פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות..זה מבלבלמישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר מכיר את זה כברשמעתי על ויקפדיה וכל פעם מישהו פה שם לינק לויקפדיהלא מעניין אותי מידע באנגלית והבנתי שיש באנגליתהפורום הזה ישראלי ואני מחפש מידע בעברית!אז אם מישהו יכול לענות ובעברית תודה רבה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים ההנחה היא שרוב הגולשים פה יודעים אנגלית...בכל מקרה גם GOOGLE TRANSLATE יכול לפתור לך את הבעיה.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר אי אפשר לבנות פורום על הנחות שהקוראים יודעים אנגליתובטח שאי אפשר לבנות פורום על גבי גוגל וויקפדיההייתי מבין אם היית מפנה אותי למשהו שכבר נכתב עליו פה באתר מאמר או משהו כזהאבל אתה מפנה אותי לויקפדיה באנגלית!אם ככה אז בשביל מה להקים פורומים?בוא נקפל הכל ונלך לחפש באנציקלופדיותהפורום לא נועד בשביל להתבסס על גוגל וויקפדיהואין פה קשר לעצלנות זה עיקרוןבכל מקרה תודה ולגבי המאמר שצורף אליו לינק.. תודהקראתי אבל הוא לא עונה על השאלהלא מצוינים בו מהירות העברה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים Capacity Per lane: * v1.x: 250 MB/s * v2.0: 500 MB/s * v3.0: 1 GB/s 16 lane slot: * v1.x: 4 GB/s * v2.0: 8 GB/s * v3.0: 16 GB/s
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים abarbotel, הכוונה היתה שאתה אמור קודם כל לנסות להבין דברים בעצמך ולא לקוות שיאכילו אותך בכפית.תחשוב על זה שיש שאלות שפשוט נשאלות לפחות 10-25 פעם בשבוע וכךל פעם צריך לתת להן תשובה.אם אתה לא יודע אנגלית יש הרבה דרכים ללמוד את השפה, במיוחד במדינה כמו שלנו.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר אני ממש לא מתעצל ולא צריך שיאכילו אותי בכפיתוחומרים שכתובים פה בעברית אני קודם קורא אחר כך שואלוהפורום הזה הוא לא נועד לשיעורי אנגלית הוא נועד להיות בנושא מחשביםאם הייתי רוצה לשפר אנגלית הייתי הולך לפורום אחרבדיוק כמו שאני לא יבוא כתגובה לשאלה שלך ויתן לך לינקים לאתרים שמסבירים באיטלקית או ספרדיתחוץ מזה שאם שאלה כזו נשאלה מאה פעם יותר הגיוני לתת לינק לתשובה שניתנה לה לא?דןדן תודה על התשובה רק לא הבנתי למה חילקת את גרסה 1,2,3 ואחר כך שוב פעם.. מה ההבדל בין מה שרשמת
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים ^^^יש גבול לכמה שאתה רוצה שנאכיל אותך בכפית.מה שכתבתי זה ציטוט מויקיפדיה באנגלית.אם אתה לא מצליח להבין את החלוקה, כנראה שעדיף שלא תתעסק במחשבים, יותר מידי מסובכים בשבילך.ואם עדיין תרצה להבין מה כתוב שם, אז תתרגם לעצמך את המילים באנגלית, אולי זה יעזור לך קצת.
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים מחבר הבנתי שבפי סי איי כאילו הזרימת מידע היא דרך 16 ערוציםכל ערוץ 256 מגה ובסך הכל 4 גיגה בייט (או ביט?) של מידע בגרסה הראשונה של התקןנכון או שטעיתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.