עבור לתוכן

מדפסת משולבת צבעונית איכות הדפסת תמונות וטקסטים צבעוניים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה.

עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים.

על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה.

האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי

השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה.

כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה?

וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד.

בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול והיא מודיעה לי להחליף צהוב אני צריכה להחליף את כולם. השחור לעומת זאת עובד נהדר.

מצטערת על הכתיבה הארוכה אך אני באמת צריכה את עזרתכם המקצועית,

יום נפלא לכולם

חני

פורסם

את בטוחה במה שאת אומרת לגבי מיכלי הצבע? אני די בטוח שבמדפסת הזו מדובר ב3 מיכלים נפרדים. אולי את טועה בדגם?

לגבי הבעיה שלך: תוציאי את המיכלים ותקחי מגבת/חתיכת בד שאת לא צריכה ותרטיבי אותה במים חמים, שלא תהיה רטובה מדי אלא לחה. תלחצי איתה על החלק שעליו יושבים מיכלי הדיו, תנסי להספיג כמה שיותר דיו שהתייבש שם ולאחר מכן תעשי אותו דבר עם מגבת יבשה. תריצי כמה מחזורים של "ניקוי ראשים" דרך התפריט של המדפסת ותראי אם זה עוזר. גם תוודאי שהמיכלים תקינים.

במידה וזה לא עזר, מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

תודה על התושבה

כנראה שלא הבנת אותי נכון. יש לי 4 מיכלי צבע כל אחד בנפרד ולמרות זאת היא לא נותנת לי להחליף רק צבע אחד שנגמר אלה את כל ה-3 מלבד השחור.

לגבי הניקוי להריץ כמה מחזורי ניקוי? תוכל להסביר יותר מפורט.

וגם המדפסת היתה בניקוי וגם שם נמסר לי כי הבעיה לא ניתנת לפיתרון וזה סוג של מחלה לגביהמדפסת הזאת.

ידוע לך משהו? או לחילופין מדפסת אחרת שלא תהיה עם אותה הבעיה כמובן.

לגבי תקציב לא משמעותי כרגע אעשה סקר מחירים. מה שחשוב כרגע אלה התכונות שביקשתי אם קיים דגם כזה טוב לבית שאיכות התמונות שיוצאות ממנה טובות ברמה של פוטו.

פורסם

אם הבעיה היא דוקא בדגם הזה, אז את יכולה לקנות כל דגם אחר.

לי יש מדפסת של ברדר ולא קרה לי את מה שאת כותבת.

אם אתם מדפיסים כ10 הדפסות בשבוע, וגם משתמשים בצבע מקורי, כדאי לך לקחת את ה6500 של HP. היא חסכונית בדיו מקורי, והרבה יותר איכותית מהברדר.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על HP 6500, יש לי אותה ואני ממש מרוצה. מתקדמת, טובה וחסכונית בדיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים