פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים כמה האקרים זה לא יאומן.ועוד בלי בושה, ממשיכים גם אחרי שחצי קבוצה קלטה אותם.לא מצאתי היום משחק אחד בלי איזה איימבוטר, לא מגזים.כן זה כבר הפך להיות בלתי נסבל בתקופה האחרונה. הצ'יטרים האלה אפילו לא מנסים להסתיר שיש להם אימבוט, אתה יכול לראות בקיל קאם איך למשל כל המסך שלהם מוסתר בגלל רימון עשן והם מצליחים לצלוף באנשים שנמצאים במרחק קילומטר מהם בלי לפספס. הכל תודות ל IW שבגללם אי אפשר לעשות קיק/באן למפגרים האלה.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מה אתה רוצה מהם? הם היו בטוחים שהמערכת שלהם בלתי פריצה אז הם ביטלו את הסרברים..
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אני כל כמה חודשים פשוט מוחק את הStats ועושה הכל מאפס, משמר לי בינתיים את החשק אך מזהיר שבפעם הראשונה שתעשו זאת אתם תתבאסו שאיבדתם כל כך הרבה דברים שהייתם משתמשים בהם וזה כאב תחת לצבור הכל מחדש.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אל תדאג, עברנו דברים יותר קשים.. כמו לדוגמה שהאקרים איפסו לנו הכל, או נתנו לנו הכל.. ברוך שפטרנו
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים לפי דעתי המשחק הזה כבר כל כך מת... שגם ההאקרים, היחידים שנהנים בו, כבר מתחיל לפרוש.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים דווקא המשחק לא ממש מת כמו שחשבתי, אני מוצא מספיק משחקים גם עם פינג נורמלי וגם בד''כ אין הקארים ואם יש אז מקסימום יוצאים ומחפשים משחק חדש...
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים לכבוד השנה החדשה נקבל על עצמנו להפסיק לדווח בלב רגש על מותו של המשחק.אני מתגעגע לימים שהיינו מלאים בספאם נאיבי ותמים ולא בקינות "המשחק חולה/גוסס/מת". ;Dבאמת שמיצינו.אף אחד לא מכריח אף אחד לשחק,לכן אני מתחיל לספור את כל מי שיוסיף פניני חכמה על מותו של המשחק ואיך שהוא מלא בהקרים...וכו'.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים במשחק אתה Shem86? אני חושב שנתקלתי בך השבוע כן זה אני, אתה זוכר אותי בצורה חיובית או שלילית?
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים טוב.. תדווחו על כל ניוק וסקור יפה שלכם בבקשה.. אני כל כך רוצה את הדיון בעמוד 800...
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים 0 ניקים מצאת המשחק ועד היום ;DLOLאני רק 2.אבל רק בTDM, רוב הזמן שלי עובר שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.