עבור לתוכן

אבוד עצות ונסער ממה שגיליתי היום לגבי שירות טלויזיה YES

Featured Replies

פורסם

היום התקשרתי ליס בידיעה שנגמרת לי ההתחייבות עוד כמה ימים כדי להתנתק מהם, מהסיבה הפשוטה שאין לי כסף לשלם חשבון של 250 שקל כל חודש על הטלויזיה.

אחרי שיחה קצרה אם הנציג הוא מודיע לי שאני כביכול התחייבתי לתקופת אחריות נוספת בתאריך כזה וכזה כשדיברה איתי נציגה. אני אמרתי לו הכל כמו שהיה ומה שהיה שהיא הציעה לי כל מיני מבצעים והארכת תקופת אחריות אבל אני עניתי לה שלא ושתדבר איתי לא עכשיו כי אני עסוק. לאחר כמה ימים היא התקשרה שוב ואני עניתי לה שאני לא מעוניין. זה חזר כך כמה ימים עד שהפסקתי לענות לשיחות ממספר חסוי (ידעתי שזאת היא) עד היום (השיחות היום כל כמה ימים בערב עד שנפסקו לפני כשבוע). עכשיו איך יכולים לרשום אותי להתחייבות כשאני לא מאשר זאת ?????? מזה החוצפה הזאת להתקשר אלי הביתה, לבלבל מוח אם כל מיני דברים שלא מעניינים אותי ובסוף לחייב אותי לתקופת התחייבות ללא אישור וללא ידיעה מצידי ??? אחרי שיחה אם הנציגה שבה הסברתי לו את כל מה שכתבתי פה הוא אמר שיקח לבדוק את העניין 2 ימי עבודה ומחר או מחרותיים יתקשרו אלי אחרי שהם יבדקו הקלטות של השיחות וגידו מי בעצם צודק היא או אני (WTF?!), כאילו אני איזה זקן מפגר שלא זוכר מה היה לפני חודש ומה הוא אמר.

עכשיו הקטע שהכי הרגיז אותי והוציא אותי מדעתי הוא שאחרי בדיקה לאיזו תקופה חייבו אותי נחשו מה, כמו שאומרים אם הולכים הולכים עד הסוף, חייבו אותי ל-5, כן חמש שנים נוספות.

אין גבול לחוצפה !!!! :nixweiss::kopfpatsch:

חברה', בבקשה תעזרו לי ותציעו מה אני יכול לעשות בנידון ???? :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

תבטל חיוב אצל חברת האשראי, תבקש מהם לשמוע את ההקלטה שבה אתה מסכים להתחייבות שכזו.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני אבטל את האשראי אז הם יכולים לתבוע אותי, אני בכלל לא מבין איך אפשר לסגור עיסקה של 250*60=15000 שקל בלהגיד "כן" בטלפון בלי שום מסמכים משום צד ובלי חתימות. איך בכלל אפשר לחייב ל 5 שנים ??? בחיים לא שמעתי על זה.

פורסם

אני לא שמעתי אף פעם על 5 שנים התחייבות לחברה כלשהי.

ומאחר שמדובר על יוזר חדש, ושאלה ללא זיקה לתחום המחשבים, יש לי הרגשה שאתה סתם שתול...

וגם אם לא שתול, שוב פעם, אין שום תוכנית להתחייבות ל5 שנים...

פורסם

אבל אם אני אבטל את האשראי אז הם יכולים לתבוע אותי, אני בכלל לא מבין איך אפשר לסגור עיסקה של 250*60=15000 שקל בלהגיד "כן" בטלפון בלי שום מסמכים משום צד ובלי חתימות. איך בכלל אפשר לחייב ל 5 שנים ??? בחיים לא שמעתי על זה.

אז שיתבעו - זו תהיה האחריות שלהם להוכיח שהסכמת שיכבלו אותך בתוכנית ל-5 (?) שנים (נראה לי שהתוכנית הכי ארוכה שיש זה 3 שנים).

נדמה לי שבכל מקרה החוק מחייב אותם לשלוח לך פירוט של ההתחייבויות שלך כשהן נוצרות בין אם במכתב או בחשבונית (ויס שולחים חשבוניות).

הם אמרו לך מה קיבלת בתמורה להתחייבות כזו ארוכה?

אני ממליץ לך לבקש את השם של הנציג שהם טוענים שאישרת לו התחייבות, מספר הפניה שבה נוצרה ההתחייבות ולדרוש לשמוע הקלטה של השיחה. ככה שיהיה לך בכל מקרה אם תגיע למשפט (ולא תגיע).

פורסם

פנייה למשרד התקשורת וכלי התקשורת יכולה לעזור מאוד.

פורסם

תיפנה לוואי נט

מדי פעם יוצא לי לקרוא על בעיות של אנשים בוואי נט כמו שלך

ולכולם זה עוזר

אני לא יודע איך הם פונים לשם.. אבל וואי נט ממש עוזרים

פורסם

שלב 1 - שלח בכתב פנייה ליס, בה יאמר שההתחייבות שלך נגמרת בתאריך X ושאינך מעוניין להמשיך לקבל שירותים מעבר לתאריך זה. שמור לך העתק מהפנייה.

שלב 2 - לאחר פרעון החשבונית האחרונה, פנה לחברת האשראי ובטל את ההרשאה לחיוב הכרטיס לטובת יס. ביטול ההרשאה מבוצע מיידית.

במידה ויס מתקשרים ומתחילים לבלבל לך את השכל, תאמר להם שאתה פנית אליהם בכתב, ועל כן אתה דורש תגובה בכתב, בה יפורט מתי התחייבת, לכמה זמן, מול איזה נציג וכו'.

אני מבטיח לך שכאן הסיפור יגמר (במידה ומה שתיארת בתגובתך אכן אמת), והיות ופרט לדיבורים בע"פ לא יהיה לך שום דבר כתוב, לא תהיה לך גם עילה לפנות לגורמים כלשהם. עם זאת, לא תחויב מעבר לתקופת ההתחייבות.

פורסם

אין לי מושג בנוגע ל-YES חוץ מהמקרה שלך, אבל אם אתה נוטה לכיוון החברה המקבילה, שתדע שמצב השירות שם (והציוד, והתמורה, והעלות....) עגום הרבה יותר.

לכן תנסה לפתור את העניין הזה אל מול YES ולקבל את מה שמגיע לך ובפעם הבאה פשוט תזהר איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים