עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

צ'יף,

מה הבעיה שלך? אתה עצוב מכך שלא אומרים איזה סנייפר טוב אתה ואומרים את זה רק לעומרי? או פשוט אתה קצת מתוסכל, חברה שלך זרקה אותך??

כי אם לא, אין לי מושג מה עובר לך בראש הקטן. כן אני מודה-אתה שחקן טוב. אבל באמת. מה הבעיה שלך?? לפעמים יש לי משחקים טובים ולפעמים פחות, זה שאתה

חורש על FFA פעם אחת הצטרפתי אליך ולא הייתי מטרד זה לא הופך אותך לגיבורעל, אלא התגובות האלה סתם מוכיחות שאתה בן אדם מתוסכל שעצוב מכך שלא כל היום מלקקים לו.

תכף תגיד לי שאתה יותר טוב מDJ וDAGDE

תלמד להגיב לעניין, כי גם אם באמת הייתי שחקן גרוע, הייתי יכול להעלב (אבל אני לא כי אני יודע שכנראה זרקו אותך, או שפשוט נולדת מתוסכל, ששופך הכל על אחרים)

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:xyxthumbs:

אחי שחקן מעולה, וכולם פה יודעים את זה.

באמת.. קנאה זו לא תכונה טובה.

פורסם

יונתן, מינימום רגישות חברתית?

זה באמת משנה מי יותר טוב ממי? (וגם זה תקופתי ותלוי הרבה במצב רוח)

הריי כולנו שחקנים, לכולנו יש ימים יותר טובים ופחות טובים, כל עוד אנחנו משחקים ברוח המשחק הכל טוב...

בסה''כ אחרי הכל זה כ-ו-ל-ה משחק. :nixweiss:

וכן יש בהודעה של צ'יפוס טיזינג, זה יזקף לרעתו. הפואנטה שזה לא משחק מספיק טקטי בשביל שנישב ונעביר ביקורת אחד על השני,

לא מדובר פה בMMORPG (חלילה וחס).

פורסם

נכון, אבל chiff הגיב מאוד לא לענין. "חחח הוא שחקן טוב? כנראה שיש פה הרבה חדשים"

נו באמת.

פורסם

בואו ולא נשווה e-penises, במיוחד כשמדובר פה בכמה קטינים... ;)

פורסם

טוב טוב מצטער לא התכוונתי עד כדי כך להעליב, אולי לעקוץ קצת מתנצל לא היה לעניין...

אבל אני לא עושה סנייפינג בכלל אז ברור שהוא יותר טוב ממני וחברה שלי לא זרקה אותי היא איתי כבר איזה מליון שנה (לא יודע למה) ו RIPLET כל העניין להשוות הוא עם בן 12 (ניצחון בטוח לא? מקווה :)

ואני בטח לא חורש מזמן כבר לא אולי שעה שעתיים בסוף שבוע וחוץ מזה אני כבר לא יודע כמה אני טוב כי החברה פה לא ב PUBLIC או שהם משחקים DOM ואני רק TDM או FFA

פורסם

וואלה אתם בוכים על קצת טיזינג אולי באמת טיזינג לא במקום אבל זה 50% מהכיף במשחק ככה עושים התערבויות מלחמות וככה גם משתפרים הרבה איך אפשר לשחק בלי טיזינג \\\ התווכחויות מי יותר טוב אחרת וואלה אין טעם למשחק

פורסם

מכל מה שאמרת, אני מסכים רק עם החתימה.

קצת תחרותיות זה בסדר, אבל לא מעבר לזה.

פורסם

אנשים... זה כולה MW2

פורסם

וואוו, מה הולך פה ?! :D

פורסם

אני מסכים כמובן עם DJ, ומ"מ עכשיו שדגדה נכנס אולי אנשים יקבלו קצת ענווה... ;D אניווייז מאז הפרסטיג' שנזכרתי לעשות בפעם השנייה 200 שנה בערך אחרי הראשונה,התאהבתי קלות בM4 או M16A4(הראשון ברשימה) יש לו מחסניות ממש שמנמנות ובאופן כללי משומה אני יותר זורם איתו.למרות שבעבר הוא הרגיש לי כמו נשק חלשלוש שלוקח 500 כדורים שלו כדי להרוג משהו?מה דעתכם? נשק תותחי אנדרייטד או סתם שגעון חולף שלי כי עוד לא ניסיתי את האחרים?

נ.ב. פרסטיג' זה ממש כיף אם יש חוץ ממני משהו שמשומה לא עשה את זה --תעשו! זה מזרים חיים חדשים למשחק.

פורסם

אני למדתי לאהוב ולהשתמש בכל נשק, הקלאסים שלי מכילים:

סקאר

תבור

M16

M4

AK47

INTERVENTION

UMP45

רובם מבוססים על SOH PRO SP PRO NINJAPRO וזה הכל, לפי המצב רוח בוחר נשק, במפות צפופות יותר לכיוון AK במפות כמו ווייסטלנד M4

הנה השימוש בM4 שלי

טוב.. על זה בטוח חטפתי כמה תלונות בVAC, מסכנים...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעולה :xyxthumbs:

השתמשתי איזה תקופה ב M4, אבל אם תשתמשו בו תקופה ואז תחליפו לתבור או AK או UMP - רק אז תבינו כמה השלושה אכזריים.

פורסם

מעולה :xyxthumbs:

השתמשתי איזה תקופה ב M4, אבל אם תשתמשו בו תקופה ואז תחליפו לתבור או AK או UMP - רק אז תבינו כמה השלושה אכזריים.

:xyxthumbs:

וגם במפות כמו וויסטלנד אני לוקח AK תבור או UMP, למרות שלפעמים אין לי כוח לירות צרורות, אז אני לוקח ACR FMJ עם SP כמובן, שגורם לACR להיות כמו סקאר בלי SP.

פורסם

מאיפה השטות הזאת? סקאר עם SP או בלי עדיין יותר חזר מ ACR לא משנה מה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים