עבור לתוכן

שאלה בקשר למארז XASER IV

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

אני החלטתי לשדרג מארזת ושמתי עין על XASER IV. ראיתי אותו בפנדה מחשבים, ויש להם את אותו מארז במחירים שונים והבדל של 400 ש"ח.

(אני מדבר על XASER IV FULL TOWER.) ההבדל היחיד בינהם שנראה לעין זה הצבע של מארז.האם זה יתכן שמארז בצבע שחור -אדום יעלה יותר או פחות ממארז בצבע כסף? או שיש בינהם עוד הבדלים שפספסתי?

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_515_2943

פורסם

ההבדל הוא בחומר שממנו מיוצר המארז - פלדה / אלומיניום.

שים לב שגם הדגם VH9000BWS מגיע בצבע כסף.

לסיכום - תשווה דגמים, לא צבעים / תמונות.

פורסם
  • מחבר

תודה על הבהרה, אבל מה זה משנה אם הא עשוי אלומיניום או פלדה? כמובן יצור עולה יותר אם מדובר בפלדה, אבל מה עם שאר הדברים? יהיה לי פחות חום או רעש במארז מפלדה או שזה לא ישפיע?

פורסם

ההבדלים בין השניים הם לא רק החומר ממנו עשוי המארז-

הדגם הפשוט יותר הוא קטן יותר, עם הרבה פחות פיצ'רים, פחות מקום לדיסקים קשיחים ומאווררים (וגם פחות מאוורר אחד, 3 לעומת 4 בגדול).

שים לב שגם במארז הגדול יותר יש הכנה למערכת קירור מים.

אבל בכל מקרה 2 הגרסאות נהדרות לדעתי ומקוררות היטב ולא במחיר של רעש. (יש לי ניסיון עם ה-2 הגרסאות הללו)

פורסם
  • מחבר

ההבדלים בין השניים הם לא רק החומר ממנו עשוי המארז-

הדגם הפשוט יותר הוא קטן יותר, עם הרבה פחות פיצ'רים, פחות מקום לדיסקים קשיחים ומאווררים (וגם פחות מאוורר אחד, 3 לעומת 4 בגדול).

שים לב שגם במארז הגדול יותר יש הכנה למערכת קירור מים.

אבל בכל מקרה 2 הגרסאות נהדרות לדעתי ומקוררות היטב ולא במחיר של רעש. (יש לי ניסיון עם ה-2 הגרסאות הללו)

התכוונתי למארז FULL TOWER. יש 2 גרסאות של FULL TOWER ו יש גם MIDI זה הדגמים שכתוב עליהם MX. אני פשוט רוצה לדעת מה היתרונות של מארז פלדה מול מארז אלומיניום, מה אני יקבל בתוספת של 400-500 ש"ח?

פורסם

ההבדל הוא שמארז שעשוי מחומר איכותי לא יהרס בקלות, לא בהשוואה לשאר המארזים שעשויים מחומר פחות איכותי.

תעשה 1+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים