עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש לQX9770

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי,מצויין...ואם אני לא מתכנן לשדרג את המסך שלי ל22 אינץ',עדיין ה4890 ייתן ביצועי םטובים על מסך 17 אינץ'?

יש מצב שעד סוף מרץ המחירים של ה58XX ירדו כך שיהיה אפשר בכלל לחשוב על להתקרב אליהם?

פורסם

על 17'' גם 8800GT נותן ביצועים טובים,

זאת רזולוציה שתסרס ביצועים של כרטיסי HIGH END.

פורסם
  • מחבר

מין הסתם....

בכל מקרה השאלה שלי היא האם יש בכלל סיכוי שבעוד 4 חודשים המחירים של ה58XX יירדו כך שיהיה אפשר להתקרב אליהם ולקנות אותם?

מה ההבדיל בין 4890 VAPOR לבין 4890 גירסאת OC?למה יש ביניהם פער מחירים של 100 שח?

פורסם

לדעתי בהחלט יש סיכוי, במיוחד עם תחרות מצד הכרטיסים החדשים של NVIDIA (שאני מקווה שלא יתמחרו אותם בשמיים ויתנו תחרות ל - HD5850 מבחינת מחיר).

ההבדל הוא בקירור.

בכל מקרה ה - HD4890 המשתלם ביותר הוא של POWERCOLOR ולא SAPPHIRE, גם זול יות וגם עם קירור עדיף (ויש גרסת OC באותו מחיר של כרטיס סטוק).

בשורה התחתונה, 8800GT מצוין ל - 1280X1024 ואין שום סיבה לשדרג בינתיים.

וגם כשתהיה סיבה לא כדאי להוציא הון על הכרטיסים היקרים ביותר אלא לחפש משהו כמו HD5770 או המקביל שלו מצד NVIDIA כשהם ירדו לטווח מחירים של 600-700 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאין ממש סיבה,פשוט ה8800GT ישן מידי כבר,ואני רוצה שיהיה לי על המחשב שלי כרטיס מסך חזק יותר לטווח הארוך,גם בגלל העובדה שהמעבד שלי חזק מאוד,ואני משער שהכרטיס מסך יוצר איזשהו צוואר בקבוק ולא מנצל את מלוא יכלתיו כרגע,ואם יהיה לי כרטיס חזק יותר גם אני אקב לגראפיקה טובה יותר וגם הפריימים יעלו והכל

לא צודק?

פורסם

מחזק את דברי DENNIS14, חכה לכרטיסים של אנוידיה, כשהם יצאו תהיה תחרות והורדת מחירים.

כרגע אין טעם לשדרג במיוחד עם מסך כמו שלך.

פורסם

אין כזה דבר ישן מדי כל הכרטיס מתמודד יפה מאד עם משחקים ברזולוציה שלך ושהכרטיס יוצר צוואר בקבוק למעבד במקום שיקרה ההפך זה אומר שהוא מנוצל היטב וזה המצב הרצוי.

שידרוג ייתן לך פריימים גבוהים יותר אבל אתה גם ככה יכול להריץ כל משחק מצוין בכל מקרה.

ואתה לא קונה כרטיס ל"עתיד" כי אז הוא לא ינוצל עכשיו ולא יהיה שווה אחר כך, קונים לעכשיו (מה שכאמור אתה לא ממש צריך כרגע).

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר בעצם,שאם אני אקנה כרטיס מסך חדש בעוד ארבעה חודשים,אני סתם אבזבז כסף על משהו שאני לא צריך?

פורסם

חן מ, אתה שואל בשיא התמימות והקטנת הראש,

זה כמו שעכשיו אשב לאכול פיצה עם חבר ואשאל אותו האם היא טעימה לי

מרוצה מהביצועים = אין צורך בשדרוג

לא מרוצה? = יש מה לדבר.

פורסם

אם יהיו מספר משחקים טובים (ולא רק אחד) שה - 9800GT יתקשה לסחוב על 1280X1024 בהגדרות גבוהות בעוד 4 חודשים אז יהיה שווה לשקול את ה - HD5770 או מקבילו מצד NVIDIA אם הם יהיו במחירים הגיוניים של 600-700 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

סבבה,תודה

בכל מקרה אפשר לקבל את טווח המחירים של ה4890 וגם שה5750?

והאופציות שעומדות בפני לשידרוג כרגע במחיר הגיוני זה רק 4890 ו5750 בATI?מה לגבי NVIDIA?מה יש להם במחיר של עד 1500 שח?

פורסם

ב1500 שקל לNVIDIA אין משהו שמשתלם כיום

בטווח החירים האלה ATI שולטת נכון לעכשיו דוגמה ב1500 אפשר לקנות 5850.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים