עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 3600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ אתכם בקשר לרכישת מחשב נייד, ושתגידו לי מה לדעתכם עדיף מבין שתי אופציות.

ראשית, הדרישות המחשב:

תקציב: מקסימום 3600 ש"ח

שימושים עיקריים: עבודה משרדית, אינטרנט, תוכנות מתמטיות ( כגון MatLab ) וצפייה בסרטים ( לאו דווקא HD או משהו מיוחד ).

דרישות נוספות: חברה אמינה, דגם אמין.

בדקתי כמה דגמים של חברות שונות. יש לי לבטים גדולים בין המעבדים T4300 ל - T6600, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שהאחרון עדיף בהרבה. כמו כן יש לבטים בין מחשב עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך נפרד ( אבל חלש מאוד ), לבין 4GB אם כרטיס מסך OB, מדגם 4500.

אשמח אם תמליצו לי על דגמים מתאימים של ניידים.

תודה

פורסם

יש לי לבטים גדולים בין המעבדים T4300 ל - T6600, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שהאחרון עדיף בהרבה.

לא בהרבה, אבל עדיף.

כמו כן יש לבטים בין מחשב עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך נפרד ( אבל חלש מאוד ), לבין 4GB אם כרטיס מסך OB, מדגם 4500.

לשימושים שציינת בכלל לא נחוץ כרטיס מסך חזק. מצד שני, גם ההבדל בין 3GB ו-4GB הוא די זניח. במיוחד אם אתה מתקין מע' הפעלה 32ביט, שתוכל לנצל גם ככה רק 3.5GB בקירוב.

יש לך העדפות לגבי גודל מסך? מבריק או מאט? יציאת HDMI חשובה לך? עוד דברים שחשובים לך במחשב?

פורסם
  • מחבר

אין לי העדפה לגבי המסך, רק שיהיה 15 אינץ'. אם תאירו את עיניי להבדלים בין מבריק למט אולי אגבש דיעה לגבי זה.

לגבי יציאת HDMI, בטווח המיידי אני לא כל כך צריך, אבל הייתי מקווה שתמורת כל כך הרבה כסף, המחשב יכיל את מרבית היציאות המודרניות שיש כיום.

לגבי הזיכרון, אני די מעוניין לנסות לעבור ל - 64 ביט. לכן חשבתי באמת לוותר על כרטיס מסך חזק וללכת על 4GB.

מה דעתכם על המחשב הבא:

http://www.skypc.co.il/pl_product~VF277EA~14~0.htm

יש לו מעבד לא רע, זיכרון טוב, והוא יחסית זול.

אשמח להצעות נוספות. דבר נוסף שלא ציינתי הוא שאני מעוניין לעבוד עם חלונות 7, ורק אם אין ברירה אז עם XP, אבל ויסטה לא תרוץ לי על המחשב.

פורסם

לגבי יציאת HDMI, בטווח המיידי אני לא כל כך צריך, אבל הייתי מקווה שתמורת כל כך הרבה כסף, המחשב יכיל את מרבית היציאות המודרניות שיש כיום.

3600 למחשב נייד זה רחוק מלהיות "הרבה כסף". מצד שני, בהחלט קיימים דגמים גם במחיר זה עם HDMI, וגם eSATA. ה-Compaq שהצעת הוא אחד מהם, ומחשב חביב באופן כללי.

דבר נוסף שלא ציינתי הוא שאני מעוניין לעבוד עם חלונות 7, ורק אם אין ברירה אז עם XP, אבל ויסטה לא תרוץ לי על המחשב.

בלי קשר לדעה השלילית שלך על ויסטה, שלדעתי רחוקה מלהיות מוצדקת, על מחשב מודרני, כשמתקינים מערכת הפעלה חדשה, בכל מקרה הייתי מציע להתקין אך ורק 7. עושה רושם שהיא לא נופלת מויסטה בשום פרמטר, כבר היום קיימים דרייברים כמעט לכל פריט חומרה, וגם אם אין, דרייברים של ויסטה עובדים לרוב. בטח שלא מתקינים על מחשב חדש XP.

אגב, המחשב בקישור, כפי שאתה רואה מגיע עם Vista Premium 32bit. מה שמאפשר לך שדרוג ל-Win7 Premium 32bit. אבל אם אתה רוצה מערכת הפעלה 64ביט, תצטרך לחפש מחשב אחר או להשיג אותה בעצמך, בדרך זו או אחרת.

פורסם
  • מחבר

תודה !

אני מבין שגרסת מערכת ההפעלה שבאה עם המחשב לא תלויה בחנות שמוכרת, אלא ביבואן ?

כלומר אין מצב שיתנו לי 64 במקום 32 ? ( מבחינה כספית אין הבדל גדול לדעתי )

פורסם

ברשותכם,מתעלק על השרשור.

האם פוטושופ בעבודה ביתית חובבנית,דורש כ.מסך חזק? או שסטנדרטי יעבוד מצוין ?

במחשב כזה לדוגמא.

לפי ההגיון עם יש מעבד חזק (ויש) ומספיק זכרון (4גיגה) והרדיסק גדול יחסית (320) אז אמור לעבוד חלק לא ?

תודה מראש :)

פורסם

האם פוטושופ בעבודה ביתית חובבנית,דורש כ.מסך חזק?

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים