פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים הכל עובד דרך סטים, אין פה מערכת ארגון למעשה, אלא אחד נמצא בלובי ושולח בסטים הזמנות הצטרפות לכולם.הסטים USER שלי זה dj_electric_HWZקלאנים מתקשרים בדרך כלל דרך סטים, בשביל לארגן משחק קלאנים זה מקימים לובי, מתפלגים לפי בחירת קבוצות בעת התחלת המשחק וזה הכל.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים DJ, אי אפשר להוסיף אותך:" this user's profile settings prevent you from contacting them at this time"
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מה אתם מסתבכים?כל החברים כאן חברים בקבוצה של HWZONE בסטים:http://steamcommunity.com/groups/HWzoneפשוט תבקשו חברותץאת חברי הקלאן כאן קל לזהות לפי הקידומת- |^4S6^7|
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אני בעד, למרות שאני בכלל לא בכושר (השליטה מרגישה לי מוזר לאחר המעבר לבאטלפילד).לזכר הימים הטובים.. ;Dודגדגן, עשה לי טובה, תשחק על 3, 4 ו 5.. ;D
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים זה מה שעשיתי לרוב להחברים בסטים מHW אבל יש כאלה שפשוט אי אפשר\לא קורה כלום. לך(סיימון) ולDJ זה לא מאפשר לי.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים היום ב10 פרייבט/דומיניישן/S&D - סגור!תכינו מיקרופונים ותראו איזה יופי זה דומיניישן+קומיוניקיישן. ;D
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים שאתה אומר לובי אתה מתכוון ל private match? ו וואלה מהזה לא נוח הסטים הדפוק הזה וכאילו אם אני עושה private match אז הדרך היחידה שאנשים יכנסו זה דרך INVITE?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים במקרה של MW2 כן.אגב, דרך קלה יותר להוסיף אותי:steam://friends/add/76561197999446526
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים היום אני לא אוכל, יש לי מחר מבחן בהיסטוריה, וגם אם אני אספיק ללמוד עד 10, אני די בטוח שאחי ירצה את המחשב שלו (שלי בתיקון אצל סקיי פי סי לאחר שהקפצתי את הת'רד שלי איזה 5 פעמים ואיש לא ענה.. ). בקיצור, יום שישי אם יהיה איזה משחק אולי אני אבוא, תלוי כמה זמן יקח להם לסדר לי את המחשב (אני מניח שזה רק לממש אחריות לספק הכלח שלי).. טוב, אני חוזר ללמוד
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים היה סבבה לגמרי johnny והשני simon תותחים אומנם שבוע ראשון שלי במשחק אבל וואלה לא תרוץabaumination!
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים היה סבבה לגמרי johnny והשני simon תותחים אומנם שבוע ראשון שלי במשחק אבל וואלה לא תרוץ abaumination! בהחלט תותחים, אני מאמין שתספיק להכיר את כולם, כל החבר'ה שמשחקים פה תותחים גדולים.... כל אחד בתחומו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.