עבור לתוכן

עברתי מיון צוללות - שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

TOMUSH אתה מלש''ב

כשתתחיל טירונות כל הרעל יתנקז לך ואפילו טירונות חי''ר רגילה 05 תיהיה לך קשה מאוד .

עם פלטפוס אתה לא תוכל להגיע למגלן - חיילי מגלן לוקחים על עצמם משקלים ענקיים ואני מצטער אבל לסיירות אתה לא תוכל להתקבל (ובטח לא לעבור מסלול)

אולי לגדס''רים אתה תוכל אבל אני די בספק שתוכל לגמור מסלול בעורב.

אפילו חי''ר יהיה קשה לגוף שלך עם הפלטפוס ולכן אני מציע לך לוותר על סיירות.

• תגובות 37
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סחטיין על התגובה, וכל הכבוד !

פורסם

אתה כבר תיכף מתגייס, אז הגיע הזמן שתתבגר.

יופי של תגובה, כל הכבוד :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני באמת באמת לא מבין מה יופי של תגובה בזה. אני באתי ע"מ לקבל עזרה כי אני לא מבין כל כך בתחום כי עוד לא הגעתי לשם, והבנאדם מטיח בי שאני צריך להתבגר. מה הקטע שלך? וואו, היית בצבא, אתה בטח יכול להיות אבא שלי, אבל אל תתנשא מעליי.

אני אומִר מה שבא לי, אם אני אעשה זאת בסוף זה עניין שלי. אתה יכול להתנשא כמה שבא לך ולא להאמין אבל אני בסה"כ באתי לבקש עזרה. לא ראיתי יותר מדי סרטים. אני יודע מה אני שווה ומה אני יכול. אל תגיד לי מה אני לא יכול לעשות. מבחינתי לשרת בתותחנים/שריון לא בא בחשבון אם אני יכול לעשות משהו מעבר לזה, מה רע בשאיפה לגבוה? מה רע? אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף לשמור על הפה סגור לפעמים.

פורסם

אוף, תתבגר קצת.. כאילו שהצבא ישאל אותך מה אתה רוצה לעשות כמו שירות שידוכים.

שאלת על צוללות: אין תפקיד משמעותי וחשוב יותר שתוכל לעשות. לא תצליח בחיים להשוות את זה לאף סיירת שתצליח לעלות על דעתך. בגלל הפרופיל שלך, גם לא תגיע לאף סיירת שיש לה "הילה" של חשיבות עצמית. חשבת על מטכ"ל? אולי תגיע לשם בתור גדוד מפקדה....

השירות בצוללת הוא מהקשים, החשובים והמשמעותיים ביותר שיש בצבא. השירות בצוללות עטוף בהילה של סודיות ולא בכדי - מה שעושה שייטת הצוללות לא ניתן לפרסם גם שנים לאחר סיום המבצע (קארין A והספינה שתפסו לא מזמן הן קצה קצהו של הקרחון וגם אז לא פרסמו את החלק של הצוללות למרות שאני אומר לך שבאחריות היה להן חלק). לא סתם צוללת היא הכלי היקר ביותר שיש לצה"ל וההשקעה בצוללן היא של כמעט שנה (כולל התמחות בצי של מדינה מסויימת באירופה).

פורסם

כמו שאמרתי tomush

כשתתגייס יתנקז לך כל הרעל ואז תבין (וזו לא קלישאה)

פורסם

אני באמת באמת לא מבין מה יופי של תגובה בזה. אני באתי ע"מ לקבל עזרה כי אני לא מבין כל כך בתחום כי עוד לא הגעתי לשם, והבנאדם מטיח בי שאני צריך להתבגר. מה הקטע שלך? וואו, היית בצבא, אתה בטח יכול להיות אבא שלי, אבל אל תתנשא מעליי.

אני אומִר מה שבא לי, אם אני אעשה זאת בסוף זה עניין שלי. אתה יכול להתנשא כמה שבא לך ולא להאמין אבל אני בסה"כ באתי לבקש עזרה. לא ראיתי יותר מדי סרטים. אני יודע מה אני שווה ומה אני יכול. אל תגיד לי מה אני לא יכול לעשות. מבחינתי לשרת בתותחנים/שריון לא בא בחשבון אם אני יכול לעשות משהו מעבר לזה, מה רע בשאיפה לגבוה? מה רע? אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף לשמור על הפה סגור לפעמים.

המשהו הכי חכם זה להצביע על כל הגישה שלך, כל צורת החשיבה, כמוטעית. הדירוג שאתה מדרג תפקידים כ-"משהו יותר מזה" בלי שאתה מבין ויודע על מה אתה מדבר היא המוטעית והיא תביא לך הרבה בעיות בעתיד. מתגובתך אני ללמד שבאמת הגיע הזמן שתתבגר. העזרה שאתה באמת צריך היא בשינוי הגישה, שינוי צורת החשיבה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מבין בצורה טובה מאוד שהשירות בצוללות זה השירות הטוב ביותר שאוכל לעשות, וכניראה אלך על זה מכיוון שלא אוכל להגיע לאף סיירת. אפשר להגיד את זה בצורה אחרת ממה שאמרת, Old Cat.

אם יש למישהו משהו להוסיף אשמח לשמוע.

ערב טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים