עבור לתוכן

איזה מכון פסיכומטרי עדיף? EZway, קידום או יואל גבע?

Featured Replies

פורסם

היי..

אחרי מס' בירורים, הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין 3 מכונים:

EZway, קידום או יואל גבע.

בכל מקרה, הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מהם ו\או על אף אחד מהם.

מתכנן להחליט עוד היום לאיזה מכון להרשם ואני בהתלבטות קשה פה.

תודה.

פורסם

אי אפשר לענות לך על זה. זה תלוי בהרבה גורמים. אתה יכול ללכת למכון הכנה איכותי וליפול על מדריך גרוע. או לחלופין על סניף גרוע של אותו מכון.

לדעתי, תקח את המכון הכי זול/הכי קרוב אליך לבית. אם לא ענו לך על הפוסט שפרסמת לפני שבועיים, כנראה שלאף אחד לא היה מה להגיב ואין מה להגיב בנושא.

היו על זה דיונים רבים בפורום תריץ חיפוש בפורום, תגביל אותו ל- 3-4 שנים.

http://www.psychometry.co.il/psychometry/choosing-institute.php

פורסם

בסופו של דבר - הכל תלוי בך. למכון אין השפעה רבה על הציון שלך, ובפרט אם אתה מצליח לבצע סימולציות בסוף הקורס מכמה מכונים.

בכל מקרה, אומנם אני לא למדתי שם, אך בזמני (לפני כ-3 שנים, ולכן סביר שזה עדיין אקטואלי) הבחירה הנבונה הייתה יואל גבע.

המדריכים שם מנוסים ביותר (המקום מעסיק רק מדריכים עם וותק של כמה שנים בהדרכת פסיכומטרי ממכונים אחרים), וחומר הלימוד שלהם היה הטוב ביותר שראיתי בזמנו, ואני מניח שעדיין היום.

פורסם

אם אתה גיימר תחרותי אני מאד ממליץ על הייקיו, אני עצמי עשיתי באנקורי (סטנדרטי למדיי) בעוד חברה שלי עושה בהייקיו, ראיתי את האתר שלהם ואת העובדה שעל כל תרגול שם יש לוח תוצאות (כמו במשחקי פלאש) שמחולק לכיתה/מחזור/כל הזמן, ורק רציתי לשחק מלא כדי להיות הראשון D: (לצערי היא לא נתנה לי כי אז המורה תחשוב שהיא למדה מלא ולא תתנהג בפרופורציה כלפיה)

פורסם

הדבר שלדעתי הכי חשוב לך הוא הקרבה למכון.

אצלי הקורס היה במרחק 5 דקות הליכה מהבית, עשיתי HIGH Q

הדבר השני הכי חשוב הוא להכיר את עצמך טוב, אני הכרתי את עצמי טוב אבל לא הייתי בטוח לגמרי אז הלכתי לקורס, בזבזתי המון כסף ובסוף 90% מהספרים שלי נקיים ולא נגעתי בהם או באתר (לא למדתי מילה בעברית בכלל)

בסוף קיבלתי 687

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה.

HIGH Q נראה לי מזעזע. רוב הלימוד שם מבוסס על מחשב ובכיתות, לפי מה שהבנתי, מלמדים ממצגות.

לא מסוגל להסתדר עם שניהם - לכל אורך הצבא למדתי דרך מצגות ומחשבים ולא הסתדרתי עם זה בעליל. כ"כ לא הסתדרתי עם זה שזה השפיע עליי חזק בציונים.

אני איש של לימוד קלאסי - דרך ספרים ומדריך.

בכל מקרה, מה שחשוב לי הוא היחס האישי. יואל גבע מדאיגים אותי מבחינה אחת - [בעצם שתיים] - לא ברור לי אם יש מספיק יחס אישי אצליהם, ושנית, הם מלמדים לחשוב כדי לפתור כל תרגיל ותרגיל. מבלי להשתמש בשיטות וטכניקות כמו שמלמדים בשאר המקומות.

לגבי EZWAY, הבנתי שיש להם איזו שיטת "7 שלבים" כדי לפתור תרגילים. וחוץ מזה, היתרון שלהם זה כיתות קטנות והעובדה שכל שבועיים אתה מקבל שיעור פרטי עם המורה של שעה וחצי [הוא מגיע אליך לבית]

לגבי קידום אישי - אין לי מושג. הם נשמעו טובים בעיקר בגלל העובדה שיש ניתור אישי לגבי כל תלמיד ותלמיד. יותר מזה אין לי מושג לגביהם.

מה אתם אומרים? אני ממש מתלבט. כולם עולם בסביבות אותו המחיר, למעט יואל גבע וכולם לא כ"כ קרובים אליי הביתה. צריך לנסוע ברכב אליהם, ככה שגם מרחק הוא לא פונקציה. לגבי המלצות חברים - כל חבר עשה במקום אחר וכל חבר ממליץ על אחד מאלה.

פורסם

נראה לי שאתה ענית לעצמך. אתה רוצה מאיתנו אישור ללכת למכון כלשהו?

תגבש החלטה ותחליט אף אחד כאן לא יכול להחליט, או לבחור בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים