עבור לתוכן

מתלבט בין XBOX ל PS3

Featured Replies

פורסם

טוב כמו שכתוב בכותרת אני נמצא כרגע בהתלבטות קשה מאוד.

בגדול לא ממש משנה לי איזה מהם לקנות והמחיר די דומה.

אני מתלבט בין ה Xbox 360 Elite לבין PS3 slim.

אני מבקש ממכם המבינים יותר ובעלי הניסיון לעזור לי עם כמה שאלות.

1. אני לא ממש גיימר מטורף אני בעיקר חושב לכיוון קונסולה לסלון לי ולילדים.

2. אני אוהב משחקים בסגנון Fable ו-ME וכמובן שכאן נופלת ההחלטה שלי לכיוון xbox.

3. אני רוצה אופציה לשחק בגיטר הירו בשביל שאני ואישתי נוכל להעביר ערב בסגנון להקת רוק מטורפת ולקרוע לשכנים שלי את עור התוף :bash: :bash:

4. אני לא צריך פריצות/צרובים וכל שאר מיני הירקות.

5. גרפיקה לא ממש מעניינת אותי, אני לא חסיד גדול של גרפיקה כמו משחקיות טובה.

ועכשיו לשאלות.

1. יש לי בבית טלוויזיה אחת בחדר משפחה שהיא לא LCD האם אני יכול לשחק עליה באחת מהקונסולות?

2. למי יש משחקים יותר טובים בסגנון FABLE ו ME (אני חסיד גדול של RPG וקווסטים למיניהם).

3. למי יש שירות multi יותר טוב (אני יודע שבxbox זה עולה תשלום שנתי).

4.אני מעוניין שזה יתחבר בwifi לראוטר אז איפה זה יצא יותר זול לחבר כי ראיתי שבשביל הבוקס צריך מתאם מיוחד שעולה עוד 500 ש"ח ואני לא יודע בנוגע לPS3.

5. האם לxbox יש עדיין את הבעיות של התחממות ובעיות של "משהו" אדום.

6. מה אתם אומרים אני צריך לפי מה שפירטתי.

טוב מראש לכל העוזרים.

פורסם

1.כן אתה תוכל

2.לא יודע

3.אני לא ממש בטוח אבל ניראה לי שהם שווים

4.בPS3 יש wifi מובנה וכדי לחבר את ה360 באלחוטי אז אתה צריך מתאם אבל יש עוד דרך אם יש לך מחשב נייד בבית אז כול מה שאתה צריך זה כבל רשת

5.לא

6.אני הייתי הולך על PS3 כי המולטי שלו בחינם ויש לו WIFI מובנה אבל לדעתי השלט של הבוקס יותר טוב

פורסם

1. יש מספר קטן מאוד (מאוד) שלא יעבדו עם טלויזיה רגילה, כמו כן טלויזיות רגילות הן לא מולטי סיסטם אז חובה שהמשחקים והקונסולה יתאימו לטלויזיה (אמור להיות PAL).

2. ל PS3 אין כל כך RPG וגם מה שיש מאוד קשים כמו Demon's Souls שיצא לאחרונה. בכללי ל RPG עדיף מחשב.

3. ה XBOX LIVE בדרך כלל נותן פינגים טובים יותר ויותר קל לסדר בו משחקי רשת עם חברים אבל הוא עולה כסף.

4. ה PS3 יש WIFI מובנה וקל מאוד להגדיר אותו, ב 360 צריך לקנות.

5. גם היום ה 360 פחות אמין מ PS3 אבל לפחות הוא לא ימות לך אחרי שנה, חשוב לקנות גירסה חדשה כי אם לא מהר מאוד הקונסולה לא תעבוד.

6. לפי מה שאתה רוצה עדיף 360, אם אתה לא צריך את הדיסק קשיח אז אולי אפילו את הגירסה הזולה, היום ניתן לקנות אותה ב 1000 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

נראה לי שהשתכנעתי בנגוע לxbox, כרגע אני חושב שבשביל אינטרנט אני אחבר אותו ל HTPC ומשם נראה.

בנוגע לHD מהם ההטבות, והאם זה נכון שאפשר להוסיף אח"כ? ואם כן ראיתי שבebay יש אותם ביחסית ממש זול, יש עליהם מכס? או זה נחשב בקטגורית מחשבים ואז זה יהיה אפסי בסכומים האלה?

פורסם

לHTPC שלך יש כרטיס רשת אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

כן יש לו, מה בנוגע לקניה של גרסת ארקיד ולהזמין HD מחול האם זה יותר משתלם?

האם זה שווה את זה?

האם יש מכס על המוצרים האלה, ותחת איזה קטגוריה?

פורסם

1. יש מספר קטן מאוד (מאוד) שלא יעבדו עם טלויזיה רגילה, כמו כן טלויזיות רגילות הן לא מולטי סיסטם אז חובה שהמשחקים והקונסולה יתאימו לטלויזיה (אמור להיות PAL).

2. ל PS3 אין כל כך RPG וגם מה שיש מאוד קשים כמו Demon's Souls שיצא לאחרונה. בכללי ל RPG עדיף מחשב.

3. ה XBOX LIVE בדרך כלל נותן פינגים טובים יותר ויותר קל לסדר בו משחקי רשת עם חברים אבל הוא עולה כסף.

4. ה PS3 יש WIFI מובנה וקל מאוד להגדיר אותו, ב 360 צריך לקנות.

5. גם היום ה 360 פחות אמין מ PS3 אבל לפחות הוא לא ימות לך אחרי שנה, חשוב לקנות גירסה חדשה כי אם לא מהר מאוד הקונסולה לא תעבוד.

6. לפי מה שאתה רוצה עדיף 360, אם אתה לא צריך את הדיסק קשיח אז אולי אפילו את הגירסה הזולה, היום ניתן לקנות אותה ב 1000 שקל.

איפה?

פורסם

מי שאמר שטלויזיות רגילות (CRT) הם לא מולטי-סיסטם טועה בגדול. כל הטלויזיות מהשנים האחרונות (ואני מדבר על איזה 10-15 שנה) הוא מולטיסיסטם. יש לי בבית טלויזיה משנת 91 שהוא מולטיסיסטם.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים!!!

אתמול התחדשתי בXBOX 360 Elite חדש ויפיפה. אני רוצה לשתף אותכם בחוויית קניה לא ממש מדהימה.

לא הייתי מודע לתופעה של כמה האנשים בארץ מגעילים, נכנסתי לחנות אחרי שדיברתי אתם בטלפון וביקשתי לקנות את ה xbob במקום.

אמרו לי אין שום בעיה והתחילו להסביר לי על ההבדלים בין 2 הבנדלים האפשריים. הקשבתי בקשב רב ולאחר כל ההסברים אמרתי למוכר, "טוב אני רוצה את ה Elite" המוכר אמר רין שום בעיה והלך להביא לי את המכשיר. הוא חוזר עם המכשיר ואומר לי את המחיר שיקר יותר ב- 200 שקל מאשר רשום באינטרנט.

אני שהייתי בטוח שאני צריך לשלם X לאחר שביררתי אתם בטלפון את הכל אומר לו שלא יכול להיות מצב כזה ואומר שנפלה כאן טעות.

המוכר אומר לי לא נפלה טעות ושהמחיר באינטרנט זה למכשיר ללא צ'יפ. אמרתי מצוין זה בדיוק מה שאני רוצה, לרגע לא אמרתי שאני רוצה צ'יפ על הקונסולה שלי.

המוכר המופתע משהו הסתכל עלי בעיניי עגל ואמור לי "מה אתה לא רוצה צ'יפ? איך תשחק? אתה יודע שמשחקים עולים 300 ש"ח ויותר?" אמרתי שכן ושאני מעדיף מכשיר בלי צ'יפ ובלי שום דבר מכשיר as is כמו שמיקרוסופט רצו שיהיה. הוא אומר לי שהוא לא בטוח שיש לו כאלה. אחרי 20 דקות של חיפושים הוא מצא את הקונסולה המיוחלת ושלך אותי לדרכי אחרי ששילמתי לו את הסכום הנקוב באינטרנט.

עכשיו אני רוצה לשאול אותכם, מה אין בארץ אנשים ישרים יותר? ואל תגידו שאין שום קשר לבן אדם ישר או לא. אני לא צדיק ולא נעלים, גם לי יש דברים פרוצים כמו לכל אחד אחר פה. אבל אני מאמין שאם אתה אוהב משהו אין שום סיבה ש"תחרבן" עליו. ובזה אני מתכוון לתעשיית המשחקים. למה אתם בתור ישראלים לא יכולים ליהנות מכך שחברות ירוויחו כסף ושיהיה כדאי להם להמשיך ולפתח משקים לקונסולות ולמחשב. כן יש תמיד טיעון של אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות במחירים כאלה.

אבל די, גם אני לא מתכוון לקנות בארץ משחקים בגלל המחירים אבל אפשר לקנות משחק ב-200 ש"ח גם בארץ וגם בחו"ל ואפשר בחו"ל גם ביותר זול.

חוץ מזה למה אתם צריכים את כל המשחקים האפשריים? אני יודע שלי יש כמה משחקים נכון לעכשיו שאני מעוניין בהם ואותם אני אקנה עם הזמן.

אני חושב שהגיע הזמן שלפחות אנשים שאוהבים את הקונסולות ומשחקים, ישקיעו קצת יותר ויתנו חזרה לאמנים (חברות המשחקים).

חוץ מזה אם יש לך כסף למכשיר אז יש לך כסף למשחקים ואם לא אז אל תקנה מכשיר שאתה לא יכול לתחזק. זה כמו לקנות אוטו אבל שאין כסף לביטוח וטיפולים או דלק.

תודה לכם על דקה של פריקת עצבים על תרבות שאני חושב שהיא נוראית ופגע רע בחברה ובאומה שלנו.

אבל חוץ מזה אני מבסוט ממנו, וקניתי את Gears of War 2 יש לציין שקניתי אותו מקורי ב 150 ש"ח. ואני ממש נהנה ממנו.

פורסם

אל תכעס על המוכר, זו התנהגות טיפוסית של כל אזרח ישראלי ממוצע.

לי גם היו את ה"ג'וקים" הללו במכשיר הפלייסטיישן הראשון והשני שלי, הם פשוט הורסים את העינית, זה נוראי.

עכשיו יש לי פלייסטיישן 3, וכמובן בלי צ'יפ, גיליתי את גן העדן של Ebay, שם אפשר לקנות ב200 ש"ח את המשחק רסיסטאנס 2 לא כמו בארץ שהוא עולה 400 ש"ח.

זה כמו מרד נגד המחיר המפוצץ של המשחקים בארץ, סתם 400 ש"ח, פשוט סתם.

יש להם רווח של 200% על כל משחק!

אגב, גם לי יש טלוויזיה CRT בבית שמחוברת לפלייסטיישן (בקומפוננט דרך אגב :P )

היא תומכת בשיטת צבעים של NTSC ושל PAL יחדיו.

ההבדלים בין שיטת השידור האמריקאית לעומת הPAL (ישראל)

לאמריקאית יש:

*רזולוציה 480I

*על 60Hz

לPAL יש:

*רזולוציה 576I

*על 50Hz

בגלל זה אני תמיד מזמין משחקי PAL מEBAY בבריטניה או מחנויות בבריטניה, אירופה ואוסטרליה :)

נ.ב הטלוויזיה שלי תומכת בעד 50Hz-25Fps ועל 576i והיא מולטיסיסטם, אני אוכל להריץ משחק מארה"ב על 60Hz-30Fps על 480i?

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שתוכל להריץ משחקים על מהירות ריצוד גבוהה יותר מאשר שיטת השידור, בכל מקרה אני לא מאמין שאתה יכול לעשות את השינוי הזה כי זה הגדרות של השיטות, אלו ההבדלים בין PAL ל- NTSC ואני לא יודע אם אתה יכול לשנות את המשחק מ-NTSC ל-PAL לפי דעתי זה חלק מהמשחק.

אבל תנסה אחרת לא תדע.

פורסם

מאיפה קנית את הXBOX?

פורסם

אל תכעס על המוכר, זו התנהגות טיפוסית של כל אזרח ישראלי ממוצע.

לי גם היו את ה"ג'וקים" הללו במכשיר הפלייסטיישן הראשון והשני שלי, הם פשוט הורסים את העינית, זה נוראי.

צ'יפים למיניהם לא הורסים שום עינית בשום מכשיר.

דיסקים מחורבנים הורסים.

מצחיק שאנשים קונים צ'יפ כזה או אחר, צורבים על דיסקים של TEAC או SKY שקנו ב KSP ב 30 שקל ל 50 דיסקים (DVD), ואחרי זה מאשימים את הצ'יפ.

פורסם
אגב, גם לי יש טלוויזיה CRT בבית שמחוברת לפלייסטיישן (בקומפוננט דרך אגב Tongue )

היא תומכת בשיטת צבעים של NTSC ושל PAL יחדיו.

ההבדלים בין שיטת השידור האמריקאית לעומת הPAL (ישראל)

לאמריקאית יש:

*רזולוציה 480I

*על 60Hz

לPAL יש:

*רזולוציה 576I

*על 50Hz

בגלל זה אני תמיד מזמין משחקי PAL מEBAY בבריטניה או מחנויות בבריטניה, אירופה ואוסטרליה Smiley

נ.ב הטלוויזיה שלי תומכת בעד 50Hz-25Fps ועל 576i והיא מולטיסיסטם, אני אוכל להריץ משחק מארה"ב על 60Hz-30Fps על 480i?

1-טלוויזיה מסריחה תומכת בקומפוננט ? אתה לא מתבלבל אם קומפוזיט במקרה ?

2-מה הטעם לקנות קונסולה כמו הPS3 ולחבר אותה לטלוויזיה מיושנת כזאץ ?

צ'יפים למיניהם לא הורסים שום עינית בשום מכשיר.

דיסקים מחורבנים הורסים.

מצחיק שאנשים קונים צ'יפ כזה או אחר, צורבים על דיסקים של TEAC או SKY שקנו ב KSP ב 30 שקל ל 50 דיסקים (DVD), ואחרי זה מאשימים את הצ'יפ.

מחזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים