פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים WOW מטורף האוברקלוק אז אני מבין שהחלפתה את הביוס צרבת כמו שאני מבין,יש לי שאלה אך אנשים מוצאים ב3DMARK06 17K?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר לא צרבתי שום ביוס, סתכל הGPUZ, רשום Pine XFX כדיי להוציא ציון גבוהה ב3DMARK 2006 חשובים 2 דברים מעבד מרובע ליבות חדש וחזק כרטיס ATI חזק - הייתרונות שלהם הוא בציון הSM3 הגבוהה ציון הSM3 שהבאתי לא מבייש GTX295
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחר אני אשים על ה5850 שלי את הAC S1 ונראה לאן נגיע, יש לי גם סינקים לזיכרונות ולכל שאר הירקות הדרושים......כמו כן התחדשתי במארז חדש ככה שנקווה שזה יעזור במשהו..
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים דןןקא אני בונה על אוברקלוק כמו של אלקטריק...לא חושב שצריך יותר מזה...בגדול עם הכל רץ כמו שצריך ואתה מרוצה אפשר להישאר ככה אםרוצים עוד תמיד יש עוד טיפה לסחוט...
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים דןןקא אני בונה על אוברקלוק כמו של אלקטריק...לא חושב שצריך יותר מזה...בגדול עם הכל רץ כמו שצריך ואתה מרוצה אפשר להישאר ככה אםרוצים עוד תמיד יש עוד טיפה לסחוט... מזל, כי בלי אוברקלוק הכרטיס ממש לא סוחב.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר /סרקזם.עם אוברקלוק מקבלים את "תחיית הסירוס" (ככה אני קורא לזה) פשוט BOOST בביצועים, משהו שאין בכל כרטיס.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מה המקסימום טמפרטורה המומלצת לכרטיס מסך ... ??? (עד כמה מותר, שאם תהיה חריגה ממנו הכרטיס מסך יהיה בסכנה? ) ???
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר אוברקלוק זה ממש לא משחק של התדריםמבחני מאמץאצבע על הדופק - תמיד לבדוק טמפ' בזמן חילבנות תוכנית מאורר שתענה על הצרכים שלכםשינויי מתח בדיקת יציבות וארטיפקטיםמעקב אחרי ביצועים באוברקלוק לזכרון.
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים כן ברור.אבל מתח לכרטיס מסך זה מאוד מסוכן (יותר מלמעבד?)כך לפי מה שזכור לי.כמה מתח עומד הכרטיס לפני OC? וכמה שינית?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר מתח הסטוק עומד על 1.08V~אני ב1.32V למספרים האלובקרוב כשאתקין קירור מתקדם אני הולך לקחת את הכרטיס לתדרים הכי גבוהים שהוא יכול ב1.4V
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים בדור החדש איך יותר ארטיפקטים,יש בכרטיסי 5800 מנגנון חדש שמתקן טעויות בזכרון בדומה לתיקון טעויות בזיכרונות לשרתיםכך שאם למשל מעלים את GHZ בזיכרונות גבוהה לרמה שנוצרים ארטיפקטים אז מנוע העיבוד שולח מחדש את השורת קוד עד שהשורת קוד עוברת תקינה ואין ארטיפקטיםקיצר תגיעו למצב ככל שתעלו את המהירות יותר ככה תקבלו פחות FPS כי לוקח למנוע עיבוד יותר זמן לשלוח ולקבל את השורת קוד התקינהלכן התוכנות הישנות כמו ati toolsשבודקות ארטיפקטים לא רלוונטיות יותר
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מה המקסימום טמפרטורה המומלצת לכרטיס מסך ... ??? (עד כמה מותר, שאם תהיה חריגה ממנו הכרטיס מסך יהיה בסכנה? ) ???אפשר בקשה תשובה לשאלה הזאת..? תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.