פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים קינפגתי את המודם כנתב וזה הצליח - תודה ל-omegis על המדריך (מ-Fresh). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לצ'אטים ול-mIRC (גם כל ההסברים מ-Fresh לא עזרו לי וגם ראיתי שלרבים אחרים הם לא עזרו). ניסיתי לפתוח פורטים (6667-7000 לצ'אטים ו-IRC) ולמרות ניסיונות רבים מאוד (כ-50) עדיין לא הצלחתי. הנה מה שעשיתי (לאחר שקינפגתי את המודם כנתב): נכנסתי לממשק הניהול (כתובת 192.168.1.1, שם משתמש: admin. סיסמה: Bezeqwow). בחרתי מהתפריט ב-Firewall ואח"כ ב-IP Filtering (האפשרות הראשונה ב-Firewall). לחצתי על הכפתור Add. נפתח לי מסך Firewall Configuration. מילאתי בו את הערכים הבאים (10000 אצלי הוא ה-Precedence הראשון ברשימה): לחצתי על הכפתור Apply. בחרתי מהתפריט ב-NAT. בחרתי בלשונית Port Range Mapping. נפתח לי המסך List of Port Range Mapping. מילאתי בו את הערכים הבאים (212.190.7.68 היא כתובת ה-IP שקיבלתי מספק האינטרנט שלי): לחצתי על Apply. הלכתי לתפריט Save&Reboot ועשיתי Save ואח"כ Reboot. קיבלתי IP שונה אז השתמשתי בסקריפט של mizu (לעדכון ה-IP), כדי לשנות את ה-IP (בדקתי והסקריפט עובד וה-IP אכן השתנה בהגדרות ה-NAT). אבל למרות הכל אני לא מצליח להתחבר ל-mIRC וגם לא לשום צ'אט (לא נענע, לא Walla - כלום). מה לא עשיתי בסדר??? בהמון תודה מראש!
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים תנסה במקום לכתוב את כתובת ה-IP שאתה מקבל מהספקית שלך (212.190.7.68) לכתוב 0.0.0.0.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.