פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים www.globalshop.netקודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס .כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים העמלות ודמי המשלוח שהם גובים פשוט מגוחכים. יותר זול (בהרבה) להזמין מאיביי ישירות לארץ.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים בעקבות הסכם סחר חופשי בין ישראל לארה"ב, בארץ אין מסים על מוצרים מתוצרת ארה"ב.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אז אתה טוען שאם אבוא למכס עם מוצר מארה"ב לא יהיו עליו מיסים? (לא נשמע לי הגיוני.)
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אז אתה טוען שאם אבוא למכס עם מוצר מארה"ב לא יהיו עליו מיסים? (לא נשמע לי הגיוני.) למזלנו החוק בארץ הוא לא לפי מה שנשמע לך הגיוני,חפש בגוגל טופס certificate of origin.ולא מדובר על מה שאתה קונה בארה"ב אלא מה שמיוצר שם.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים כן, בעת הרכישה צריך לבקש טופס certificate of origin ביחד עם חשבונית קנייה, ולבוא עם זה למכס.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים זו הזדמנות טובה לשאול: כיצד לייבא מחשב נייד מארה"ב? האם לפתוח את האריזה ו-"לפזר" במזוודה? (באריזה המקורית? או בתיק הגב?)אם עוברים במסלול הירוק, מהם הסיכויים שייתפס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.