עבור לתוכן

המלצה לנייד עבור סטודנט בלא הגבלת תקציב עם אפשרות הבאה מארה"ב

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים,

כאן עוד סטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד.

אני מקווה לעבוד עם המחשב במשך שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע בו סכום גבוה בהנחה שהוא מוצדק ומתאים לדרישותיי.

לשמחתי אין לי בעיה שיביאו לי פיזית מחשב מארה"ב, כך שאם יש דגם מתאים יותר שם או שהעניין יחסוך סכום נאה (יש לקחת בחשבון תשלום מס בארץ) אבל לא יבוא על חשבון האחריות, אין לי בעיה ללכת בדרך זו.

תכונות חובה:

WIN7, אחריות מקיפה ביותר לזמן מירבי, מותג עם מוניטין טוב בהקשר של אמינות, מחשב שיוכל להריץ הרבה תוכנות במקביל בצורה חלקה לגמרי - אופיס/גלישה כבדה באינטרנט/קומפיילרים של תכנות/סקייפ/דיגסבי/בבילון. מצלמה ומיקרופון מובנים.

תכונת בונוס: כרטיס מסך שיוכל להריץ יפה את סטארקראפט 2 שבא עלינו לטובה ב 2010. אני לא גיימר ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק.

לא משמעותי שיהיה במחשב: הארדיסק גדול, כונן צורב/DVD, סוללה חזקה מאוד.

בנוגע לגודל ולמשקל של המחשב, חשוב לי שהמסך לא יהיה קטן, כרגע אני עובד על נטבוק S10 של לנובו ולא נהנה. אני בחור חזק ואני לא חושב שיפריע לי שהמחשב יהיה כבד.

רב תודות,

דני

פורסם
  • מחבר

כבר שנים אני לא קונה מחשב בלי להתייעץ בפורום :)

אשמח לפחות לכמה כיוונים כלליים ואם עדיף שאני אתן עוד מידע אנא אמרו לי מה חסר.

תודה ושבת שלום

פורסם
  • מחבר

ניסיון אחרון לקבלת כל שביב של עזרה :nixweiss:

פורסם

אתה לא מספיק ממוקד, ולכן קשה להעניק לך עזרה. להגיד "תנו לי את הכי חזק" לא באמת מספיק.

ראשית, אני לא אוהב דיונים שמתחילים ב"ללא הגבלת תקציב". אין לי שום בעיה להמליץ לך על מחשבים מאוד, מאוד חזקים, שיעלו 15000+ ויתנו מענה לכל דרישותיך. האם זה בסדר מבחינתך?

אם לא, תגדיר בבקשה תקציב ותוסיף אותו לכותרת.

שנית, "מסך שלא יהיה קטן" הוא הגדרה לא מספיק ברורה. יש טווח רחב ביותר בין 10" של נטבוק לבין מפלצות 17"+. ותמיד יש פשרה כלשהי בין גודל מסך לניידות. השאלה איפה אתה רוצה להעביר את הפשרה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים