOD4 גרסת הWII הוא בשמו המלא

Call of Duty: Modern Warfare: Reflex

51UeeFkeSeL._SL500_AA280_.jpg

עברתי בינתים כמה משימות סינגל במשחק ושיחקתי באונלין משחק אחד

ומהקצת שיצא לי לשחק הסינגל עצמו מבחינה מסוימת מאוד מרשים יחסית למשחק לWII -הצליחו בפועל לקחת את גרסת COD4 לHD ולדחוס אותה לWII בלי שתצא מחורבן

אומנם קיצצו באפקטים וברזולוציה אבל יתר הדברים אותם דברים אם שליטת WII

פה ושם יש טיפה בעיות פרימים אבל רוב הזמן המשחק זורם חלק ולא קיצצו דברים כמו החלק הזה שנוסעים במכונית ברחובות במושב האחורי

עד ששולפים אותכם מהמכונית ויורים בהם

גם החלק באוניה שהיא מתחילה לשקועה נישאר כמו שהוא ובקיצור לא קיצצו חלקים במשחק להתגבר על הבעיות הטכניות בלעביר את המשחק לWII

ולא עשו חלקים במקום -בסך הכל הורידו את איכות הגרפיקה אבל השאירו את המשחק כמו שהוא שאותי זה הרשים מבחינה טכנית

מבחינת הכיף בסינגל אני אישית לא התלהבתי מהסינגל בגרסה המקורית ובגלל שCOD4 מבוסס הרבה מאוד על אפקטים בניגוד לCOD5

הגרסה של COD4 בסינגל לא מרגישה לי מספיק טובה מבחינת הכיף עצמו

העדפתי יותר את COD 5 מהבחינה הזאת בWII

970125_20091111_790screen002.jpg

בכל מקרה חוץ מהסינגל הרגיל יש את מצב הארקיד שאני מעריך שזה יריות מסילה

אבל עוד לא הגעתי לזה במשחק אז נדבר על המולטי המקוון

יצא לי לשחק רק קרב אחד בינתיים אבל בניגוד לסינגל המולטי מאוד מאוד כיף

הוא שונה מהמולטי בקונדואיט שאני גם מאוד אוהב ומצריך יותר אסטרטגיה -וחוץ מזה יש הרבה יותר מצבי משחק

אקטיוויזיון אמרה שכל המצבים מגרסת הHD נכנסו למשחק ככה שאם המשחק ימכר מספיק טוב צפוי אונלין מצוין יחסית לWII

יש רק דבר אחד שחסר לי וזה שלמרות השמועות לא הכניסו תמיכה במיקרופון של הWII -ככה שיש מצבי אונלין שקימים בפועל אבל לא חושב שיהיו טובים בלי צאט קולי

בכל מקרה בסך הכל התרשמתי לטובה -זה פורט מאוד שאפתני ויש הרגשה שהשקיעו בו הרבה

הרבה חברות היו מקצצות דברים חשובים להתגבר על בעיות טכניות אבל פה הקיצוצים היו רק בגרפיקה שבכל זאת ניראת מספיק טוב יחסית לקונסולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים