פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים לי יש דיסק של WD כבר 4 שניםלא עשה לי שום בעיות אף פעם והוא עבר כבר עשרות פירמוטים (וזאת לא הגזמה)
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים שמתי לב במפרט שלך שיש לך אותו, אתה מדבר מניסיון?טיפה ... או שלא . הוא לא עבר הרבה פירמוטים אבל זה ברור מאליו . יש לי דיסק אחר של WD כבר שנתיים שעבר 875329 פירמוטים וחי .
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים לא, לפחות באמצעים קונבנציונאלים.בכל מקרה, פירמוט לא אמור להרוס כונן קשיח. לא משנה כמה פעמים אתה עושה את זה.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים אני לא יודע מי המציא את זהשFormat הורס את ההרד דיסק!!פורמט לא הורס שום הרד דיסק!יש לי הרד דיסק בבית של WD15Ba.הוא עבר מלא פירמוטים! יותר מ100! אני לא מגזים!ואין לו היום שום Bad Sector או בעיה!
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים אני לא יודע מי המציא את זהשFormat הורס את ההרד דיסק!!פורמט לא הורס שום הרד דיסק!יש לי הרד דיסק בבית של WD15Ba.הוא עבר מלא פירמוטים! יותר מ100! אני לא מגזים!ואין לו היום שום Bad Sector או בעיה!שומעים את הדברים האלה בד"כ מטכנאי מחשבים "פרטיים" או כאלה סוג ד' או חנויות שכונתיות שההבנה שלהם קרובה כמו של כל הדיוט(=אדם פשוט) אחר.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים פורמט זה הפעולה הכי הפשוטה עבור הדיסקהוא מאפס טבלה קטנה ועושה בדיקה סדרתית לסקטורים של הדיסק רק קריאה ולא כתיבה.
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים שומעים את הדברים האלה בד"כ מטכנאי מחשבים "פרטיים" או כאלה סוג ד' או חנויות שכונתיות שההבנה שלהם קרובה כמו של כל הדיוט(=אדם פשוט) אחר. או שהם פשוט לא רוצים שתטרטר אותם כל פעם על שטויות
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים מבנה ביצוע הפורמט לא שונה מכל צורת כתיבה אחרת על הדיסק , אבל אם היתה בעייה מראש בהגדרת הדיסק ( כגון זיהוי שגוי של קלסטרים או זיהוי שגוי של מבנה גישה כגון LARGE וכדומה ) אזי הפורמט "יהרוס" את הדיסק , דבר שקל לסדר לאחר תיקון ההגדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.