פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים North AmericaNew Super Mario Bros. Wii – Nov. 15, 2009Sin and Punishment 2 (Working title) — Q1 2010Endless Ocean 2 (Working title) — Q1 2010Metroid: Other M — 2010Super Mario Galaxy 2 (Working title) — 2010Span Smasher (Working title) — TBALine Attack Heroes (Working title) — TBAMonado: Beginning of The World (Working title) — TBAEuropeWii Fit Plus — Oct. 30, 2009New Super Mario Bros. Wii — Nov. 20, 2009Endless Ocean 2 (Working title) — 2010Sin and Punishment 2 (Working title) — 2010Super Mario Galaxy 2 (Working title) — 2010Metroid: Other M (Working title) — 2010JapanSin and Punishment 2 (Working title) — Oct. 29, 2009Mario & Sonic at the Olympic Winter Games™ — Nov. 5, 2009New Super Mario Bros. Wii — Dec. 3, 2009NHK Kohaku Quiz Gassen — Dec. 17, 2009Cosmic Walker (Working title) — 2009Kensakusu (Working title) — 2009Span Smasher (Working title) — 2009Dynamic Zan (Working title) — 2009100 Go de Start! Eikaiwa (Working title) — 2009Hoshi no Kirby (Working title) — 2009Line Attack Heroes (Working title) — 2009Monado: Beginning of The World (Working title) — TBAMetroid: Other M (Working title) — TBASuper Mario Galaxy 2 (Working title) — TBAhttp://wii.nintendolife.com/news/2009/10/nintendo_announces_wii_line_up_for_the_worldזה רק צד ראשון ושני ובגלל זה משחקים כמו מונסטר אונטר 3 או ראד סטיל 2 וכו לא ברשימה חוץ מזה יש משחקים שהוכרזו אבל לא ברשימה כמו זלדה חדש לדוגמה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים זו רשיימה דלילה מאוד עם כותר אחד! ל2009 ורוב השאר ללא תאריך מפורש.האמת - לא משהו.למרות שאין ספק שהסופר מריו החדשים והזלדה בהחלט יהיו בTO BUY LIST.ליביו
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר ליביו יש צד שלישיבכלל לא רע ב2010 קח לדוגמה את מונסטר אונטר 3 אולי המשחק הכי שאפתני שיצא לWII וביפן מאוד הצליח יש סימן שאלה איך יצא במערב חוץ מזה אפיק מיקי\NMH2\ראד סטיל 2 ועוד משחקים בעניין NSMB מספיק לי שיצא טוב כמו גרסת הDS רק אם גרפיקת WII גרסת הDS הייתה מצוינת -חוץ מזה בהמשך השנה גלקסי 2 אומנם זה בטח יהיה בעיקר עוד עולמות לאותו משחק אבל עדיין גלקסי יצא מזמן אני גם מת לSTAR FOX והיו רמיזות רק לא הכרזה אבל יוצא שיין אנד פוניסמנט 2 שצריך להיות טוב
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אם זה מה שמספק אותך - סבבה.רק החודש יצאו יותר משחקים טובים לPS3/XBOX מכל הרשימה שנתת שחלקה היא בהחלט באולי למשך כל שנה הבאה.ליביו
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר ליביו תבדוק את הרשימה שהכנתי בזמנו ותראה שיש מספיק משחקים טובים ל2010 ותראה כבר בימים הקרובים תצא גירסת הWII של COD4 שניראת לפי הסרטונים איכותית בכל מקרה שבודקים רשימות של HD הרבה פעמים יש משחקי הייפ שמקבלים ציון לא מוצדק ככה שאם כל הכבוד לרשימות האלו הרבה פעמים יש משחקים שאתה מסיים בשעות בודדות ואין לך רצון לחזור לשחק בהם חלקם אומנם כוללים אונלין איכותי אבל אונלין טוב קיים כבר שנים בהרבה משחקים
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים יאללה - תן 5 משחקי אונליין טובים בWII....ראיתי את הרשימה שהכנת - גם היא לא ממש מרשימה.רשימה קלילה בשלוף שיצאו לאחרונה ועד Q1 כולל:GT5GOD OF WAR 3RATCHET שיצא עכשיו והוא מדהיםDRAGON AGE שיצא עכשיו ואמור ליהיות מדהיםTEKKEN 6 שהוא המשחק מכות הכי טוב ששיחקתי בכמה שנים האחרונותUNCHARTED 2ASSASSINS CREED 2MW2 - בגירסא ראויהWHITE KNIGHT CHRONICLESביושוק 2בקיצר ... חבל להשוות.הWII נחמד - אבל כל ההבטחה שלו למשחקים טובים נגמרה בקולות חלושים וליינאפ שמשתווה בערך PS2 או PSP חוץ מבערך 5 כותרים(ולא יעזור כמה פעמים תכתוב "שין ופונישמנט" ו"מונסטר אונטר" ששניהם לא כותרי טריפל איי - למרות שMONSTER HUNTER הוא בהחלט חביב - אבל רפטטיבי בטירוף)ליביו
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר יאללה - תן 5 משחקי אונליין טובים בWII....ראיתי את הרשימה שהכנת - גם היא לא ממש מרשימה.רשימה קלילה בשלוף שיצאו לאחרונה ועד Q1 כולל:GT5GOD OF WAR 3RATCHET שיצא עכשיו והוא מדהיםDRAGON AGE שיצא עכשיו ואמור ליהיות מדהיםTEKKEN 6 שהוא המשחק מכות הכי טוב ששיחקתי בכמה שנים האחרונותUNCHARTED 2ASSASSINS CREED 2MW2 - בגירסא ראויהWHITE KNIGHT CHRONICLESביושוק 2בקיצר ... חבל להשוות.הWII נחמד - אבל כל ההבטחה שלו למשחקים טובים נגמרה בקולות חלושים וליינאפ שמשתווה בערך PS2 או PSP חוץ מבערך 5 כותרים(ולא יעזור כמה פעמים תכתוב "שין ופונישמנט" ו"מונסטר אונטר" ששניהם לא כותרי טריפל איי - למרות שMONSTER HUNTER הוא בהחלט חביב - אבל רפטטיבי בטירוף)ליביורוצה 5 אונלין טובים בפיתוח ?בבקשה MH3 COD4 (פורט לWII שניראה טוב מאוד יחסית לWII ) Tatsunoko vs. Capcom (כולל אונלין במערב ) Naruto Shippuden CoNR 3 (גם כולל אונלין ולפני שתזלזל הגרסה הכי מורחבת של הסדרה עד היום ) PES 2010בעניין הרשימה שלך מול טאקן שסופר סטריט פיטר 4 (למרות שאת השני לא הכנסתה לרשימה יש 2 משחקי מכות טובים במקום RATCHET יש 2 פלטפורמות טובים במקום DRAGON AGE אין מקביל לWII אבל יש את MH3 ואל תזלזל זה לא איזה גרסת PSP אלה משחק משופר בהרבה ואם אונלין מורחב במקום MW2 יש את COD4 וגם פה על תזלזל כי אם לשפוט לפי COD5 לWII השליטה בWII פי 200 יותר טובה במקום GOW3 יש את NMH2 שלפחות לפי מה שנחשף ניראה הרבה יותר טוב מהראשון במקום UNCHARTED 2 שאין משהו דומה בWII אז נכניס את זלדה החדש במקום ביושוק 2 יש את מטרואיד M AC2 קודם שיצא טוב ואז ניראה WHITE KNIGHT CHRONICLES אין לי מושג מה זה בכלל בכל מקרה לWII יש לינופ מאוד טוב ל2010 גם אם אתה מתכחש לזה אין לו אולי תשובות לכל משחק ומשחק שיש בHD אבל זה פועל גם בכיוון האפוך לדוגמה מתי ראיתה בפעם האחרונה יריות מסילה טוב בHD ?
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים המכשיר בשוק כמעט 3 שנים ואתה לא יכול לתת 5 משחקים עם אונליין טוב שכבר קיימים.מונסטר האנטר - קיים אונליין מצוין לגירסאת הPSP.COD4 - אל תכניס אותו לדיון בכלל עם האונליין של שאר הגירסאות.לPS3 יש מארוול VS קאפקום מחודש - קצת יותר מרגש.נארוטו - זו הגירסאת מכות הכי טובה אולי , אבל בעלילה - גם הגירסאת XBOX וגם הULTIMATE STORM של הPS3 - בכלל לא באיזור , אבל דיברנו אונליין - יאללה....לגבי שאר התירוצים -זו פשוט רשימת השוואות הזויה.שים לב שאני בחרתי משחקים בטווח קצר מאוד - אתה בכל מקרה הבאת רשימות של משחקים בערך מהשקת הקונסולה ועד העתיד.WHITE KNIGHT CHRONICLES הוא JRPG שנראה לא רע בכלל.(חימום לFF - שגם לא יגיע לWII).בא נשמע על הליינאפ לעונת החגים הקרובה?אני לא מתכחש - אני ראליסטי.לWII פשוט אין הרבה משחקים טובים לגיימרים.אתה מתכחש / לא מכיר כי אתה תקוע עם מחשב וWII וחושב שזה כולל הכל - פשוט מחוסר הכירות.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר אני נתתי לך רשימת משחקים שעוד לא יצאו לא דיברתי בכלל על משחקים שכבר יצאו והאונלין של COD4 יהיה כמו האונלין לגרסאות האחרות אולי מינוס הצאט קולי שלא ברור אם יתנו תמיכה במקרופון או לא במשחק אבל יתר הדברים אותו הדבר כל המפות כל הנשקים הדרגות הכל ומרוויל נגד קאפקום המחודש לא יהיה ברמה של טסנקו נגד קאפקום שהוא למעשה כמו מרוויל נגד קאפקום 3 אתה סתם מזלזל בו כמו שאתה מזלזל בהרבה משחקים אחרים אבל מה לעשות זה הפך להיות פופולרי לזלזל בWII כי לא טוחנים לך במוח על משחקים כמו COD6 24שעות ביממה
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים קריריןלמה הם מוציאים משחקים של נארוטו שיפודן במערב אם כביכול מי שלא ראה את האנימה המצונזרת והמתורגמת בערוץ קרטון נטוורקס המקומי המחורבן שלו לא יהנה המהשחק? סוף סוף הבינו שגם אם אנשים רואים את זה בפאנסאבס אז יהיה ביקוש אה?דרך אגב השלט הקלאסי החדש יותר יצא כבר במערב?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר בנוגע לנארוטו הרבה משחקים שלו כבר יצאו במערב אני לא יכול להסביר לך למה -כניראה קונים אותם מספיק להצדיק פורטים בנוגע לגימפאד הקלסיק פרו אני לא יודע מה התאריך שלו למערב אבל נינטנדו בדרך כלל נוטשת דגמים ישנים שהיא מוציאה חדשים ככה שאני מעריך שבקרוב אבל אתה כבר היום יכול להזמין את הדגם המערבי ככה שזה לא משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.