עבור לתוכן

מימוש אחריות בOFFICE DEPOT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד!

לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'...

המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה.

דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה.

אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה.

(אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).

פורסם

בתור מישהו שעבד באופיס דיפו - לא היית צריך לפנות אליהם בכלל. כל המוצרים של אופיס דיפו יש עליהם אחריות של היבואן הרשמי.

במקרה של לוג'יטק - מעתק.

מעתק הם אלו שמספקים לך את האחריות, אופיס דיפו יכולים להיות מתווכים בנושא - אך כפי שציינת - מדובר בתהליך די איטי ולא שווה.

פורסם
  • מחבר

אני בתור לקוח צריך לקבל את האחריות שלי מהמקום בו קניתי, ולא דרך היבואן עצמו.

אם היה בתקנון מוגדר משהו בסגנון הזה וזה היה כתוב לכל אז זה סיפור אחר.

בחנויות מחשבים רגילות, אם אתה קונה מוצר שם, אתה מממש שם אחריות, ולא דרך היבואן, לכן אין סיבה שאשלם כסף על משלוח ליבואן, ואין שום סיבה שהטיפול ייקח כל כך הרבה זמן.

פורסם

מה אני אומר לך... יש רצוי ויש מצוי.

פורסם
  • מחבר

יש חוק ויש כיפוף חוק...

לכל ה"עורכי דין" שיש כאן, האם החוק מגביל זמן טיפול במוצר?

במיוחד אם עלות המוצר 500 שקלים לדוגמא.

פורסם

דנדן, מנסיון מימוש אחריות על שני מוצרים שונים אצל אותו יבואן (לצורך העניין פיקוק), פעם אחת בדואר רשום עצמאית ופעם אחת דרך החנות ממנה רכשתי, עדיף לך "להשקיע" קצת יותר מעשרה שקלים ולשלוח לבד ליבואן את המוצר בדואר רשום יחד עם מכתב קטן שמנמק מה הבעיה, כי זה מגיע ממש מהר חזרה.

בחנות לא תצטרך להוציא את השקלים האלה מהכיס, אבל יכול להיות שיקח למוצר לא מעט זמן לחזור (שבועיים במקרה שלי). רק על זה שווה כבר לשלוח ליבואן לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים