עבור לתוכן

מישהו יודע מה העמדה של המכס על אמר"לים?

Featured Replies

פורסם

מותר להכניס/אסור, מיסוי?

יש למישהו מושג?

תודה

פורסם

חחחח ווואווו אחת השאלות היותר מעניינות שראיתי כאן בזמן האחרון, אני מקווה שכשאני יחזור מהבסיס אני יזכור לבדוק ת'תשובות :)

שבוע מצויין

פורסם

מותר זה בטוח, כי זה חוקי לגמרי. אתה יכול גם לקנות בארץ.

פורסם

אתה יכול להכניס אמרל אזרחי אח ממש לא צבאי. כמו לדוגמה אקילה או שזה עכבר svn ‎7‎ ‎‏ או דברים דומים . מה שאתה יכול לקנות בארץ זה מכשירים אזרחיים דור ראשונ

פורסם
  • מחבר

יש סימוכין לזה איפושהו? אני רוצה אמרל דור שני

פורסם

דור שני? אני מקווה שאתה מעודכן במחירים (ספרה בת 4 ספרות) ואני אישית לא מצאתי חנויות ששולחות לארץ. למה אתה צריך דור שני? זה דבר די רציני, אתה מוזמן לחפש ביד שניה לפני כמה חודשים היה שם אחד.

פורסם
  • מחבר

דור ראשון לא מאפשרים קריאה, נטו הבחנה בין עצמים, דור שני עולה באיזור ה $400 כולל משלוח לארץ...

פורסם

בשביל מה אתה צריך אמצעי ראיית לילה? :s05:

פורסם
  • מחבר

בא לי

פורסם

אם אני לא טועה אז השפן שהיה בשימוש בצהל היה דור ראשון ומשתמשים בו לקריאת מפות ונהיגה בגלל שיש בו 2 עדשות נפרדות, אם אנחנו מדברים על 400 זה אמרל אזרחי כניראה מונוקולר ולא בינוקולר ולא צבאי לא ניראה לי תיהיה בעיה במכס.

פורסם
  • מחבר

השפן היה דור 2...

וקריאת מפות לא קשורה לראיה סטריאוסקופית, נטו לרמת הפרדה...

פורסם

למה יש לי הרגשה שאתה רוצה לקנות את גרסת האולטרה אספנים של COD6 MW2 שמגיע עם אמרל..

אולי אתה יכול לשלוח את זה כקונסולה או כאביזרים לקונסולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תאמת לא :P אני בקניה הקבוצתית של סיימון :)

אני רוצה לעשות שטויות במכללה וגיסי רוצה לעשות שטויות בעבודה (אנחנו מתחלקים בקניה)

פורסם

אני הייתי יורד מהרעיון במקומך, אלא אם כן אתה רוצה להצטרף לרשימת מעקב כלשהי של השב"כ.

פורסם
  • מחבר

שיהיה להם בכיף, באמת שאין לי מה להסתיר, הדגל של עלה ירוק תלוי לי על קיר שלם בחדר עבודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים