פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאודלאחרונה קרו הדברים הבאיםבצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה :המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלוםכמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן)בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיותכרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגיםיש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומינ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים תקין לחלוטין, כשהדרישה מהמעבד נמוכה הוא מוריד את התדר שלו ע"מ לחסוך בסוללה.מכיוון שזוהי לא תקלה, מועבר לניידים.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים הוא אמר שהוא כיבה את כל אפשרויות החסכון. ובכל מקרה, המספרים האלה הזויים לחלוטין.תבדוק מה קורה באמצעות CPUZ. היא לרוב יותר מדויקת מ-EVEREST וגם בזמן אמת.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר המספרים צונחים גם ל 12 mhz זה לא חסכון זה תקלה זה תוקע לי משחקים ויוצר לי לאגים מוזר מאוד
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר CPC-Z אין נפילות MHZ שמה להתסתך על זה שזה תקין ? ותגיד 1500MHZ על מכפלה של 6.0 שווה בעצם ל 2200 במכפלה 8.5?כי זה יורד ועולה מ 1500 ל 2200 תדר מקוריאין שם נפילות של 12 או 300
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים CPC-Z אין נפילות MHZ שמה להתסתך על זה שזה תקין ? ותגיד 1500MHZ על מכפלה של 6.0 שווה בעצם ל 2200 במכפלה 8.5?זה כבר נראית התנהגות נורמלית של מעבד שעובר בין מצב חסכונים למצב תדר מלא.לא יודע כיצד להסביר את התקיעות שאתה מרגיש במשחקים. זה התחיל רק לאחרונה?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר זכור לי שאוורסט תמיד הראה לי את התדר ולא נפל בחיים נ.ב יש אפשרות לגרום למעבד לעבוד בתדר מקורי תמיד ? למרות שכל ההגדרות של ביצועי סוללה ומחשב על 100 אחוז? וכולל ביטול של טכנולוגיית C6 בביוס לחיסכון בחשמל המחשב תמיד מחובר לחשמל ואני רוצה להפיק ממנו את המקסימום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.