עבור לתוכן

זלדה חדש הוכרז לWII ישתמש במושאן פלוס

Featured Replies

פורסם
Shigeru Miyamoto has said that the next Wii version of The Legend of Zelda will make use of the Wii MotionPlus add-on for greater control in swordplay

http://news.vgchartz.com/news.php?id=5752

פורסם

בהחלט יגרום לי לחשוב פעמיים אם לקנות אותו.

אני מעדיף שיתעסקו בעלילה וחדשנות מאשר בלנופף ידיים בצורה מאולצת.

זה לא סים חרב... זה פאקינג זלדה...

פורסם

זה לא אמור להיות הנפת ידיים בצורה מאולצת, זה פאקינג מושן פלוס

זאת אומרת שאתה תוכל להילחם עם החרב כמו במציאות ולעשות תנועות מסויימות ולא להזיז את השלט סתם כדי לעשות את ההתקפה הרגילה

פורסם

אבל כמו שהוא אמר, אני מקווה -מאוד- שלא יתעסקו בזה יותר מדי, אחרי TP הם העלו את הרף לרמה מסוימת, ואני מצפה למשחק שיהיה באותה רמה...

תאמין לי ש TP היה מעולה מבחינתי גם בלי שום נפנופים בידיים, זה חלק די שולי, למרות שהשימוש בפוינטר שם היה מוצלח.

פורסם

השימוש בפוינטר היה מצוין ויצר פתח לכמה חידות שאחרת היו מרגיזות או משעממות.

שימוש בפוינטר - בהחלט אלמנט חיובי.

לגבי זה שזה "פאקינג מושן פלוס" - זה פאקינג עוד דרך של נינטנדו להוציא עוד כסף בשביל עוד משהו שהיא לא כללה במקור - או עשתה לא מספיק טוב.

כמו שאמרתי - זה לא SIM SWORDPLAY, זלדה לא אמור לדמות חרב כמו במציאות - הוא אמור לתת 60 שעות ומעלה של הרפתקאה סוחפת ועם חידות קשות וחדשניות (מה שאני מיום ליום פחות רואה קורה אצל נינטנדו, אפילו אם רק מבחינה גרפית)

נמאס שעל כל פיפס - נינטנדו מוציאים חומרה חדשה - באלנס בורד , CLASSIC REMOTE , CLASSIC REMOTE השני, זאפר ועכשיו הMOTION PLUS.

ובDS אותו הדבר - הDS יצא - הוא היה גרוע , אז יצא הDSLITE , ורגע - אולי אפשר לקפוץ על גל המשחקים של האייפון - נוציא DSI, אבל שוב רגע - יש זקנים שחייבים מסך גדול יותר - אז נומיא DSI LL :) - זה היה נשמע כמו בדיחה עצובה אם זה לא היה נכון....

וכל זה תוך כדי מינימום משחקים טובים בשנתיים האחרונות - במיוחד ליד הליינאפים המפלצתיים של מתחרות הHD.

ליביו

פורסם
  • מחבר

בקושי יש פרטים על המשחק ואתם כבר קופצים

ליביו לא אמרו אם מושאן פלוס יהיה חובה או לא ויכול להיות שיתנו אותו כאפשרות

אל תשכח שזלדה TP יצא ב2 גרסאות אחת לגימקיוב אם הבדלים בשליטה ככה שעדיין יהיה סיכוי סביר למצב משחק בלי מושאן

למרות שלי אישית זה לא משנה ולמעשה אני מעדיף מושאן כי יש לי 2

יתר הדברים לא ידועים אבל מאז הNSE לא יצא משחק זלדה ראשי לא איכותי (הCDI לא נחשב כי זה לא זלדה ראשי )

וגם 2 הזלדות לNES נחשבו איכותים לזמנם

ואם יממוטו מעורב בפרויק לא הייתי דואג

בעניין הקלסיק קונטרולר גרסת הפרו זה בסך הכל שינוי עיצוב לגרסה הישנה

לא נוספו דברים באמת חדשים וכל משחק שתומך בגרסה החדשה תומך בגרסה הישנה

ולהזכיר לך שגם לסוני היו 2 גימפאדים בדור הזה ? שם ההבדל גדול יותר

בעניין משחקים

NSMB

גלקסי 2

שיין אנד פוניסמנט 2

מטרואיד M

זלדה חדש

כניראה STAR FOX חדש -לא רע בכלל מחברת צד ראשון

והלינופ כולל צד שלישי של הWII לסוף 2009 ומהלך 2010 ניראה מאוד טוב אם לא יהיו פדיחות מיוחדות

ומציע סוגי משחקים שחלקם לא נפוצים בHD

פורסם

אני חולק עליך קרירין

legend of zelda: phantom hourglass שיעמם אותי למוות

אני עד עכשיו בקטע שצריך להציל את האחיות בביקור הראשון בספינת הרפאים ופשוט אין לי כוח לזה, מה שגם כל המשחק טאץ' אז בכלל לא כיף לשחק

פורסם
  • מחבר

תראה phantom hourglass לא מושלם אבל סך הכל כן משחק טוב

נכון שכזלדה הוא מאכזב כי אתה מצפה ליותר אבל בסך הכל משחק טוב

ועוד דבר לפחות נינטנדו ניסתה להיות שאפתנית בphantom hourglass ובמקום לעשות איזה מיני קאפ 2 (שאני אישית הייתי מעדיף)

הם עשו משחק ב3D לDS ולא רק זה הוא גם המשך לWW שזה בכלל שאפתני לקונסולה נידת בכוח של הN64 בערך

phantom hourglass לדעתי יותר שאפתני מזלדה 64 או MM

וגם חלקים מסוימים בו טובים יותר -למעשה חוץ מהשליטה והמוזיקה שאהבתי יותר בזלדה 64

יתר הדברים טובים יותר בphantom hourglass מבחינתי

פורסם

סך הכל בגלל שזה המשך ישיר של ווינד ווייקר אני חושב שהוא היה צריך להיות יותר כמוהו במחינת מוזיקה ועלילה, ושליטת כפתורים דומיננטית, אתה יודע איזה סיוט זה להתגלגל עם הסטיילוס?

בקשר לזלדה החדש:

קודם כל הם מן הסתם יכללו את התוסף של השלט בקופסה של המשחק אז מה כל כך נורא לכם בדיוק? לא הכריחו אותכם ללכת לקנות את התוסף עצמאית (אלא אם אתם משיגים את המשחקים שלכם מהדוד B או מדוד E מהדוד R, כמובן שיש את הדוד M ואחרים אבל לא חשוב

ולדעתי זה גאוני, כי מי שראה למשל ההדגמה של מה שאפשרת לעשות עם התוסף הזה (שמהתחלה היה צריך להיות בנוי מראש) מבין שאם בנסיכת הדמדומים היה מגניב ללמוד טכניקות לחימה חיוניות מהזאב המוזהב הזה, אז תחשבו איזה מגניב זה יהיה לעשות דברים כמו הנפות מדוייקות או חסימות עם החרב

הרי ממילא כבר דפקו את לינק והפכו אותו לימני בווי(כמה אנשים כבר יודעים שבמקור המשחק האחרון היה של GC?

אז מה אכפת אם יהיה אפשר גם להילחם בצורה מציאותית?

פורסם
  • מחבר

אני לא מסתכל רק על היתרון הפוטנצילי של המושאן פלוס בזלדה החדש

אני מסתכל על פוטנציל הרבה יותר גדול בכמה דברים אחרים כי TP פותח מראש כמשחק גימקיוב אם ההגבלות של המיני DVD והחומרה החלשה יותר שלו

בזלדה החדש נינטנדו יכולים להכניס פורמט מוזיקה איכותי בהרבה

גרפיקה טובה יותר

אני גם מתפלל לדיבוב -לפחות חלקי

סירטוני מעבר טובים יותר (לא CG כי זה לא מתאים לסדרה ויקח יותר מידי מקום על הדיסק אבל כן סרטוני מעבר טובים יותר ורבים יותר אם המנוע של המשחק עצמו )

וכן גם שליטה טובה יותר

ודרקו אני חושב שמפתחות כולל נינטנדו כבר למדו לא להכניס יותר מידי זיהוי תנוע במשחקים כאלו

אני לא חושב שעשרות שעות יתנו לנו לנופף כמו דבילים אלה בטח יהיו חלקים של ניפופים וחלקים בלי

צריך לזכור שבזלדה יש גם פאזלים \טיולים בין מבוכים\וכלי רכב חוץ מלחימה ויש גם אויבים שפגיעים לכלי נשק מסוימים

ככה שלא כל הזמן יהיה רק חרב שצריך לנופף

חוץ מזה אני בכלל לא יהיה מופתע אם נינטנדו תיתן גם אפשרות גימפאד קלסי למי שלא אוהב זיהוי תנוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים