עבור לתוכן

תואר ראשון במדעי המחשב (עשיתי חיפוש באתר ודרך גוגל ולא מצאתי תשובות)

Featured Replies

פורסם

להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל:

1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב?

2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב?

3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א?

4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש?

אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.

פורסם

1. אם זה יהיה באותה האוניברסיטה כמעט בטוח שכן, אם באוניברסיטה אחרת, זה כבר תלוי בהסכם שבין האוניברסיטאות השונות.

2. שאל אותם, לא אותנו.

3. סביר שכן, כמובן שתלוי בציון.

פורסם

אני השנה התחלתי שנה שנייה במכון הטכנולוגי חולון(תואר ראשון במדעי המחשב).

אני מציע שתפנה אליהם טלפונית ותשאל אותם.

פורסם

בגדול זה אפשרי אבל לכל מוסד יש את המדיניות המסוימת שלו, אז תבדוק מולם.

פורסם
  • מחבר

פשוט היום יום שבת והשאלות בוערות בעצמותי...

אני אפנה אליהם מחר , אך אם בכל מקרה יש כאן משהו עם מידע רלוונטי , אודה אם תוכלו לחלוק איתי.

ד"א הוספתי שאלה נוספת:

האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש בשנה שנייה?

פורסם

1. כן אם זה באותו מוסד. אם לא, בהנחה והסילבוס חופף והציונים הם מעל סף מסוים, לרוב יאשרו - תלוי במדיניות של המוסד.

2. יכול להיות שאונ' תל אביב לא תכיר בהרבה מהקורסים ואז למעשה תתחיל כאילו מהסמסטר השני או אפילו הראשון. תתקשר לאונ' ת"א, אין דרך אחרת לדעת.

3. כן, אבל תצטרך להשיג ממוצע מאוד גבוה (מעל 90).

4. מועד א', מועד ב' ואם יש צורך אז מועד ג' (מועד ג' זה לרוב מועד מילואים אבל לפעמים מאשרים לסטודנטים לגשת במקרים חריגים אחרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים