עבור לתוכן

קצת לא קשור- המלצה על אמן מדהים ויחיד מסוגו!

Featured Replies

פורסם

גילוי נאות - אני חבר של האמן, אני לא רואה שקל מהעניין, המטרה של הפוסט הוא נטו יצירת מודעות.

האומן יוצר מוזיקה ייחודית שאין לי אפשרות לשייך אותה לז'אנר מסויים, מוזיקה לבעלי דמיון מפותח ונפש חופשייה :)

על האלבום כולו עמל איתי ארגמן 3 וחצי שנים, הוא השקיע דם, יזע ויצירתיות שאין כמוהה כיום.

ממליץ בחום לכולם להאזין, כמובן שיוטיוב אינו המדיה האופטימלית למוזיקה מורכבת ומפורטת כ"כ אך זוהי המדיה החינמית הכי נפוצה,

הנה דוגמא לאחת היצירות שלו בשם InHarmonic Symphony

http://www.youtube.com/watch?v=mP6teu4R_2s

והמייספייס שלו:

http://www.myspace.com/argaman

מי שמעוניין לתמוך באמן ולרכוש דיסק מקורי אני אשמח להפנות אותו למפיץ באזור מגוריו.

שיהיה בכיף :xyxthumbs:

פורסם

וואו, הבן אדם ממש מוכשר, זה אחד הדברים היפים ששמעתי, אני במקומו הייתי עף להוליווד ומנסה את מזלי בכתיבת מוזיקה מקורית לסרטים,

זה לגמרי סגנון "קולנועי".

פורסם

וואו, הבן אדם ממש מוכשר, זה אחד הדברים היפים ששמעתי, אני במקומו הייתי עף להוליווד ומנסה את מזלי בכתיבת מוזיקה מקורית לסרטים,

+1

זה מזכיר לי לפחות איזה 5 סרטים שונים..

כשרוני מאוד!

פורסם

+1

וגם לתעשיית המשחקים

פורסם

זה DUB בתכלס..עם שילוב קלסית וPSY.

לא רע בכלל :yelclap:

פורסם

יפה, ממש מושקע. היה חסר לי קצת חיבור או המשכיות מלודית בין חלקים מסויימים אבל חוצצמזה זה קטע מקסים.

פורסם
  • מחבר

האלבום מטורף כשלם, אתם פשוט חייבים לשמוע את זה!

פורסם

אחלה שילוב של דאב, פסיכודלי ודאוןטמפו.

פורסם

אהבתי לאללה :yelclap: מזכיר לי את הפסקול של Ratchet & Clank הראשון. זה אחלה של דבר.

פורסם

אהבתי.

מזכיר לי את הטריילר של הסרט המצוייר והאפל מהזמן האחרון עם הילדה שנכנסת במראה ליקום מקביל(מישהו?).

פורסם

מעניין, שונה, מעורב, מממ ... המעברים בין ז'אנר לז'אנר קצת משגעים כי כל קטע קצר יחסית.

חוץ מזה, מומלץ להקשיב עם אוזניות. משחקי הסטריאו פשוט טובים ומגניבים.

אגדה רצה לי בראש בזמן שהקשבתי.

משהו להקשיב לו בזמן זולה וכוס קפה טובה.

סחטיקה. :cool2:

פורסם

צ'מע איגור, הילדון טוב... ממש טוב.

אני נהנה להאזין ל IDM והסגנון שלו נהדר.

פורסם

איפה קונים דיסק מקורי באיזור כפר סבא?

פורסם

איפה קונים דיסק מקורי באיזור כפר סבא?

ואיפה קונים בחולון? (כמה זה עולה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים