עבור לתוכן

אפשרות תיקון עכבר MX700 או בחירת יורש

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים,

כבר שנים אני עובד עם העכבר האלחוטי של לוג'יטק ה MX700 ומאוד מרוצה ממנו.

מזה כמה חודשים, מידי פעם, נראה שהאות של העכבר מקוטע. למשל מתי שאני מסמן קטע רחב, או גורר קובץ מתיקייה לתיקייה, פתאום הפעולה תיפסק באמצע ואאלץ לחזור עליה.

ניסיתי להחליף בטריות ולנקות את העכבר אך ללא הועיל.

האם יש רעיון נוסף לסידור העניין?

אם לא, איזה עכבר דומה הייתם ממליצים לרכוש?

העכבר הוא לשימוש עם מחשב נייד שלרוב דווקא נמצא במצב נייח על שולחן מעץ. יש לי יד גדולה כך שעכברים קטנים אינם מתאימים. אני מעוניין שהעכבר יהיה אלחוטי עם כפתורי קדימה/אחורה בצד ושיבוא עם תחנת עגינה או לחילופין יעבוד עם בטריות נטענות. אני לא גיימר. אין מגבלת תקציב ואני מעוניין שהעכבר ישמש אותי לשנים.

רב תודות,

דני

פורסם

"יש לי" בדיוק את מה שאתה צריך.

לפני כשבוע רכשתי MX1100 ואני מאוד מרוצה. מדובר בעכבר אלחוטי, אומנם ללא תחנת עגינה אבל אין שום בעיה לקנות 2 סוללות נטענות ולהשתמש איתן - אבל רק כדי לסבר לך את האוזן, בשבוע הזה השתמשתי שעות כל יום במחשב והבטריות רק ב-99% ככה שתאורטית אמור להספיק לכ-100 שבועות עם בטריות שמסופקות איתו. בעניין הגודל, יש לי יד ענקית והוא עכבר מספיק גדול, לא ראיתי עכברים יותר גדוליים ממנו. כמובן שהוא כולל כפתור לשינוי DPI,שני סוגי גלילה ניתנים לשינוי ע"י כפתור ולחצני קדימה ואחורה. מעבר לכל זה יש 3 שנים אחריות ע"י היבואן הרשמי והכל (במבצע כך הבנתי) עולה 199 ש"ח. אני אישית רכשתי בבאג אבל הבנתי שגם KSP הורידו ל-199. כמובן שהיתי ממליץ לרכוש בבאג

פורסם

ועוד עכבר מומלץ,ואני חושב שעכבר הזה היה מצוין,הוא עכבר מעולה לדעתי=Logitech MX518

פורסם

היה לי גם אותו, אין מה להשוות בינהם. הוא יותר קטן, פחות נוח ויותר מיועד למשחקים בכלל. מה גם שהוא לא עונה על הדרישה שלו לעכבר אלחוטי

פורסם

צודק,לא אמרתי כלום.

יש לי את העכבר,לפי דעתי העכבר גדול יחסי,הוא עושה כל פעולה,משחקים,אינטרנט,הכול, מצויין.

Logitech MX518

פורסם

שוב, אתה צודק. אבל ה-MX1100 גדול יותר, אלחוטי ועם יותר פיצ'רים ולכן יותר מותאם לצרכין.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות, הבוקר הזמנתי מבאג MX1100 כפי שהומלץ לי.

לא ידעתי אם לפתוח אשכול חדש או לא אז אני אשאל כאן שאלה נוספת עם קשר מסוים ומקסימום אפתח אשכול חדש אם אתבקש.

הגעתי למסקנה שאני מעוניין גם במקלדת אלחוטית עקב מקום מוגבל על שולחן העבודה, אך יש לי מספר שאלות (ניסיתי לבצע חיפוש אך ללא הועיל):-

א. האם ככלל מקלדות אלחוטיות מומלצות? האם יש איתן בעיות?

ב. מה בנוגע לאורך חיי הסוללה שלהן?

ג. איזו מקלדת מומלצת? אני רוצה מקלדת כמה שיותר רגילה אך אלחוטית.

ד. ראיתי שבעיקר יש כל מיני סטים עכבר + מקלדת אלחוטית מה שבוודאי מוזיל מחיר. האם מוכר צירוף שכזה יחד עם ה MX1100 (אני לא מצאתי)? אם כן האם הוא מומלץ? אם לא האם יהיה לי חסכון רב במחיר לקחת סט אחר - ושיהיה בו עכבר דומה ל MX1100?

ה. אם אני לוקח סט, האם יש אפשרות שאני אשתמש רק במקלדת ואת העכבר האלחוטי שאני מקבל בסט שיהיה בשימוש במחשב נפרד?

תודה מראש שוב וסליחה על החפירה!

דני

פורסם

א. אני אישית אוהב כמה שפחות אלחוטי. לדעתי מקלדות בכלל אין טעם לאלחוטיות, ומה הקשר למקום על שולחן העבודה? מקלדת אלחוטית לא תופסת פחות מקום.

ב.אני מניח שחיי הסוללה תלויים בסוג המקלדת, ובטח היקרות מציגות אורך חיים גדול יותר. הכי פשוט זה לקנות 4 סוללות נטענות ומטען (2 לעכבר ו-2 למקלדת אם תחליט לקנות) ולהטעין. תוכל לקנות סוללות חזקות של 2500Mah וככה להגדיל אף יותר את אורך החיים.

ג.אני אוהב Wave ואם תחליט - כך כזו אלחוטית.

ד. כעיקרון אתה צודק ויש את הסט Wave Pro שכולל מקלדת wave אלחוטית ו-MX1100 אלחוטי. מאחר וה-MX1100 ירד ל-199 ש"ח זה עושה את הסט, או יותר נכון את המחיר שלו, ללא כדאי בעליל.

ה. וודאי, זה לא מחייב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה!

למה להימנע מאלחוטי? מקלדת אלחוטית אני יכול להזיז לגמרי בקלות בלי להסתבך עם חוטים זה מה שאני חושב שיחסוך לי מקום..

לא מצאתי בזאפ בכלל שמוכרים את ה WAVE בנפרד רק כחלק מסט.. בכלל בקושי יש מקלדות לא בסט, והן יותר יקרות מהסטים הזולים, לדוגמא הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000

הוא מאוד זול - 144ש"ח, אני שוקל לקחת אותו, האם הוא סביר?

יש מצב שאם אני אתקשר ל KSP/BUG ואגיד להם שאני רוצה לקחת את ה MX1100 ביחד עם מקלדת אלחוטית הם יתנו לי מחיר נחמד עבור השילוב?

פורסם

KSP לא נותנים הנחות, המחירים שלהם גם ככה רק למזומן. BUG חברה רצינית, אין שום סיבה שיתנו לך הנחה גם אם תקנה ב-1000 ש"ח, זה לא שקקנית עכשיו ציוד בעשרות אלפים.

לגבי הסט של מיקרוסופוט, הוא קקה. נראה לך שיש מקלדת ועכבר אלחוטיים ב-150 ש"ח ושהם יהיו טובים?

לגבי מקלדת, שוב, להזיז אותה ממקום למקום עדיין לא חוסך מקום, רק מאפשר לך מקלדת ניידת ואני לא מבין מה הקטע האמת. בכל מקרה מקלדת כזו חוטית עולה 235 ש"ח, יחס עם MX 1100 זה עולה 434. סט כזה (רק עם מקלדת אלחוטית) עולה קצת פחות מכפול קח בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים