עבור לתוכן

מתלבט בין XBOX ל PS3

Featured Replies

פורסם

מר בחור ברוך הבא למועדון האקס בוקס.

מומלץ מאוד לארגן את HALO

פורסם

א. יש טלוויזיות CRT לא רעות, הוא לא אמר שזו טלוויזיה ב200 דולר מהדיוטי פרי לפני 15 שנה , ככה שלא הייתי מסיק סתם מסקנות.

ב. יש טעם - גם בטלוויזיה רגילה, ברור שפחות מוצדק מלHD - אבל עדיין - בהחלט כמה רמות טובות מעל התחרות הלא HD גם על טלוויזיה רגילה (להזכירך - כשקניתי את 2 הקונסולות הייתי חודשיים עם שמנמנה)

פורסם
א. יש טלוויזיות CRT לא רעות, הוא לא אמר שזו טלוויזיה ב200 דולר מהדיוטי פרי לפני 15 שנה , ככה שלא הייתי מסיק סתם מסקנות

הטובות תומכות בEHTV לפחות וחלקן בHDTV -בקיצור לפחות בפרוגרסיב סקאן

והוא מדבר אתך על טלוויזיה שתומכת רק בSD או במילים אחרות הוא נותן לPS3 לרוץ ברזולוציה של PS2

ב. יש טעם - גם בטלוויזיה רגילה, ברור שפחות מוצדק מלHD - אבל עדיין - בהחלט כמה רמות טובות מעל התחרות הלא HD גם על טלוויזיה רגילה (להזכירך - כשקניתי את 2 הקונסולות הייתי חודשיים עם שמנמנה)

מה שלא תגיד זה עדין מכוער ובמחירים של היום זה מגוחך לקנות PS3 ולחבר לCRT סוג ז -אם זה היה מהCRT שתומכות בHD זה היה סיפור אחר לגמרי

בכל מקרה אני אפילו את הWII החזרתי לחיבור לLCD אחרי שהבנתי שגם כמה חודשים אם CRT אני לא ישרוד

שאתה מתרגל ל480P לפחות מאוד קשה לחזור אחורה ולראות את כל הפגמים שיש בCRT הגנריות

וזה לא שהטכנולוגיה עצמה לא טובה הטכנולוגיה של הCRT מצוינת הבעיה שהפסיקו לפתח אותה ולמכור אותה ככה שלא מיצרים היום CRT איכותי

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

גם אני בדיוק קניתי XBOX אבל את הגירסא הזולה ביותר.

בנתיים אני משחק בפאקינג סוניק טניס(דווקא משחק נחמד) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

זה מה שקורה כשאני לא בודק אם נשאר לי בחשבון כסף למשחק .

פורסם
  • מחבר

החודש אני מגביל את עצמי בהוצאות לאחר הקונסולה והשלט הנוסף (וזה ממש ממש קשה).

פרט להוצאות האלו קניתי את gears of war 2, soul calibur 4 ואת assassians creed 1 כדי לסיים אותו ולקנות את 2.

את gears of war קניתי בארץ ב 300 שח כי אמרתי אין סיכוי שאני יושב עם הקונסולה שבוע בבית בלי משחקים בכלל ואת soul calibur ואת assassins creed קניתי ב shopto.net (חנות ממש טוב לפי דעתי) שניהם ביחד כולל משלוח עלו לי עוד 44 יורו. שזה יותר זול ממשחק בארץ.

מר בחור ברוך הבא למועדון האקס בוקס.

מומלץ מאוד לארגן את HALO

זה גם יבוא אבל קודם האישה לוחצת על GH world tour שזה גם חתיכת הוצאה אז זה יהיה בחודש הבא.

יש לי שאלה אולי משהו יודע, משומם מה כשהפעלתי את הקונסולה ואתה מגדיר את כל השטויות אז אין ישראל.

אני בחרתי UK, עכשיו עם המשחק gears of war קיבלתי קוד להוריד את המפות של 1 בשביל המולטי.

