פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים משום מה אני מוצא במהירות הירי ייתרון עצום... אבל ממה שאני מנסה.. M4 פשוט עדיף מACR, אל תשאלו אותי למה אבל ככה אני מרגיש.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים כי הוא מרגיש כאילו הוא "מתאמץ" לעשות את העבודה טוב, בעוד שהACR מרגיש כאילו לא אכפת לו. אבל מנסיוני ACR מוריד בן אדם יותר מהר עם SP וFMJ
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים לפי דעתי הכי טוב זה לשחק זמן מה עם ACR Suppressor בלי SP וללמוד לכוון לראש בתור הרגל. And then the rape will begin!!תתחיל להשתמש בAK או בתבור, אחרי שהתרגלת לכוון לראש AND NOTHING WILL STOP YOU!! MUHAHAHAד"א, תראו את הסרטון השני בחתימה של אח שלי-You will be like the GINOSAJIאו שאולי תעשו עם FAL, ואז זה יהיה ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש רצחני
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים האמת היא... שקיימת דרך מאוד רצחנית להשתמש בFAL, ואם לגלגל של העכבר שלהם יש מצב גלילה לא במדרגות אתם דיי מרוויחיםFAL עם מצב ירי שמוגדר בהגדרו גילגול למעלה\למטה... זה מכונת ירי מטונפת.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים האמת היא... שקיימת דרך מאוד רצחנית להשתמש בFAL, ואם לגלגל של העכבר שלהם יש מצב גלילה לא במדרגות אתם דיי מרוויחים FAL עם מצב ירי שמוגדר בהגדרו גילגול למעלה\למטה... זה מכונת ירי מטונפת. +EXT MAGS-ואתה מסודר
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים שאלה איך אתם משנים את הצבעים של הפינג באר ואיך נגיד אם אני רוצה לראות את הFPS שלי אני רואה דרך הקונסול ולא הFRAPS המעצבן הזה ושאלה אחרונה יש כאלה קונפיגים כמו בארבע שלא מורידים תאיכות תמונה אבל מעלים FPS אומנם יש לי בהכל מקסימום הגדרות וזה רץ על מינימום 85 FPS אני בטוח שאני יכול לשחוט עוד
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים זה רק אני או שיש עכשיו 0 שחקנים במולטי?קורה לפעמים, תתעלם מזה אתה תראה שתמצא משחק.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים נכנסתי לשרת של חבורה של האקרים קקות והם החליטו לצבוע לי את זה, לא כזה אכפת לי
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים נכנסתי לשרת של חבורה של האקרים קקות והם החליטו לצבוע לי את זה, לא כזה אכפת לי אצלי גם זכוכיות עפות באוויר.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים אני דווקא אוהב את הפינג באר הכחול היפה, כבר נמאס מהירוק הרגיל (הוא ירוק?)הדרך היחידה שיהיה לך קונסולה זה לפרוץ אותה עם כל מני תוכנות שנקראות VAC DISABLER ושאסור לי לפרט מדי כאן.זה לא חוקי לפרוץ את הקונסולה במשחק הזה. אני חטפתי באן בגלל זה, אבל היה לי שבוע מענג עם הקונסולה וכל מיני משחקי גאנגיים וזומבימוד עם מהירות קצת יותר מהירה.או כל מני משחקים שכולם מתחילים עם UMP SILENCER\FMJ עם MARATHON SP וNINJA והכל פרו כמובן.אבל אז עפתי מהמשחק, התעצבנתי על IWNET האלא, אבל אז ראיתי שVALVE אשמה-CHEAT DETECTED
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.