עבור לתוכן

ATI RADEON HD5850 - תתרגלו לשיפור אמיתי בביצועים!

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לעזור ?

• תגובות 59
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

WOW מטורף האוברקלוק אז אני מבין שהחלפתה את הביוס צרבת כמו שאני מבין,יש לי שאלה אך אנשים מוצאים ב3DMARK06 17K?

פורסם
  • מחבר

לא צרבתי שום ביוס, סתכל הGPUZ, רשום Pine XFX :)

כדיי להוציא ציון גבוהה ב3DMARK 2006 חשובים 2 דברים

מעבד מרובע ליבות חדש וחזק

כרטיס ATI חזק - הייתרונות שלהם הוא בציון הSM3 הגבוהה

ציון הSM3 שהבאתי לא מבייש GTX295

פורסם

יש לך את הכלים!

פורסם

מחר אני אשים על ה5850 שלי את הAC S1 ונראה לאן נגיע, יש לי גם סינקים לזיכרונות ולכל שאר הירקות הדרושים......

כמו כן התחדשתי במארז חדש ככה שנקווה שזה יעזור במשהו..

פורסם

דןןקא אני בונה על אוברקלוק כמו של אלקטריק...לא חושב שצריך יותר מזה...בגדול עם הכל רץ כמו שצריך ואתה מרוצה אפשר להישאר ככה אםרוצים עוד תמיד יש עוד טיפה לסחוט... :xyxthumbs:

פורסם

דןןקא אני בונה על אוברקלוק כמו של אלקטריק...לא חושב שצריך יותר מזה...בגדול עם הכל רץ כמו שצריך ואתה מרוצה אפשר להישאר ככה אםרוצים עוד תמיד יש עוד טיפה לסחוט... :xyxthumbs:

מזל, כי בלי אוברקלוק הכרטיס ממש לא סוחב.

פורסם
  • מחבר

/סרקזם.

עם אוברקלוק מקבלים את "תחיית הסירוס" (ככה אני קורא לזה) פשוט BOOST בביצועים, משהו שאין בכל כרטיס.

פורסם

מה המקסימום טמפרטורה המומלצת לכרטיס מסך ... ??? (עד כמה מותר, שאם תהיה חריגה ממנו הכרטיס מסך יהיה בסכנה? ) ???

פורסם

אז רק לשחק עם הMHZ של הליבה והזכרונות, זה הכל?

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק זה ממש לא משחק של התדרים

מבחני מאמץ

אצבע על הדופק - תמיד לבדוק טמפ' בזמן חי

לבנות תוכנית מאורר שתענה על הצרכים שלכם

שינויי מתח בדיקת יציבות וארטיפקטים

מעקב אחרי ביצועים באוברקלוק לזכרון.

פורסם

כן ברור.

אבל מתח לכרטיס מסך זה מאוד מסוכן (יותר מלמעבד?)כך לפי מה שזכור לי.

כמה מתח עומד הכרטיס לפני OC? וכמה שינית?

פורסם
  • מחבר

מתח הסטוק עומד על 1.08V~

אני ב1.32V למספרים האלו

בקרוב כשאתקין קירור מתקדם אני הולך לקחת את הכרטיס לתדרים הכי גבוהים שהוא יכול ב1.4V

פורסם

בדור החדש איך יותר ארטיפקטים,יש בכרטיסי 5800 מנגנון חדש שמתקן טעויות בזכרון בדומה לתיקון טעויות בזיכרונות לשרתים

כך שאם למשל מעלים את GHZ בזיכרונות גבוהה לרמה שנוצרים ארטיפקטים אז מנוע העיבוד שולח מחדש את השורת קוד עד שהשורת קוד עוברת תקינה ואין ארטיפקטים

קיצר תגיעו למצב ככל שתעלו את המהירות יותר ככה תקבלו פחות FPS כי לוקח למנוע עיבוד יותר זמן לשלוח ולקבל את השורת קוד התקינה

לכן התוכנות הישנות כמו ati toolsשבודקות ארטיפקטים לא רלוונטיות יותר

פורסם

מה המקסימום טמפרטורה המומלצת לכרטיס מסך ... ??? (עד כמה מותר, שאם תהיה חריגה ממנו הכרטיס מסך יהיה בסכנה? ) ???

אפשר בקשה תשובה לשאלה הזאת..? תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים