עבור לתוכן

חוות דעת למפרט של מחשב.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3200, ואני מבקש לא לחרוג מ- 3200 בכלל. (ה- 200 זה כבר חריגה מ-3000).

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב בעדיפות עליונה לעבודה משרדית עם התוכנות המתקדמות ביותר (אופיס הכי מתקדם, ווינדוס 7, וכדומה) אחר כך שיתאים למשחקים בינוניים-כבדים וקצת פוטושופ.

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: משחקים באופן כללי,שיריץ בצורה הטובה ביותר באופן יחסי למפרט.

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך של 19 אינצ' מגיע עד ל- 1280 על 1024.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אפשר לוותר על כונן דיסקטים, צורב זה חובה שיהיה.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אני לא ממש מתמצא, אין לי מושג האמת כל כך מה זה אוברקלוק...

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 אם זה נכנס בתקציב (אם לא אפשר לוותר).

אוקיי, אז אני רוצה מעבד מבוסס INTEL , לא AMD.

הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המפרט של המחשב המורכב הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky506~88~0.htm

או שכבר עדיף היום להתקדם למעבד 4 ליבות? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים