עבור לתוכן

מחשב + מערכת סטאריו - הכרטיס קול משפיע ?

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה :

http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm

ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2

האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?

פורסם

כרטיס קול סביר בהחלט מה שיש לך כרגע.

אולי כדאי שתפרט איזה מערכת יש לך בדיוק.

פורסם

הכרטיס קול משפיע בהחלט

הכרטיס שיש לך על הלוח טוב

כמובן ש AUDIGY 2 יותר טוב, הוא פשוט יותר איכותי

אולי הכי איכותי היום בשוק

פורסם

מן הסתם האודיג'י יותר טוב, אבל אם אין מערכת ראויה חבל שישקיע כסף אם הוא לא ישים להבדל לא?

פורסם
  • מחבר

כתוב על המערכת שלי Aiwa - Digital Audio System NSX-SZ500 מכירים ?

פורסם

כתוב על המערכת שלי Aiwa - Digital Audio System NSX-SZ500 מכירים ?

לא.

פורסם

עם כזאת מערכת, אל תשקיע באודיג'י.

תתחיל לחסוך פשוט למערכת אמיתית ולא לזבל של AIWA, ואני לא צריך להכיר אפילו את הדגם הספיציפי.

פורסם

מה רע כ"כ בAIWA? המוצרים שלהם מחזיקים שנים.

פורסם

זאת מיני מערכת.... זאת אפילו לא מערכת לפי ההגדרות של סקורפיון

יש לך מערכת בסדר וכרטיס קול בסדר

תהנה מהם

פורסם

מה רע כ"כ בAIWA? המוצרים שלהם מחזיקים שנים.

לא, הם לא.

פורסם

לא, הם לא.

aiwa זה לא כזה גרוע תפסיקו להתווכח

אבל בשביל מערכת כזאת לא שווה להשקיע כרטיס חדש

פורסם

aiwa זה לא כזה גרוע תפסיקו להתווכח

אבל בשביל מערכת כזאת לא שווה להשקיע כרטיס חדש

יש לך את הזכות להביע דעתך ולהשמיעה ברבים. אבל אין לך זכות לסיים את הויכוח כאילו מה שאמרת הוא עובדה שרירה וקיימת. די מוזר שאתה קובע קביעה נחרצת שכזו; אני במקומך, אם לא הייתה לי הבנה במושגים בסיסיים כמו דיגיטלי ואנאלוגי או איך לחבר מערכת 5.1 למחשב, לא הייתי נמהר ומכריז ש AIWA זה לא "גרוע" ובנוסף שם סוף וליכוח, כאילו עמדתך בנושא היא הנכונה והיחידה! :-X

להבא, שים לב להבנת הנקרא; אני לא אמרתי ש AIWA גרועים. אמרתי שהם "לא מחזיקים שנים". ביננו, כולנו התחלנו מ AIWA ושות'...

יש מי שהתקדמו מאז ויש מי שנשארו דורכים במקום, לא משנה מאיזו סיבה. לפיכך, שים לב שלא אמרתי דבר על איכות הצליל של המוצר. ההתייחסות שלי הייתה לטענה אחת בלבד והיא ש"הם מחזיקים שנים"; אני למוד נסיון ולכן הבעתי את עמדתי בנושא. ::)

פורסם

יש כאלה שהסאונד פשוט לא מספיק חשוב להם בשביל להשקיע בו כמה אלפיות.

Fkl0ster, ה"דורכים במקום" שלך נשמע כאילו אותם אנשים (שאני אחד מהם) פשוט לא התפתחו בשביל להבין אית ההבדלים. זה לא נכון! פשוט זה לא משנה כלכך!

כמובן שגם אני נהנה מצליל איכותי כמו כולכם אבל אני (ועוד רבים) לא מתכוון לבזבז על זה אלפי שקלים...

פורסם

יש כאלה שהסאונד פשוט לא מספיק חשוב להם בשביל להשקיע בו כמה אלפיות.

Fkl0ster, ה"דורכים במקום" שלך נשמע כאילו אותם אנשים (שאני אחד מהם) פשוט לא התפתחו בשביל להבין אית ההבדלים. זה לא נכון! פשוט זה לא משנה כלכך!

כמובן שגם אני נהנה מצליל איכותי כמו כולכם אבל אני (ועוד רבים) לא מתכוון לבזבז על זה אלפי שקלים...

אני מתנצל אם זה נשמע כך. בקריאה חוזרת זה באמת נשמע לא טוב... :-\

שים לב שהסיומת של אותו המשפט הייתה: לא משנה מאיזו סיבה. הכוונה הייתה לאלו ש: אין להם מקום בבית, אין להם כסף למותרות שכאלו, לא חושבים שתתקבל איזושהי תמורה ממערכת קצת יותר טובה, אלו שזה לא מעניין אותם או אכפת להם, אלו שלא שומעים הבדלים וכו'...

הבנת את הכוונה. ::)

פורסם

הניסיון שלי עם AIWA הוא שונה לגמרי. לפחות מבחינת העמידות.

ניסיון גרוע מאוד היה לי עם מספר מוצרים של SONY, גם התקלקלו מהר, גם כשמסרתי לתיקון באחריות לישפאר הם גרמו יותר נזק עם "בדיקת האיכות" שהם עשו לכל המוצר(וזה היה כולה רפרפת של ווקמן לתקן) וגם מערכת סטיראו שכל כמה חודשים הכונן סידירום דופק לעצמו את הגומיות וצריך לפתוח ולהחזיר למקום. צריך להוסיף לזה שהמוצרים שלהם יקרים ביחס לכל מהתחרים.

פאנסוניק ופיליפס מוצרים שמחזיקים שנים ע"ג שנים וגם נותנים איכות מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים