פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים אני מנסה למצוא בארץ אתרים או חנויוית שמוכרות קונסלות ישנות (כדוגמת atari 2600), בינתיים לא הצלחתי למצוא שום דבר. אולי מישהו מכיר אתרים או חנויות?
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים כדאי אולי שתחפש גם החנויות יד שנייה ובעיתונים ואולי אפילו אם זה חשוב לך אז תפרסם את זה ואז אולי תמצא כמה אנשים שימכרו לך את זה
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים היירק רציתי להגיד - שאני פרסמתי מודעה - שעדיין רלוונטית ( עדיין יש מתעניינים אך שום דבר לא סופי )ובדיוק לאטארי 2600 במצב מצויין:http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=2910תבדוק - ואם אתה רציני ומעוניין - צור קשר במייל שלי או כאן בפרטי- אני מאזור המרכז - תודה ובהצלחהMEK
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים י ש לי את הפרו פייטר - שזה בעצם כונן דיסקטים לסופר נינטנדו שמאפשר העתקה של משחקים ממחשניות לדיסקטים רגילים
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים וואי, אם כבר מדברים על קונסולות ישנות פעם היה לי מין דבר כזה שמכניסים אליו דיסקטים של כונן B הגדולים האלה, והיה לו את הפאק-מן הכי שווה בעולם! איך אני מתגעגע
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים לפי מה שזה נראה... אתה מעדיפים את הקונסולות הישנות על פני PS2 והחברות שלה... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.