עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כמה האקרים זה לא יאומן.

ועוד בלי בושה, ממשיכים גם אחרי שחצי קבוצה קלטה אותם.

לא מצאתי היום משחק אחד בלי איזה איימבוטר, לא מגזים.

כן זה כבר הפך להיות בלתי נסבל בתקופה האחרונה. הצ'יטרים האלה אפילו לא מנסים להסתיר שיש להם אימבוט, אתה יכול לראות בקיל קאם איך למשל כל המסך שלהם מוסתר בגלל רימון עשן והם מצליחים לצלוף באנשים שנמצאים במרחק קילומטר מהם בלי לפספס. הכל תודות ל IW שבגללם אי אפשר לעשות קיק/באן למפגרים האלה.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה אתה רוצה מהם? הם היו בטוחים שהמערכת שלהם בלתי פריצה אז הם ביטלו את הסרברים.. :facepalm:

פורסם

כמה שאתה צודק... זה פשוט עצוב.

פורסם

אני משחק כמה שעות בשבוע, כשמשעמם.

כנ"ל

צריך לשמור על כושר לקראת BO.

פורסם

במשחק אתה Shem86?

אני חושב שנתקלתי בך השבוע :)

פורסם

אני כל כמה חודשים פשוט מוחק את הStats ועושה הכל מאפס, משמר לי בינתיים את החשק אך מזהיר שבפעם הראשונה שתעשו זאת אתם תתבאסו שאיבדתם כל כך הרבה דברים שהייתם משתמשים בהם וזה כאב תחת לצבור הכל מחדש.

פורסם

אל תדאג, עברנו דברים יותר קשים.. כמו לדוגמה שהאקרים איפסו לנו הכל, או נתנו לנו הכל.. ברוך שפטרנו :bash:

פורסם

לפי דעתי המשחק הזה כבר כל כך מת... שגם ההאקרים, היחידים שנהנים בו, כבר מתחיל לפרוש.

פורסם

דווקא המשחק לא ממש מת כמו שחשבתי, אני מוצא מספיק משחקים גם עם פינג נורמלי וגם בד''כ אין הקארים ואם יש אז מקסימום יוצאים ומחפשים משחק חדש...

פורסם

לכבוד השנה החדשה נקבל על עצמנו להפסיק לדווח בלב רגש על מותו של המשחק.אני מתגעגע לימים שהיינו מלאים בספאם נאיבי ותמים ולא בקינות "המשחק חולה/גוסס/מת". ;Dבאמת שמיצינו.אף אחד לא מכריח אף אחד לשחק,לכן אני מתחיל לספור את כל מי שיוסיף פניני חכמה על מותו של המשחק ואיך שהוא מלא בהקרים...וכו'.

פורסם

במשחק אתה Shem86?

אני חושב שנתקלתי בך השבוע :)

כן זה אני,

אתה זוכר אותי בצורה חיובית או שלילית? :)

פורסם

טוב.. תדווחו על כל ניוק וסקור יפה שלכם בבקשה.. אני כל כך רוצה את הדיון בעמוד 800...

פורסם

0 ניקים מצאת המשחק ועד היום ;D

פורסם

0 ניקים מצאת המשחק ועד היום ;D

LOL

אני רק 2.

אבל רק בTDM, רוב הזמן שלי עובר שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים