עבור לתוכן

תסבירו לי בבקשה, למה צריך תאורת מקלדת?

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט ואף פעם לא ראיתי מישהו שיש לו מקלדת LAPTOP עם תאורה..

אולי זה עסק של גיימרים?

אולי זה סתם הקטע (כמו הניאון הסגול ברכבים?)

ואולי אני מפספס משהו?!

לא מצאתי תשובה בפורום (חיפשתי "תאורת מקלדת") ואפילו במדריך שלכם לקניית נייד באתר..

אשמח לנימוק ענייני

נ.ב. אני מקליד בחושך - והמסך מאיר את המקשים יופי :)

פורסם

לא צריך, זה סתם גימיק כדי לקחת עוד כסף.

פורסם

^ תלוי. לי יש תאורה אחורית במקלדת של הנייד ומזל שכך. אני משתמש בו הרבה בלילה במיטה כאשר האור מכובה, בלי תאורה אחורית הייתי כותב בג'יבריש.

פורסם

אם תוך כדי סקס עם החברה אתה במקרה צריך להפעיל את הלפטופ ולקרוא את ה MANUAL.

פורסם

זה נכון, שזו תכונה שהיא לא בדיוק MUST. כשהמסך לבן הוא באמת מאיר יופי. אבל אם הרקע שחור וצריך להקליד משהו, אז אנשים שלא יכולים להקליד על עיוור יכולים להפיק תועלת מתאורת מקלדת, בין אם מדובר בתאורה אחורית או במנורה חיצונית, כמו ה-Thinklight במחשבי Thinkpad.

פורסם

אם אתה עובד באור בלבד אז אכן אין לתאורת מקלדת שום משמעות.

אבל אם אתה עובד גם בחושך אז זהו שדרוג משמעותי שמשפר פלאים את נוחות ההקלדה.

אני לא חושב שאוכל לחזור למקלדת ללא תאורה.

פורסם
  • מחבר

O.K.

נניח שרכשתי את המחשב ללא התאורה. אך בהמשך אני מגלה שבאמת קשה לי קצת עם ההקלדה בתנאי חושך-

האם ניתן להוסיף את ה- FEATURE הנחמד הזה גם אחרי שהמחשב כבר אצלי? ללא פגיעה באחריות?

פורסם

אני מניח שצריך רק להחליף את המקלדת. זה לא פוגע באחריות. אבל אם לדגמים עם המקלדת המוארת יש איזה חיבור מיוחד ללוח שאולי חסר לדגמים הרגילים, זה עלול להיות בעייתי. לא חושב שזה המצב, אבל אני לא מכיר לעומק את המבנה של ה-E6400.

פורסם

ב-E6400 אין שום בעיה לשדרג מאוחר יותר, אין חיבור מיוחד, האחריות לא נפגעת, פירוק והרכבת המקלדת פשוטים מאוד.

אני ביצעתי זאת, ואם אני יכול - אז כל אחד יכול ...

דרך אגב, זה שלא ראית אף אחד עם מקלדת מוארת זה לא אומר שלאף אחד אין... היא לא מוארת באופן קבוע אלא רק כאשר החיישן מזהה חושך, וגם אז היא נדלקת רק כשאתה נוגע במקלדת. כמובן שאפשר להגדיר שהתאורה תהיה קבועה או לא תדלק כלל.

פורסם

לא יותר פשוט, הגיוני, קל וזול - לקנות מנורת לדים קטנה שמתחברת ב-USB ?

פורסם

פשוט, קל וזול - כן. הגיוני? פחות.

כאשר מדובר בנייד יש חשיבות גדולה לפרקטיות. כמו שעדיף שיהיה למחשב מצלמת אינטרנט מובנה ומיקרופון מובנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים