עבור לתוכן

Stream מרפידשר- הדבר הגדול הבא?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, חשבתי , היות וניתן כבר להוריד במהירויות גבוהות במיוחד, מדוע שלא יהיה אפשר לעשות סטרימינג מרפדישר(עם מנוי) ואז בעצם לבטל את הצורך בזמן המתנה ו/או HD גדול במיוחד.

בשביל זה, חשבתי, צריך שהנגן יתמוך בזה.

ואז ככה פתאום, מצאתי בחיפוש קצר ברשת את RAPIDWAREX.

וזה עובד(בדקתי)!

אמנם תומך רק ב DIVX כרגע(ולכן תכני HD או אפילו HR לא נתמכים), אך זה עדיין מגניב, ולכו תדעו , אולי בעתיד הקרוב יתאפשר לנגן גם VC-1/H264/X264.

תהנו:

http://sites.google.com/site/rapidwarex/home

פורסם

מצטער אבל STREAMING זה לא כזה נוח

פורסם

מה נוח בסטרימינג?

אני רוצה את הכל על המחשב כדי שאני אוכל לראות איפה שאני רוצה ומתי שאני רוצה, בלי הגבלות למיניהן אם האינטרנט לא יעבוד פתאום, אני ארצה להוריד משהו בנתיים, מישהו יהיה במשחק רשת ממחשב אחר בבית או שהשרת יפול.

פורסם
  • מחבר

דמיינו שיש לכם גישה לכל המדיה שנוצרה אי פעם באיכות גבוהה או לא באופן מיידי. סוג של VOD/STREAMER רק של הכל!

זה אומר שאין זמני המתנה לשום דבר!

עדכון(כנראה בשבילי כי לאף אחד פה עושה רושם זה לא מזיז משום מה) : שלחתי לו מייל והוא ענה לי שהוא כבר עובד על גרסה שתתמוך בתכני HD.

פורסם

ל MEGAUPLOAD יש שירות כזה מזמן:

http://www.megavideo.com

פורסם

^

בול מה שרציתי להגיב, מה שגם את הבולשיט של רייפידשיט אף אחד כבר לא רוצה. אפילו מנויים הם מגבילים בלי סוף.

פורסם

עדיין ראפיד שאר הכי פופלארי ועם הכי הרבה קבצים

פורסם

כי אין באמת שרת שיכול/מצליח להתחרות בהם..

פורסם

דמיינו שיש לכם גישה לכל המדיה שנוצרה אי פעם באיכות גבוהה או לא באופן מיידי. סוג של VOD/STREAMER רק של הכל!

זה אומר שאין זמני המתנה לשום דבר!

זה בערך ה"חזון" של בזק לגבי הNGN... בגדול המהירות הזאת היא בעיקר בשביל להעביר סטרימינג של HD מהאינטרנט.

והם עובדים ודוחפים עוד הרבה טכנולוגיות ברקע כדי לאפשר את זה. (ולא רק הם, הרבה ספקיות בעולם).

כנראה שזו גם הסיבה שהם התחילו לפרסם שהם מחלקים סטרימר למי שמתחבר למהירויות גבוהות.. עוד צעד קטן בדרך לרעיון הזה.

פורסם

לי הם לא חילקו סטרימר

אני הולך לבעוט לבזק בתחת

פורסם

טוב אולי "מחלקים" זה לא המונח הנכון.. הם מוכרים את זה ב19 שקל לחודש בערך.. :P

יוצא איזה 350-400 שקל סך הכל.. מחיר לא רע.

פורסם

וואלה? זה כזה זול?

איך מה שהם מוכרים בהשוואה לאחרים בשוק?

פורסם

אופס.. טעות שלי. :bash:

המחיר יוצא 684 שקל, ובאג משווקים גם סטרימר במחיר דומה.

מקור

עד כמה הוא טוב? אין לי מושג.. :nixweiss:

פורסם

אני עם פרימיום לראפיד שר ואני חייב לציין שזה לא כזה מגניב כמו שחושבים...

נגיד ורוצים להוריד כמו סרט או תוכנה חוקית כמובן :hat:

אז זה מחולק ל 3 חלקים בערך.. יש לי 5MB חלק אחד זה מוריד על 300KB/S בערך ואת שאר החלקים על 20KB/S כלומר נעלם לי כאן משהו כמו 200KB/S

פורסם
  • מחבר

לא חשוב/רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים