עבור לתוכן

שאלה לגבי מפרט למחשב נייד לעריכה

Featured Replies

פורסם

Apple Mac Book Pro 15.4” 2.66 GHz, Z0GG

מעבד: Intel Core 2 Duo 2.66GHz

זיכרון: 2X2GB 1066 MHz DDR3 SDRAM

דיסק קשיח: 320GB 5400RPM Serial ATA

צורב: SuperDrive X8 (DVD+/-R DL/DVD+/-RW/CD-RW

צג: 15.4”,LED-Backlit Glossy Widescreen 1440X900

מתאם גרפי כפול: NVIDIA GeForce 9600GT and 9400M

זיכרון וידאו: 256MB DDR3 SDRAM shared

סוללה מובנית, עד 7 שעות עבודה

מערכת הפעלה: Mac OSX 10.6 Snow Leopard

לוח מקשים מואר

מידות גובה: 2.41 ס”מ, רוחב: 36.4 ס”מ, עומק: 24.9 ס”מ,

משקל: 2.49 ק”ג

אחריות: 3 שנים

חבילת תוכנות: Adobe Design Premium CS4

את המחשב אני יכול לקנות ב 8500. מה אתם אומרים עליו לעריכה של תמונות(סטודנט) ,אם יש מחשב במחיר נמוך יותר

שיכול לענות על דרישותי.

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

קצת קשה לענות על השאלה הזו, כי אני לא מבין למה לא כל מחשב נייד, כולל כאלה ב-3000 שקלים יכול להתאים לעריכת תמונות של סטונדט.

ובכלל, קצת קשה להמליץ ספציפית על MACBOOK בין כל המחשבים, בלי להכריע את השאלה המהותית יותר של MAC לעומת PC.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהסטונדטית (גסתי) אומרת צריך מחשב חזק במיוחד כדי להתמודד עם עריכה אינטנסיבית שהיא מבצעת כמו כן היא אמרה שסטונדטים אחרים משתמשים ב mac והוא מריץ את התוכנות ללא כל בעיה.לטענתה אפילו יותר טוב ממה שהמחשב שלי מפעיל...(4ג'יגה זכרון q6600 ועוד.

את המחשב היא מקבלת בהנחה רצינית(מחיר השוק של המחשב הזה הוא 11.5 אלף ואחריות לשנה בלי תוכנת העיצוב)

היא מקבלת אחריות ל 3 שנים תוכנת עריכה ועיצוב ב 8.5

פורסם

עדיין לא ברור לי מה בדיוק אתה רוצה.

לקבל אישור שהמפרט עצמו חזק ומספק? כן, הוא חזק ומספק.

אם MAC זה הסטנדרט אצלם, יכול להיות שיש טעם לקנות MAC ולו רק בשביל הצורך הזה. אולי גרסת תוכנת העיצוב שלהם עובדת טוב יותר על MAC או מכילה תכונות מיוחדות בגרסת ה-MAC. אין לי מושג בדברים אלה, ואני לא יכול לחוות דעה.

האם אפשר להשיג מחשב שיהיה חזק יותר באותו מחיר או באותה רמת ביצועים ובמחיר מופחת? וודאי. האם זה יותר משתלם? על השאלה הזו אני לא יכול לענות, כי קשה לפקטר שיקולים כמו MAC לעומת PC (ספציפית לצרכים שלה ובאופן כללי) ונוכחות של תוכנת העיצוב בחבילה בתוך המחיר.

פורסם
  • מחבר

אז אני ימקד יותר את עצמי.

אז ככה.

המחשב ישמש גם לעריכה תמונות וסרטים.

מכן הדרישה עולה.

הקטע שעם מחשבי מאק אין לי נסיון בכלל.ואני לא יודע מה עובד עליהם.

אם אפשר להתקין עליהם גם וינדוס רגיל.תקלות וכדומה.

אתה יכול לתת לי דגם של מחשב נייד רגיל עם נתונים זהים פחות או יותר לצורך השוואת מחיר.

ושאלה נוספת היא הקטע של ה 2 כרטיסי מסך למה זה משמש? לא עדיף להביא לדוגמא כרטיס מסך hd יחיד ?

תודה

פורסם

^^^

אני לא ממש מתמצא במחשבים נידיים אבל מבחינה מעבד-איחסון-זיכרון-כרטיס מסך:

הניצול תלוי באיזה תוכנות עריכה את משתמש ומה אתה עורך , plugins שבשימוש אז תנסה למקד יותר ולתת יותר מידע:

לדוגמה:

באיזה תוכנה אתה משתמש? גרסת 32bit או 64bit?

גודל הקבצים

אם זה 720P'1080P'DVD'SD

וכו...

כך גם לגבי עריכת התמונות -אבל מכוון שעריכת וידאו יותר תובענית אז תפרט רק אם יש דרישות מיוחדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים