עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ועובד לך?

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני רוצה להצטרף לשחק עם אנשים מפה ביחד איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

פרסם את שם המשתמש שלך בסטים (לא הכינוי שאתה יכול לשנות בכל רגע, אלא את שם המשתמש איתו אתה נכנס לסטים)

פורסם

סבבה בבקשה צרפו אותי

pissdrunx1

פורסם

באת מאוחר חביבי-הרוב כבר פרשו :hi:

פורסם

זה בסדר אני בעצמי משחק מדי פעם

סטודנט בכל זאת...

פורסם

למה אני דווקא עדיין משחק דווקא מצאתי עניין מחודש ב TDM משחקים טובים לפעמים רק טיוברים מעצבנים זה הכל

בואו בהמוניכם :)

פורסם

אוכלוסיית הטיוברים והקומנדוFAGS למיניהם כפלה את עצמה כמה פעמים בחודשים האחרונים... :(

פורסם

והיום עוד איזה 4 פעמים, פשוט מגעיל.

אוכלוסיית הטיוברים והקומנדוFAGS למיניהם כפלה את עצמה כמה פעמים בחודשים האחרונים... :(

המשחק מת מזמן, לא מהיום,

הוא מת בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות, לא השאיר טעם טוב.

פורסם

המשחק דווקא מאד חי, עם dadicated servers ובלי צ'יטרים.

פורסם

יופי עכשיו גרמתם למר DEDICATED SERVERS להתעורר!!! :)אני מציע שכל פעם שמישהו יחשוב להחכים אותנו בידיעות חדשות על מותו של המשחק(מה שימשיך כנראה ב5 השנים הקרובות) תבוא ותזכיר לנו שהמשחק חי וקיים ועם DEDI ככה אולי אנשים יפסיקו לבכות. ואולי אני סתם מרשה לעצמי לא למהר להספיד את המשחק בגלל שאני לא בטוח שאני אקנה את BO אז ייתכן שאני אתקע איתו לזמן מה....

פורסם

IW הם זבלים אבל לשחק במערכת פרוצה לא מגיע להם.

פורסם

היום בזמן הצום שיחקתי קצת בPUBLIC, אין לכם מושג איזה כיף היה, בלי מטולים/ סנייפרים/ קמפרים/ צ'יטרים ושאר חארות.

רק היום הבנתי כמה המשחק הזה משובח, אם היו DS מההתחלה עדיין היינו מתלהבים מהמשחק כמו בתקופה שהוא יצא.

פורסם

היום בזמן הצום שיחקתי קצת בPUBLIC, אין לכם מושג איזה כיף היה, בלי מטולים/ סנייפרים/ קמפרים/ צ'יטרים ושאר חארות.

רק היום הבנתי כמה המשחק הזה משובח, אם היו DS מההתחלה עדיין היינו מתלהבים מהמשחק כמו בתקופה שהוא יצא.

אין ספק שהמשחק היה אמור להיות הכי משובח מכל הסדרה ,מאחר וקוד 4 עבד עם שרתים ייעודיים הוא המנצח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים