עבור לתוכן

דודה באה מארה"ב ואני מתחדש ב Latitude E6500? יעוץ בבחירת מפרט

Featured Replies

פורסם

בעיקרון אני לא סגור על המעבד, על הרזולוציית מסך ואני אשמח ליעוץ בנוגע לכל מה שבחרתי, לצערי אין עדיין את האופציה לשדרוג לWIN7 בחינם, באסה.

עם קופון 35% הנחה המחשב יוצא בסביבות ה-3.8K-4K ש"ח.

אולי יש דברים שכדאי לי להחליף, בעיקרון המחשב הוא לשימוש ביתי - משרדי, משתמש אינטרנט דיי כבד, עובדות בדר"כ עם 10-12 טאבים פתוחים ב FF וכמה תוכנות נוספות פתוחות במקביל, סרטים פה ושם, סרטונים ברשת,עבודות משרדיות בעתיד ישמש ללימודים, אני רוכש את המחשב עם הסתכלות לעתיד.

מבחינת המעבד, עדיף לקחת את ה P9600 או לקחת משהו מסדרת הT? בכוונה לקחתי סוללת 9 תאים, שתחזיק לי כמה שיותר זמן.

אני לא ממש מבין במסכים אז פשוט לקחתי את המסך שהם ממליצים עליו (והוא גם המסך הכי יקר).

אני אשמח להמלצות, אולי לבחון מחשב מסדרה אחרת? XPS? או אינספיריון, אולי אפילו את הE5500 שהם בעיקרון זולים יותר וקיבלו ציון טוב יותר מהגולשים, מה ההבדל באמת בין ה E5500 והE6500?

יוצא לי בערך חיסכון של 2500 שקל על המחשב הזה, אולי קצת יותר, לפי המחירים שראיתי בארץ.

ד"א, אם אני לוקח מסך LED

15.4” UltraSharp™ Wide WXGA+ (1440x900) LED Display-Brushed Metal Black

עם רזולוציה נמוכה יותר, אני מקבל בעצם מסך שהוא גם מסך לד, גם דק יותר, וגם זול יותר ב50$ (משמעותי אני יכול לשפר את המחשב במשהו אחר במחיר הזה)

השאלה אם אני אסתדר עם רזולוציה כזו ומה ההבדלים בין המסך שבחרתי והמסך הנ"ל.

Catalog Number: 4 BLCWFGP

Module Description Show Details

Latitude E6500 Intel® Core™ 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB)

Operating Systems Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media

Memory 4.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMMS

Internal Keyboard Internal English Keyboard

Graphics Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

Primary Storage 250GB Hard Drive, 7200RPM with Free Fall Sensor

Fingerprint Reader Options No Fingerprint Reader

LCDs 15.4" UltraSharp™ Widescreen WUXGA (1920x1200) Display-Brushed Metal Black

Modem No Modem

AC Adapter 90W A/C Adapter (3-pin)

Primary Optical Device 8X DVD with Cyberlink Power DVD™

Camera / Microphone Digital Microphone

Wireless LAN (802.11) Intel® WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card

Systems Management No Intel vPro™ Technology’s advanced management features

System Documentation Resource DVD - Contains Diagnostics and Drivers

Primary Battery 9 Cell Battery

Hardware Support Services 3 Year Basic Limited Warranty and 3 Year NBD On-Site Service

Installation Services No Onsite System Setup

Security Software Norton Internet Security™ 2009 15 Month

LCDs Black Wide Screen WUXGA LCD Panel w/ Microphone only

Windows 7 Upgrade Program Info Windows 7 Upgrade Web Site

Processor Branding Intel Centrino 2 Core Duo Processor

OS Labels Vista Basic Label

תודה רבה.

פורסם

לא הייתי בוחן Inspiron/XPS לעומת ה-Latitude.

הייתי בהחלט הולך על Latitude E6500 לעומת ה-E5500. יש לו קצת יותר חיבוריות, הוא יותר דק וקל, ומגיע עם מפרטים עדיפים.

לא הייתי בחיים רוכש מחשב כזה עם מערכת הפעלה דפוקה כמו Vista Basic, שכמו שאמרת, גם לא מאפשרת לך שדרוג ל-7.

לגבי מעבד - זה לא כ"כ קריטי אם תיקח P8XXX, T9XXX או P9XXX. כל דבר בסביבות 2.5GHZ ומעלה יהיה טוב מאוד.

לגבי מסך - זו נקודה שלי אישית קשה לתת עליה דעה חד-משמעית. הרזולוציה הגבוהה (WUXGA) מביאה הרבה יתרונות - כמו חדות, שטח עבודה עצום וכו', אבל גם חסרון - טקסטים ותפריטים ברזולוציה זו ייראו קטנים. להוריד רזולוציה במסך LCD זה פתרון לא אידאלי, כי הוא גורם לטשטוש. לשחק עם גדלי פונטים ו-DPI יכול להיות מייגע ולא תמיד עובד ב-100%. אני אישית בגודל 15.4" הייתי מעדיף WSXGA+, שיושבת באמצע בין WXGA+ ל-WUXGA. אבל למרבה הצער, לא מציעים אותה בדגם זה.

WXGA+ יהיה מספיק לרוב השימושים. השאלה עד כמה שטח עבודה נוסף חשוב לך היא כזו שרק אתה יכול לענות עליה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת.

אני לא מתכוון להתקין ויסטה על המחשב, אני מקבל אותה כלולה במחיר ואין לי אופציה להסיר אותה, אני לא צריך מערכת הפעלה בכלל.

יש הבדל בין המעבד P8600 והP8800? אם לא אני אשאר עם ה P8600 שהוא גם זול יותר.

אני במחשב שולחני רגיל לעבוד עם 1280 על 960, אני לא יודע איזו הקבלה מתאימה יש בעולם הניידים. אני קורא המון ואם הטקסטים יראו קטנים ברזולוציה גדולה כנראה שאני אוותר על הרזולוציה הזאת, ואקח את המסך LED שמקנה רזולוציה קצת יותר קטנה, אולי אני אפנה לחנות מחשבים ובקש לעבוד על 2 מחשבים לדוגמא, אחד עם רזולוציה 1920x1200, והשני 1440x900, וככה אני אדע בוודאות מה יתאים לי יותר.

מבחינת כרטיס הרשת, המקלדת (שכנראה תוחלף בארץ) HD, זיכרון וכו', הכל נראה בסדר? יש אולי אלטרנטיבות אחרות ששווה לי לשקול?

בכללי נראה לי שזו עיסקה טובה, הבעיה שמשתמש בפורום שלח לי בפרטי שנציגי DELL אמרו לו שהוא לא יקבל אחריות בארץ, לי הגוף שמטפל באחריות DELL בארץ אמר לי שהם כן נותנים אחריות, מנגד דיברתי עם מישהי שלא נשמעה בטוחה בעצמה, הבנתי שצריך לבדוק את ה S\T של המוצר ולבדוק אם בארץ יש לו אחריות, אמרו לי שמי שמשדרג לאחריות NBD זכאי לה גם בארץ.

מישהו יכול לתת קצת מידע בנושא?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה,

קפץ לי מחשב קורץ מאוד מבחינת מפרט, אבל השאלה היא מה החסרונות?

משקל המחשב לא מפריע לי.

COLORS Black Chainlink edit

PROCESSOR Intel Core i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache) edit

OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit

OFFICE SOFTWARE No Productivity software pre-installed edit

WARRANTY AND SERVICE 3Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis edit

In-Home Service after Remote Diagnosis: for issues covered by Limited Hardware Warranty, technician and/or part will be dispatched, if necessary, usually in 1 or 2 business days following Remote Diagnosis. During Remote Diagnosis, you may be asked to access the inside of your system (where safe to do so) or to participate in troubleshooting until a cause can be isolated.

SECURITY SOFTWARE No Security edit

HD DISPLAY 17.3” HD+ (900p) Bright LED Display with TrueLife™ and Camera/Facial Recognition SW edit

MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz edit

HARD DRIVE 250GB SATA Hard Drive (7200RPM) edit

OPTICAL DRIVE 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) edit

SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 edit

KEYBOARD Standard Keyboard edit

PROCESSOR Studio 17 Laptop

VIDEO CARD 1GB ATI Mobility Radeon HD 4650

BATTERY OPTIONS 85 Whr Lithium Ion Battery (9 cell)

WIRELESS CARDS Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card

MOBILE BROADBAND No Internal Mobile Broadband

Adobe Reader Software Adobe® Acrobat® Reader 9.0

ACCIDENT DAMAGE PROTECTION 1Yr LoJack for Laptops Theft Protection

אני אשמח לחו"ד על מפרט המחשב הזה, מחשב יחסית חזק מאוד, יפה עם מסך גדול.

באותו מחיר כמו ה E6500.

פורסם

אני אישית לא הייתי חושב בחיים לקחת מחשב נייד כל-כך ענק ואני לא אוהב מסכים מבריקים, אבל זה אני. מבחינת המפרט, הוא עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים