פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעתאיך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אני לא יודע איך מגיעים מירושלים (אני חושב שאתה צריך לקחת קודם לתחנה מרכזית בת"א) אבל יש מול הכניסה מלא חניה למכוניות, זה במסוף של האוטובוסים
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים חניה יש בתשלום מול לשכת גיוס תל השומר ואפשר לחנות בעפר מול שער צפון (איפה שירפ''א וקצין רפואה ראשי).אוטבוס : קח קו 400 ורד באלוף שדה ומשם כמעט כל אוטובוס לוקח אותך לבסיס תל השומר
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים http://www.aka.idf.il/giyus/leshakot/?CatID=23096&DocID=26655&sideScroll=0
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר תודה רבה על התגובות. אני צריך למיט"ב (או משהו כזה). מישהו יודע לאיזה כניסה זה קרוב יותר?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר כלומר להגיע מהצד של קריית אונו (אם אני זוכר נכון)? יש קו שמוביל לשם?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים 55 יש 72 מתחנה מרכזית ועוד כל מיני קווים. זאת בעצם הכניסה של המתגייסים (איפה שהיית שהלכת לצו ראשון ) מול המסוף אוטובוסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.