כשאני מנסה להוריד את המפות זה אומר לי שאי אפשר להוריד את זה בגלל שאני לא מוגדר במקום הנכון. מה זה אומר לא המקום הנכון לעזאזל?@

פורסם

יכול להיות שהמשחק שקנית מיועד לאזור מסויים והאזור שאתה מנסה להוריד ממנו הוא שונה...

אולי אם תבחר שאתה במדינה אחרת זה יעבוד, נסה לשאול את המומחים לזה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שפה זה המומחים :yelclap:

כן אני מבין את מה שאתה אומר רק שזה מוזר לי כי קניתי אותו בארץ בבאג.

פורסם

מאיפה קנית את הXBOX?

פורסם

יש לי שאלה אולי משהו יודע, משומם מה כשהפעלתי את הקונסולה ואתה מגדיר את כל השטויות אז אין ישראל.

אני בחרתי UK, עכשיו עם המשחק gears of war קיבלתי קוד להוריד את המפות של 1 בשביל המולטי.

כשאני מנסה להוריד את המפות זה אומר לי שאי אפשר להוריד את זה בגלל שאני לא מוגדר במקום הנכון. מה זה אומר לא המקום הנכון לעזאזל?@

אתה פשוט לא יכול, הם חוסמים את הגישה למפות (Gears 1 ו-2 לדוגמא) ודמואים (Cod5 לדוגמא) מסויימים לפי IP למקומות כמו ארץ ישראל. למה? אין לי מושג וזו ממש טיפשות, אני מכיר אנשים שממש התקינו תוכנות לשינוי IP כדי שיראה כאילו הם מארה"ב ואז הם הורידו את המפות הנוספות.

בנוגע למוכרים בארץ עם צ'יפ ... טוב אז בארץ זה פשוט מכה, למצוא קונסולה ללא צ'יפ זה מסע וכל מוכר ישכנע אותך למה אתה רוצה צ'יפ, פשוט המציאות ההזויה של ישראל :\ תשמע כשאתה נמצא באירוע מולטיפלייר מסיבי של CS600 איש שכולם משתמשים בדיסק צרוב והשוטר שרואה אותך אומר לך משהו בסיגנון "יא בן... מאיפה השגת, גם אני רוצה" זה אומר הכל לא? בכל אופן אני לא מחפש להפוך את הדיון הזה לדיון בנושא פיראטיות (לא מוביל לשום מקום פרט לויכוחים), פשוט תשובה קצרה קטנה על משהו שמשגע גם אותי.

וכן, shopto מדהימים, אחלה מבצעים, הזמנתי מהם שני משחקים ב-200 ש"ח סה"כ רק השבוע. תהנה.

נ.ב.

האמת מזה כמה זמן אני מתכוון לשלוח אימייל ל-Epic לשאול למה החסימה המטופשת על המפות ...

ובכן אולי יש תשובות, אימייל לא מצאתי אבל לפי תגובות בפורומים החסימה באה כתוצאה מחוסר התאמה בין גירסת המשחק לאזור בו אתה רשום וגם/או חוסר התאמה בין המיקום שלך מבחינת IP למיקום שלפיו נרשמת. נוסף על כך העובדה שאנחנו לא מאחת מ-26 המדינות הרשמיות שמיקרוסופט מספקת להם XBOX LIVE לא עוזר גם כן. אני עדיין לא מבין את ההיגיון מאחורי זה, זה לא שיש דרך אחרת לרכוש את זה ...

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך זה לאחרים אבל אני יכול להגיד רשמית אחרי שקראתי את מה שכתבתה ירד לי המון מהקונסולה.

אם זה יהיה ככה גם לעוד תוכן אז זה בכלל ישגע אותי, ויעצבן אותי. אני מקווה שMS לא חוסמים הכל וכן יתנו לשחקנים מהארץ גישה, עם כי עוד לא ניסיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים