עבור לתוכן

האם יש לי צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250

את המפרט תוכלו לראות בצד...

אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz

שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק.

בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק..

אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות :|

מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV...

בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק?

או שמשהו דפוק אחר קורה פה?

יש איזו דרך לבדוק?

אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\

הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח :|

פורסם

GTA הוא משחק גרפי הכי גבוה שיצא לי להתנסות בו. אני לא מכיר מחשב שיכול להריץ בהגדרות הגבוהות ביותר שלו.

במקרה יש לי את הe6750 ותאמין לי הוא מעבד מדהים, אני מריץ כל משחק (fear 2, batman, borderland ועוד) ברזולציות הגבוהות ביותר עם מקסימום פילטרים די בקלות האמת.

הכרטיס מסך שלי הוא 8800 ultra. מה שכן אני משתמש באוברקלוק מטורף, המעבד שלי עומד על מהירות 3.9 בעזרת השם בקרוב 4.00GHZ. כמו כן החריץ pxi express שלי עומד על מהירות של 115 ולא 100 שמוגדר מראש.

אני לא חושב שיש לך צוואר בקבוק, פשוט המשחק עצמו דורש חומרה ברמות שהמחשב שלי ולשלך ביחד לא עומדים בהם.

פורסם
  • מחבר

GTA הוא משחק גרפי הכי גבוה שיצא לי להתנסות בו. אני לא מכיר מחשב שיכול להריץ בהגדרות הגבוהות ביותר שלו.

במקרה יש לי את הe6750 ותאמין לי הוא מעבד מדהים, אני מריץ כל משחק (fear 2, batman, borderland ועוד) ברזולציות הגבוהות ביותר עם מקסימום פילטרים די בקלות האמת.

הכרטיס מסך שלי הוא 8800 ultra. מה שכן אני משתמש באוברקלוק מטורף, המעבד שלי עומד על מהירות 3.9 בעזרת השם בקרוב 4.00GHZ. כמו כן החריץ pxi express שלי עומד על מהירות של 115 ולא 100 שמוגדר מראש.

אני לא חושב שיש לך צוואר בקבוק, פשוט המשחק עצמו דורש חומרה ברמות שהמחשב שלי ולשלך ביחד לא עומדים בהם.

תשמע, אין מה להשוות בכלל אבל את ה 8800 ל GTS 250, הבדל שמים וארץ לדעתי...

ואתה עצמך אמרת, המעבד שלך עומד על OC מטורףףף...

אני עכשיו מוריד משחק אחר (Assassin's Creed) ואני אבדוק איך הוא יעבוד... כי אם גם שם יהיו את אותן התקיעות

גם על הגרפיקה הכי הכי נמוכה אז אני בבעיה רצינית לחלוטין.

כי Assassin's Creed עבד לי ב 8500GT על הכי הכי נמוך בלי תקיעות...

פורסם

כן אבל אם אני מריץ בקלות את המשחקים, המערכת שלך לא אמורה להזיע במיוחד.

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/PCMark-Vantage-Gaming-Suite,814.html

יש השוואה בין מעבדים, אנחנו במקום טוב באמצע (בלי אוברקלוק), אני חולה על המעבד שלנו אז אני אולי לא אובייקטיבי אבל לדעתי הוא לא יוצר צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם אני מריץ בקלות את המשחקים, המערכת שלך לא אמורה להזיע במיוחד.

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/PCMark-Vantage-Gaming-Suite,814.html

יש השוואה בין מעבדים, אנחנו במקום טוב באמצע (בלי אוברקלוק), אני חולה על המעבד שלנו אז אני אולי לא אובייקטיבי אבל לדעתי הוא לא יוצר צוואר בקבוק.

כן, כמו שרשמתי למעלה המעבד צריך להיות טוב..

למרות זאת הוא רושם לי באתר:

systemrequirementslab.com

בדרישות המומלצות שהמעבד שלי אינו מספיק, ושאני צריך מעבד עם 4 ליבות...

עכשיו זה עוד אני יכול להבין.

דבר שאני לא ממש מסוגל להבין, זה מדוע לפני שהחלפתי כרטיס מסך וכו'

המשחק עבד לי על הכי הכי נמוך אבל בלי תקיעות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים