עבור לתוכן

המלצה לזיכרונות DDR2 667 או 800 לנייד מסוג DELL 1525

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הנייד הנ"ל ורציתי לשדרג ל4GB זיכרון (כרגע יש 2) גם בכלל תמיכת מע' ההפעלה (64 ביט) וגם לרמה הכללית בגלל צניחת המחירים.

אז אשמח ללניק לזיכרון מועדף עם זמני גישה נמוכים ככל שניתן,כמובן שתדר הזיכרון יהיה גבוה ככל שניתן ( ככל שלוח האם של הנייד תומך)..

מחירים ולינקים לחנויות באיזור המרכז יתקבלו בברכה.

שבת שלום.

פורסם

זה לא משנה. בזכרונות לניידים הכל די אותו דבר. זה לא שמייצרים פה זכרונות לאוברקלוקרים עם תזמונים נמוכים.

פשוט חפש זכרון בפרמטרים זהים לשלך מבחינת תדר. זמני הגישה לדעתי גם ככה זהים לכולם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..הבנתי.

פשוט רציתי לשדרג HDD מסוג WD עם טכנולוגיית הFREE-FALL הדי חדשה במהירות 7200RPM ולרכוש 4GB של SODIMM אך איני יודע איזה מומלץ ואיזה לא?

זו הסיבה שאשמח ללינקים לגבי 2 רכיבי הנייד האלו,מעבר לכך האם הטכנולוגיה החדשה שווה את פעא המחיר הדי משמעותי לגבי הHDD במעבר מHDD 5400 או שפשוט בשביל לקבל BOOST די רציני מבחינת הביצועים אסתפק במעבר מ2GB ל4GB??

לגבי הנייד הספציפי הוא תומך בעד DDR2-667 ברמה התיאורתית השאלה אם כבר כדאי לרכוש 800MHZ שאולי יתפקדו לי עם הBIOS החדש ששידרגתי (מקסימום הוא יוריד תדר אוטו' ל667) או שכדאי לרכוש מלכתכילה זיכרונות ייעודים?

לגבי הHDD+זיכרונות מומלצים אשמח לחנות מומלצת.

פורסם

השאלה אם כבר כדאי לרכוש 800MHZ שאולי יתפקדו לי עם הBIOS החדש ששידרגתי (מקסימום הוא יוריד תדר אוטו' ל667)

אין סיבה שלא. לא נתקלתי בזכרונות שסירבו לעבוד במהירות נמוכה יותר ממה שהם מסוגלים. תמיד עדיף לרכוש פיזית בחנות ולנסות במקום, כדי לשלול אי-אילו בעיות תאימות אפשריות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומה לגבי חומרה מומלצת (גם לגבי הHDD וטכנולוגית הFREE-FALL) וגם לגבי הזיכרונות SODIMM?

לגבי השידרוג מה יהיה יותר משמעותי.נידרש (מע' הפעלה WIN7 64BIT) מבחינת ביצועים מיידים?

מקרין לLCD סרטי FULL HD,משחק קצת משחקים ולפעולה בסיסית ומהירה של המחשב אני מבצע שידרוג זה.

בהתחלה נטיתי לכיוון SSD אך מפאת חוסר גדלים כגון 320 גיגה ומחירים הזויים משהו אני חושב ללכת כרגע לפחות לכיוון ה7200 אך האם ההבדל יהיה מורגש כי בBHENCS אני לא רואה הבדל עד כדי כך משמעותי,מתלבט בין דגם של סיגייט 7200.4 עם אותם הנתונים לבין WD 320 7200RPM (שניהם בעלי אותם הנתונים) ההתלבטות שלי היא לגבי איזה כונן יותר מהיר/שקט/אמין (בBHENCH שקראתי ברשת שניהם בעלי נתונים דומים מאוד אך לא מצאתי מבחנים שמדברים על הרעש/רעש בעת SEEK ).

אודה ללינקים לגבי זיכרונות מועדפים

פורסם
  • מחבר

חברים צריך עזרה לגבי עניין זה (סליחה על הדאבל-פוסט מנהלים).

איזה שידרוג יהיה יותר מורגש (גם מבחינת מע' ההפעלה WIN 7 64 ביט) וגם מבחינת משחקים,גלישה,התקנת תוכנות והקרנת סרטים??

האם הHDD יהווה שידרוג מורגש (מ5400 סטנסרטי ל7200 ואם כן לאיזה דגם)? או שללכת על 4GB של זיכרונות??

פורסם

אתה רוצה אזהרה על הקפצה? ???

תתאזר בסבלנות. אם יש מישהו שיש לו מה לומר, הוא יאמר.

פורסם
  • מחבר

הקפצה..חברים אשמח לקבל תגובה לפוסט האחרון שלי??

מהו הרכיב המומלץ ביותר להתקנה (לשם קבלת תוספת ביצועים מיידים) בלפטופ..האם שידרוג HDD מ5400 ל7200 או שהוספת 2 גיגה זיכרון (סה"כ 4 GB)??

אשמח לתגובות.

פורסם

אי-אפשר לענות על השאלה הזו, בלי לדעת את סוג העבודה שלך על הנייד ומה מהווה את צוואר הבקבוק הנוכחי שלך.

מה גם שכבר לא ממש יש קשר בין הכותרת של הדיון לשאלה שלך, וזה גם מקטין את הסיכוי שלך לקבל תשובה עניינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים