עבור לתוכן

XBOX360 ארקייד, פרימיום ו-elite - מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מעוניין לרכוש קונסולת XBOX360 וראיתי שהמצב בחנויות יכול לשגע פילים.

אני מעוניין לרכוש גרסת פרימיום עם 60GB ולוח פלקון (זה מה שיש היום בחנויות בגרסה זו), המחיר שלה 1450 ש"ח כולל שלט והסבה.

מצד שני כל החנויות טוענות כי נכון להיום כדאי יותר לרכוש גרסת ארקייד אבל עם לוח ג'אספר במחיר של 1550 כולל שלט והסבה (ללא כונן קשיח).

ישנה גרסה נוספת של ארקייד שעולה 850 ש"ח ללא הסבה וללא לוח ג'אספר.

אפשרות אחרונה היא גרסת ה-elite שמגיעה עם הלוח ג'אספר החדש ועם הסבה במחיר של 2000 ש"ח.

אני חייב לציין כי ההסבה לא חשובה לי והייתי מעוניין לקנות את גרסת הפרימיום, האם יש משמעות ללוח החדש מבחינת כמות תקלות, חימום, RROD וכו' או שאני יכול לרכוש את הפרימיום ולהיות שקט.

בתודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

תראה יש פה שאלה של מה אתה מתכנן לעשות אם הקונסולה

אם אתה מעונין להריץ דרכה סרטים \להוריד דמוים \לקנות DLC וכו עדיף את ערכת העלית

(הפרימיום גם ככה לא ביצור יותר בחול אז אם כבר עלית )

אם אתה מתכנן רק להריץ משחקים בסינגל לך על הארקיד ולך על גספר ולא פלקון פלקון כבר ישן

פורסם
  • מחבר

בגדול הקונסולה מיועדת להרצת משחקים לבד או עם עוד חבר, אני לא אוהב משחקי רשת,

מצד שני אני לא רוצה לחסום את האפשרות של ההורדות והרצת הסרטים בעתיד.

נקודה חשובה היא הנושא הכספי, אם ישנה אפשרות לחסוך זה יכול לעזור, אם לא שווה לי לחסוך אני אוציא כמה שצריך.

פורסם

תראה, גם אם אתה לא מעוניין לשחק ברשת (גם אני לא משחק ברשת, רק מחובר בשביל עדכונים וDLC) דיסק קשיח זה עדיין חשוב מאוד בקונסולות של ימינו.

משחק שאני חורש עליו, אני פשוט מתקין אותו לדיסק הקשיח- גם חוסך עבודה מהעינית וגם יותר שקט ומהיר. לא ממליץ על גרסת הארקייד... לך על ג'ספר Elite או Premium לפי שיקול כלכלי והשימושים שלך. לי מספיק 60GB, וגם זה יותר מדיי.

פורסם

בגדול הקונסולה מיועדת להרצת משחקים לבד או עם עוד חבר, אני לא אוהב משחקי רשת,

מצד שני אני לא רוצה לחסום את האפשרות של ההורדות והרצת הסרטים בעתיד.

נקודה חשובה היא הנושא הכספי, אם ישנה אפשרות לחסוך זה יכול לעזור, אם לא שווה לי לחסוך אני אוציא כמה שצריך.

אתה לא חוסם את האפשרות הזאת ככה או ככה אבל תבין שאם תיקנה ארקיד ותרצה לשדרג ליכולות של העלית

(בעיקרון חוץ מהצבע הכל אפשר לקנות בנפרד) זה יעלה לך יותר כסף מלקנות את העלית כמו שהיא

בכל מקרה כדי לך לחשוב טוב מה אתה מתכנן לעשות אם הקונסולה ואז להחליט איזה דגם

תזכור שהעלית גם מגיע אם בהנדל טוב יותר חוץ מהארד דיסק אבל לא כולם צריכים את זה

אם באמת כל הזמן תשחק רק אם חבר בלי סרטים בלי רשת וכו אז ארקיד אם אתה רוצה יותר עלית זה מאוד פשוט

פרימיום אל תיקנה חוץ ממצב שבאמת אתה מוצא דיל מצוין -לא שיש משהו רע בפרימיום פשוט הופסק ליצר אותו לפני כמה חודשים

ועדיף את הדגמים היותר חדישים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים