עבור לתוכן

מחפש משחקים עתיקים שהיו לי פעם...

Featured Replies

פורסם

היה לי פעם מחשב XT עתיק וכמובן מלא דיסקטים גדולים של 5.25 אינץ'...

את המחשב הזה נתתי אחרי שקניתי פנטיום 100 (הייתי טיפש וקטן) וגם את הדיסקטים עם המשחקים...

זמן עבר, התגעגעתי למחשב ולמשחקים, והשגתי לי XT אחר, אבל את המשחקים לא.

אני צריך עזרה במציאת 3 משחקים בעיקר:

1. SpyHunter

2. Transformers

3. לא יודע ת'שם ממש, זה מן איש כזה שצריך להתחמק מקופים והוא קופץ על תנינים ובורח מכדורים שהקופים זורקים וכו'...

המשחקים האלה ממש ממש ממש ישנים ככה שאין עליהם חוקים של זכויות יוצרים יותר ולכן זה לא נחשב לווארז.

כמו כן הייתי רוצה את המשחקים בגרסה הרגילה ולא כאימולטור על מנת שאני יוכל להריץ אותם על ה XT השני...

תודה רבה מראש למוצאים ולעוזרים!

פורסם

יכול להיות שהמשחקים האלה היו מוכרים בארץ ב"שמות עבריים" כי בזמנו אנשים היו נוהגים לתת שמות עבריים שלא קשורים לשמות באנגלית בכלל. אני זוכר שלCommander Keen בשלושה מקומות שונים לגמרי בארץ אנשים קראו "הקפצן" - בעיקר לסידרה הראשונה של שלושת הפרקים. והיה משחק שצריך לירות בצנחנים(זה היה עובד על XT בירוק שחור) וקראו לזה מירת צנחנים למרות שהשם היה paratrooper או משהו כזה. גם לאיזה משחק נהיגה שהיה רץ על XT היו קוראים המכונית המשוגעת/משתוללת לכן תנסה למצא את השמות העבריים של הדברים האלה, זה יכול לעזור.

פורסם

המשחק השלישי נשמע לי כמו Pitfall אבל אני לא בטוח שהיה אותו ל פי.סי זה במקור של אטארי

חיפשתי את שלושתם ב Home of the underdogs שזה המקום למצוא דברים כאלה ולא מצאתי חוץ מאת החידוש של Pitfall שבגלל שהוא עוד לא abandonware אז אי אפשר להוריד אותו

אני מנחש שכבר ניסית גוגל וכאלה אז לא יודע מה להציע לך

נ.ב. רק שתדע למיקרים דומים הכתובת של Home of the underdogs היא www.the-underdogs.org

פורסם
  • מחבר

את UnderDogs אני מכיר וכבר חיפשתי שם הרבה פעמים, את האחרים גם אני מכיר אבל אני יחפש שוב עכשיו...

אם אני לא כותב - לא מצאתי :P

עריכה: חדשות טובות, מצאתי את המשחק השני בנוסטלגיה ולתמיד :D

מסתבר שקוראים לו Thexder בכלל... אחי הטעה אותי... :P

יאללה, מי שמשיג לי ת'משחק השני מלך!! ;D

תודה שוב

פורסם
  • מחבר

טוב סריקה ידנית ואיטית משחק אחרי משחק ב Unferdogs.org הביאה תוצאות מדהימות!

מצאתי את כל המשחקים ועוד מלא ששכחתי מהם בכלל!

:D

Yay!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים