פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים קצת באיחור שמתי לב שיצא בהתחלת החודש גרסה חדשה ל UQM שזה כמובן פורט לווינדוס של המשחק הכי טוב אי פעם Star Control 2ניתן להוריד ב http://sc2.sourceforge.netזה עדיין גרסת אלפא אבל אפשר לסיים את המשחק בלי יותר מדי באגים56K warning: המשחק שוקל 140 מגה בערךנ.ב. זה חוקי לגמרי היוצרים של המשחק הוציאו את הקוד מקור של גרסת ה 3DO לציבור הרחב וזה בעצם פורט של זה
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים שיחקתי בגרסה הקודמת הייתי מכור למשחק אבל היה באג שלא נתן לי להרוג את הסומטרה והלכו הרבה ימים של משחק ולא ראיתי ברשימת תיקונים שהם תיקנו את זה
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר תיקנו את זה עוד בגרסה 0.2 Pixel-perfect collision detection; Spathi/Mycon are thus playable, and the game is now beatable
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר ככה זה היה בגרסה מספר 0.1 אני לא יודע איך זה ב0.2 כי לא יצא לי לסיים אותה אבל לפי מה שאומרים בקובץ שינויים שציטטי כאן תיקנו את הבאגאולי היה לך את 0.1?היה שם גם באג שדלק מהסוחרים לא עולה כסף שזה באג שאתה בטח זוכר(הוא לא היה נותן לך למלות את כל המיכל היית צריך לקנות 1 דלק ואז היית אומר לו למלות את הכל וזה היה מחזיר לך את הקרדיט על האחד ששילמת עליו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.