עבור לתוכן

סקירה ראשונית על New Super Mario Bros. Wii

Featured Replies

פורסם

960544_125515_front.jpg

טוב אז ככה התמזל מזלי לשחק קצת במשחק הזה שיוצא ב15 בנובמבר בארצות הברית וב20 באירופה

לא יצא לי לשחק יותר מידי כי המשחק לא באשמת נינטנדו נוטה ליתקע ...

ואני חייב להגיד אחרי ששיחקתי באיזה 2 שלבים אני רוצה לקנות אותו ולא בגלל התקיעות שיש כרגע

הוא פשוט מרגיש מאוד אבל מאוד טוב

בכל מקרה למי שלא מכיר את גרסת הDS זאת הייתה גרסה שעשתה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D

ובמילים אחרות לקחה את הטוב מכל המשחקים חיברה אותם ביחד ושיפרה אותם מאוד ויצרה משחק מצוין

גרסת הWII לא שונה בהספק הזה רק שיש לה את היתרונות של הWII ובנוסף יש תמיכה בעד 4 שחקנים ביחד ויש גם איזה פיצר לשחקני קזואל

אבל לא לדאוג מי שמחפש אתגר להשלים כל שלב באופן מלא יכול להיות מאתגר

וחוץ מזה זה מסוג המשחקים שחוזרים אליהם הרבה לעשות אותם בריצה גם אחרי שחורשים הכל

960544_20091020_790screen002.jpg

בכל מקרה מהקצת ששיחקתי זה מאוד מאוד כיף

בהתחלה אכזב אותי טיפה שאין תמיכה בגימפאד קלסי או גימקיוב אבל אז גיליתי שיש כמה דברים של זיהוי תנועה (לא לדאוג לא דברים מעיקים בכלל )

ואחרי ששיחקתי הרגשתי כאילו אני משחק באיזה Super Mario WORLD משופר מאוד ולמי שמכיר Super Mario WORLD הוא אחד ממשחקי ה2D הטובים ביותר

בקיצור אם לשפוט לפי ההתחלה זה משחק חובה לחובבי פלטפורמות ואני מדבר רק על הסינגל

מי שרוצה אפשר לשחק 4 שחקנים את כל הסינגל ואת זה לא ניסיתי אבל לפי סרטונים זה צריך לפעול טוב

בכל מקרה הפתיע אותי לטובה ועכשיו אני יבדוק אם יש חנות באירופה שעושה משלוחים לארץ במחיר סביר ?

אם לא נחפש דרך אחרת ...

פורסם

שופטו.

האמת - לצערי זה כרגע הרחק למטה בסולם העדיפויות.

יש עוד ראטצ'ט, טקן , וDRAGON AGE , ואחריהם כבר יגיעו כנראה עוד מפלצות PS3 (משהו אמר GOW COLLECTION?) וME2....

כל מה שצריך עכשיו זה זמן פנוי לשחק :)

פורסם
  • מחבר

אתה מזלזל במשחק יותר מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים