עבור לתוכן

איזה לוח אם כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

לפורום שלום,

יצא לי היום לקנות עוד כרטיס מסך 8800gtx ולמעשה כרגע יש לי שני כרטיסים מסך מאותו הסוג.

הלוח שלי היום הוא gigabyte p35ds4 אחלה לוח אבל לצערי הוא תומך חיבור שני כרטיסי ati בלבד ולמעשה כרגע אין לי אפשרות לחבר את שני כרטסי המסך שלי ביחד.

אני מחפש לוח חדש שכן תומך בחיבור sli של nvidia, המעבד שלי הוא e6750 ואני לא מחפש להחליף אותו ולכן אני צריך לוח שיתאים לו ולא למעבדים החדשים של אינטל.

יש עדיפות שהלוח יתמוך אוברקלוק כמו שלי עכשיו, מעדיף giga-byte כי יש לי הכרות טובה איתם אבל לא חייב.

תקציב עד 1000 שקל...

חיפשתי יום שלם לוח נורמלי עם sli , רוב הלוחות משום מה תומכים רק crossfire!.

מקווה לעזרה! תודה!

פורסם

טעות. ב-1000 ש"ח אתה יכול להישאר בכיף עם הלוח שלך ולקנות 4890. אם כבר קנית את ה-GTX השני אז שני כאלה יותר חזקים מאשר 4890 אבל לא מאשר שני 4850 שהלוח שלך תומך.

פורסם
  • מחבר

טעות. ב-1000 ש"ח אתה יכול להישאר בכיף עם הלוח שלך ולקנות 4890. אם כבר קנית את ה-GTX השני אז שני כאלה יותר חזקים מאשר 4890 אבל לא מאשר שני 4850 שהלוח שלך תומך.

יש משהו במה שאתה אומר...תודה!

עכשיו שבחנתי את העניינים נראה לי אני אקנה עכשיו את הכרטיס ‏HD 5770 1GB ב1000 שקל ובעזרת השם בקרוב אני אקנה עוד אחד ויעשה CF

פורסם
  • מחבר

ביקשתי שתערוך את הכותרת לפי החוקים, לא לפי איך שבא לך:

לא יודע מה אתה רוצה, תאמין לי שאם זה היה איך שבא לי בכלל לא הייתי משנה מהפעם הראשונה.

נעשה את זה בשיטת ניסוי וטעייה, אני אכתוב כותרת אתה תעיר לי וחוזר חלילה, עד שתיהיה מרוצה...

אבל עזוב אתה יכול לנעול, קיבלתי את התשובה שלי.

תודה לעוזרים!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים