עבור לתוכן

קנייה קבוצתית למטיילים שבינינו במחיר מעולה!

Featured Replies

פורסם

שאלה: יש לנעליים כיפת מגן מברזל כמו שיש בנעלי עבודה, אני אומנם לא יוצא לטיול בשנה שנתיים הקרובות אבל מתאים לי להתפנק בנעל עבודה חדשה ונוחה לשם שינוי...

אם אתה רוצה נעליים לעבודה, תקנה נעלי עבודה ייעודיות/נעליים אוסטרליות.

לי יש נעלי עבודה של נוגה עינת עם כיפת מגן, והן לא רעות בכלל.

http://www.nogaeinat.co.il/?CategoryID=147&ArticleID=12&Page=1

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מחיר מעולה לנעלים האלו (אני עבדתי עם היבואן לא מעט שנים). למרות שאני אישית מעדיף בהרבה את הTPS שעולות כמוהן.

פורסם

אם אתה רוצה נעליים לעבודה, תקנה נעלי עבודה ייעודיות/נעליים אוסטרליות.

לי יש נעלי עבודה של נוגה עינת עם כיפת מגן, והן לא רעות בכלל.

http://www.nogaeinat.co.il/?CategoryID=147&ArticleID=12&Page=1

יש לי נעל בסגנון הזה אבל החלטתי להתחדש בזוג נעליים ומצאו בעיני ה-asolo הללו.

פורסם

חבל שלא באת לי מקודם... בדיוק הזמנתי לפני יומיים נעליי Vasque...

650 ש"ח מחיר מצויין....

פורסם
  • מחבר

חבל שלא באת לי מקודם... בדיוק הזמנתי לפני יומיים נעליי Vasque...

650 ש"ח מחיר מצויין....

אז תבטל מה הבעיה?

יש לי נעל בסגנון הזה אבל החלטתי להתחדש בזוג נעליים ומצאו בעיני ה-asolo הללו.

אז אתה מצטרף בוודאות?

אם יש עוד מישהו מכם שיש לו מכרים שיהיו מעוניינים נא להגיד לי, תודה.

פורסם

אז תבטל מה הבעיה?

זה כבר יצא במשלוחה... (EBAY)

אבדוק אולי אנשים שאני מכיר צריכים. על כל מקרה תודה.

פורסם

תהיה אפשרות לאסוף את הנעל מסניף ריקושט אחר?

פורסם
  • מחבר

תהיה אפשרות לאסוף את הנעל מסניף ריקושט אחר?

מדדת את הנעל?

בקשר לאיסוף מסניף: ביררתי את העניין ונאמר לי שהזכיין של הסניף ממנו אני מזמין פותח בעוד חודש סניף נוסף ברעננה, בנוסף לסניף בצומת אלונים אבל זה לא רלוונטי כלפייך (תושבי טבעון והסביבה שימו לב גם לשם אפשר לשלוח), ולשם אפשר לשלוח, אבל שוב רק בעוד חודש אם זה לא בוער לך.

פורסם

אני פשוט לא מאמין. באת לי בשבוע.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא מאמין. באת לי בשבוע.

מה???

בקיצור, כל המתלבטים שביניכם אני רוצה לסדר רשימה שלכם, לפחות שאדע פחות או יותר איפה אני עומד, תודה.

פורסם

המכירה הקבוצתית הזאת , זה משהו מיוחד שאירגנת? או שאם אני מסדר 10 קונים איתי אני גם יכול?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שכן אבל רק שתדע שאמנם ריקושט היא רשת ארצית אך כל חנות היא עסק נפרד מאחר ומדובר בזכיין.

אם תלך לסניף X יכול להיות שלא יסכימו ובסניף Y יסכימו.

אם אתה מעוניין, אני כבר בקשר עם בעל החנות ויכול לסגור די מהר, מה גם ש-10 אנשים זה די והותר מאחר ודרושים מינימום 5!

פורסם

דיברתי עם מנהל החנות והוא ציין בפניי את העובדה שהוא מרוויח אולי 15 ש"ח על כל נעל שהוא מזמין כאשר היא נמכרת במחיר של 650 ש"ח.

וזה שהחצוף מרוויח 500~ ש"ח על כל נעל זה תקין!?

בכל מיקרה נעל יפה אבל אני לא ממש צריך כרגע ולא מכיר מספיק כדי להבין אם זה באמת שווה את עצמו

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך, הנעל באמת יפה.

האמת שגם אני לא ממש צריך, אבל לעבודה שלי בימים גשומים/סוערים זה שווה לי בשביל המחיר הזה וגם לטיול לשנה הבאה.

לגבי זה שאתה לא מכיר אני אסביר לך (ואני לא סוכן שלהם או משהו):מדובר בחברה איטלקית המייצרת נעליים מקצועיות למגוון פעילויות החל מריצה ועד טיפוס הרים מקצועי/אלפיני.

הנעל עצמה מיועדת לטרקים וטיולים של מטיבי לכת, בעלת בולם זעזועים PU או פוליארטן בעל מבנה קשיח המיועד לנשיאת משקלים כבדים על הגב.

לנעל סוליית VIBRAM הידועה כסולייה הטובה בעולם וקיימת בנעליים של מיטב היצרניות הכי מקצועיות בעולם.

הנעל אטומה למים,כלומר אם תלך בגשם לא תרגיש כלל רטיבות בתוך הנעל אך אין ללכת עימה ממש בתוך מים.

לנעל ממברנת GORE-TEX שהפעולה שלה היא בעצם מניעת כניסה של מים אך יחד עם זאת נידוף של זיעה החוצה.

הטכנולוגיה פותחה לראשונה למשלחת של נאס"א.

פורסם

מסכים איתך, הנעל באמת יפה.

האמת שגם אני לא ממש צריך, אבל לעבודה שלי בימים גשומים/סוערים זה שווה לי בשביל המחיר הזה וגם לטיול לשנה הבאה.

לגבי זה שאתה לא מכיר אני אסביר לך (ואני לא סוכן שלהם או משהו):מדובר בחברה איטלקית המייצרת נעליים מקצועיות למגוון פעילויות החל מריצה ועד טיפוס הרים מקצועי/אלפיני.

הנעל עצמה מיועדת לטרקים וטיולים של מטיבי לכת, בעלת בולם זעזועים PU או פוליארטן בעל מבנה קשיח המיועד לנשיאת משקלים כבדים על הגב.

לנעל סוליית VIBRAM הידועה כסולייה הטובה בעולם וקיימת בנעליים של מיטב היצרניות הכי מקצועיות בעולם.

הנעל אטומה למים,כלומר אם תלך בגשם לא תרגיש כלל רטיבות בתוך הנעל אך אין ללכת עימה ממש בתוך מים.

לנעל ממברנת GORE-TEX שהפעולה שלה היא בעצם מניעת כניסה של מים אך יחד עם זאת נידוף של זיעה החוצה.

הטכנולוגיה פותחה לראשונה למשלחת של נאס"א.

חברה רומנית לא איטלקית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים